reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

KINGA, KASIA.....Też jestem sama;mój starszy synuś wyjechał z dziadkami na wczasy, mąż w pracy, a Piotruś zasnął...

Nadrobię wreszcie zaległości w czytaniu Waszych postów!

reklama
Big stówka dla Piotrusia
--------------------------------------

Moj Miko skonczyl 4 miesiace 17 kwietnia.W tym samym dniu..podcielam mu pierwszy raz wloski
...a dzis..czyli 19.IV przebil mu sie pierwszy ząbek !!!!!!!!
Alez jestem HAPPY:-) :-) :-) :-) :-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Najlepsze w tym wszystkim jest to ze wogole nie dal po sobie poznac,ze cos tam mu sie wyrzyna..
No to mamy pierwsze koty za ploty

Tak pozatym ...usciski dla wszystkich grudnoweczek,bo dawno mnie tu nie bylo;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Aga witaj! super ze jestes :)

Piotrusiu zycze Ci sto lat i zdrowia, zdrowia!!

Dostalam zaproszenie do programu "lingo" na tv4
mialam jechac ale chyba nie pojade bo to taka lipa ze hej

Asiu gratuluje pierwszego zabka, aby kazdy zabek Mikolajek tak samo przechodzil.

Wszystkie 3 wchotate maluchy byly juz u fryzjera. A wiecie ze fryzjer polecil mi obciaz Mercunie nakrotko ze dwa razy i podobno bedzie miala bardzo mocne wloski. Opitole ja po chrzcie.

EE sciema z tym obcieciem
obciecie wzmacnia wlosy gdy sa bardzo dlugie i ciezkie co oslabia cebulki,
ja mysle ze to kwestia genow i tyle

ciekawe kiedy moj bedzie mial takie piekne wloski jak wasze maluszki
jest czego pozazdroscic :)

reklama
ech dlugo bede czekac hehehe
rosna mu wloski od jakiegos miesiaca, ale sa biale jak mleko i aparat ich nie lapie i wyglada na lysego hehe

Do góry