reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni Gratulacje: Ani, Jasia, mieszkanka, zdrowka, jeszcze trzymam kciuki za Twoje badania.

Nonek chyba wiem co czujesz... Moje cycki tez jakby juz na rezerwie lecialy, jakiego VPowera by im sie przydalo, ale nie wiem czy jest sens jeszcze walczyc bo i tak chcialam do 6 miecha. A wiem teraz ze gdybym miala sporo papu to najchetniej bym mala do 18tki karmila :-) Szczerze to wlasnie dzisiaj myslalam juz jak to bedzie z nastepnym dzidziolem i karmieniem:-D Ja chyba po woli zaczne sie poddawac, bo skoro mala nie dojada to nie chce byc zla matka, ktora sie ciagle upiera na cycka.
Ale smutno tak jakos....

reklama
Nonek - ja mam tak samo ,tez (raczej) nie planuję juz dzieci, a jakoś chrzanię to karmienie. Jeszcze co prawa karmię nocami, ale jak mała (moze kiedyc,hehe) zacznie przesypiać noce, to koniec.
Ja po prostu przeżyłam taą gehennę odstawiąjąc Alę (i Alunia zresztą też) że normalnie ze mnie antynaturalna karmicielka się zrobiła.

Uszy do góry, nonek, biust nie służy tylko do karmienia!!!;-):-p:cool2:

Merida - to ten okropny lek na odchudzanie... na amfetaminie czy coś:szok: strasznie wyniszcza organizm... w Polsce zabroniony!!!
Aga jest szczupła i ma coś naje bane w mózgu, że jest za gruba... 170cm/60 kg...

Dita - piersi służą do zwijania ich do biustonosza jeszcze, hehehe:-D
Nonek, Pingwinek - uszy do góy!!! jesteście the best mamami i koniec!!!

Ta, tym bardziej ze mojej butla tez pasuje, dzisiaj jak sie nawpierniczala to az zaczela przez 20 minut gadac z butelka, no najlepsze przyjaciolki sie zrobila, a potem tako mocno ja sciskala i nie chciala mi jej oddac :-)

pingwinek, nonek - naprawdę, już i tak długo karmicie! Nie róbcie sbie zadnych wyrzutów!

Jezu, jak teraz wspominam, co ja miałam z Alą, a raczej z jej odstawianiem od cyca... Normalnie nawet teraz łzy mi się kręcą, jak sobie przypomnę cierpienie (serio!!!) psychiczne Ali...i moje...

Boze... teraz jestem wyluzowana, szczęśliwa - A Nati spokojna, uśmiechnięta, najedzona... żebym ja miała mózg dzisiejszy 5 lat temu.. niestety uległam cycomanii.

kate - tylko trzeba dokładnie zwinąć. Niedokładne zwinięcie powoduje wylewanie bokiem, górą ewentualnie dołem.:rofl:

Kate moze cos w tym byc, dzisiaj wlasnie tak samo sobie pomyslalam. Ale wiesz pytalam sie lekarzy czy ona nie za mala itd, oni ze jest w normie. Ja im mowie ze po papu ona sie zawsze bawi wiec wszystko dla wszystkich gralo.

Laski zwijam sie z neta na jakies 4 dni, jedziemy na poludnie FR, w odwiedziny do starego zamku naszego, tak go kocham ze az Wam foty wrzuce.
Bajo!!!! Moze jeszcze jutro z rana wpadne.
43p90n6.jpg

3zr0vpv.jpg

reklama
Do góry