reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aaaa... bo już myślałam, że sie dziewucha pozbyła cieżaru.....

A to o przypomnienie poszło:-D

Na mnie w takich sprawach nie mozna liczyć, bo ja sama nawet o ustawieniu przypomnienia w komórce zapominam:-)

reklama
Dita ja tyz mam przypomnienie na pigole, i zawsze kuzwa dzwoni jak mala usypiam, czyli musze zmienic godzine, bo mi sie mala strasznie fajnie wyregulowala. A juz zmienilam raz z 22giej, na 21, bo tez dzwonil jak ona zasypiala, teraz zmienie na 20ta:-D

Rety .... kilka godzin nieobecności a już tyle stron do nadrobienia !

Sto lat Piotrusiu !

Asiu - gratulacje dla naszego imiennika z okazji pierwszego ząbka ! oby i mój Mikuś tak gładko to przechodził !

Aenye - cholernie Ci zazdroszcze - ja przez tą budowę przez najbliższe dwa lata będę prawdopodobnie tylko Bałtyk wąchać ! Boże , żeby tylko pogoda przynajmniej dopisała !

Ale mnie dziś naszło .... cały dzień słucham jednego kawałka : " hej żeglujże żeglarzu , całą nockę po morzu ... "
a no i miałam niezapowiedzianych gosci : koleżanka ( uwaga ! ) z trójką swoich dzieci ! było super ! a mieszkania chyba przez tydzień nie doprowadzę do kultury - bawili się dosłownie wszystkim !

No to ... wczoraj była kolacja z Markiem Kondratem...
pyszne winka... po dwa łyczki /bo byłam samochodem/ z podanych sześciu!!! ale za to dostałam do domku jedno, pyszne winko...
Siedział przy MOIM stoliku!!!
Na początku nie wiedziałam o czym gadać... ale potem poszło jak nie wiem...
o winach....
o Chorwacji, Australii...
o wędkowaniu!
o polityce /ale on PiS-u nie lubi.../
o lustracji /Damięcki.../
o filmach /że nie gra, bo nie ma scenariusza dobrego..../
i o tym, że z TVN będzie jeżdził po świecie i opowiadał o winach... fajne...
i o innych fajnych rzeczach...
ma świetne poczucie humoru...
jest opalony, bo wrócił z RPA...
jest niewysoki...
ma brzuszek :)

i jest bardzo fajnym, normalnym facetem... "woda sodowa" mu nie uderzyła... taki "swój chłop"...
trochę się schlał... ale nie przewracał :laugh2:

było zaje biście!!! w domu byłam o 1 w nocy!!!

ciao aga
witaj znowu!!!

ja tez wole watek nasz grudniowy
na listopadowkach taka jakas dretwota i lukrem zajezdza :-p

brawo aenye
moj jedzie do tunisu w nd na jakies roboty ale tylko na 3 dni
niestety maj mamy caly zarobiony i ewentualnie pojade do berlina do mojej siostry
ale jak juz sie uporamy to na pewno gdzies mykamy
europa wchodzi w gre of kors :)
moze jakis dom wynajmiemy czy cos

malpka pije na szczesie juz syropy wiec jestem hepi

Kate - Oglądałam Marka w "mieście kobiet" na TVN Style - faktycznie robi świetne wrażenie - ale pewnie to nie to samo co live ! no ale ja się jeszcze nie mam takich znajomości ;-):cool2::-p

Kate - jeszcze nie mam :( - ale cierpliwie czekam do końca tygodnia ;)

reklama
- Wiem kiedy będzie koniec świata...
- No?
- w 2012 roku...
- no, ale przecież wtedy są Mistrzostwa Europy w Polsce...
- No właśnie dlatego...:baffled:

Papapa...
idę sobie spać:)

Do góry