reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
roni bravo bravo bravvvvvvo!!!!!!!!!!!!!!!!

trzebaby wyżywaczkę zakodować - Kate - ty się na tym znasz!!!! help, bo roniak się dusi, z powinien wywalić nam tu kawę na ławę;):tak:

Te magnolie tak kosztują fak.

sugar - a tak zapytam Iggy to też imprezowy czy nie?

Roni gratuluje mieszkanka i mam nadzieje ze gdzies sie znajdzie zakodowane miejsce abys mogla wszystko wylac z siebie. Napisz "list" skopiuj i wyslij nam na privy.

laski jak wasze`dzieci lubia tv to kupcie ostatni "baby nr 4"w kiosku, jest tam zawodowy vcd z bajka dla dzieci 0-3lat i jest super zrobiony. super postaci ktore tylko gaworza sa okraglutkie i maja wielkie oczy, do tego super muzyczka, a obrazy nie sa nackane. Naprawde jest super. Moja cora wczoraj obejzala wczoraj cala za jednym zamachem.

oj nie pospalam dzis niestety. Manianie od 4 rano wzielo sie na hihy smichy oglone pogadanka, najgorsze, ze koniecznie chciala miec sluchacza. Ani cycek, ani butla, smok czy zabawki ja nie satysfakcjonowaly.
Roni gratuluje z calego serca, wiem doskonale jaka to radocha. Wreszcie na swoim. Zycze, abyscie wreszcie byli w tym mieszkanku razem i byli bardzo szczesliwi!!!!!!
Pod blokiem, gdzie mieszkala moja babcie na 1 pietrze rosla przedwojenna magnolia. Wielkie drezwo. Jak kwitla to moglam zrywac kwiaty z jej okien. Cos niesamowitego. Do mojego domku tez sobie kupie jakas mala choc.

Hej
Nie mogę się oderwać - tyle piszecie :-):-):-)
Wczoraj wielkie ryki młodego zakonczyły się wielką kupą o lekko gęstej konsystencji (przeklęte słoje). Oczywiście postanowił robić ją podczas przewijania w sześciu turach (6 pampków zasrał) - specjalnie wstrzymywał do czasu zmiany na nowy pampek. Obsrał tacie ręce :-D Ja się posikałam ze śmiechu :-D Odzyskał chłopak radość życia :tak: Chyba pójde kupić mu dicoflor, bo jabłko nie dziąła, pić nie chce..

Co do wciskania różnych cieczy w paszczę - zakraplaczem dla dzieci (lub strzykawką, ale ona ma takie ostre krawędzie, wolę zakraplacz 10ml canpola) z boku w policzek trzeba celować (od wewnątrz rzecz jasna :-D) wtedy jęzorem nie da rady wypluć i musi przełknąć. Mam, że tak powiem, wprawę w ładowaniu mu codziennie furaginy, której nie znosi, mimo że jak dla mnie jest bezsmakowa.

Buziaki dla wszystkich mamuś i potomków :happy:

Roni - WIELKIE GRATULACJE!!!

ignacy to dziecko z premedytacja zrobione w Indiach :tak:
warunki doskonale tam panuja hehe

nr 2 chcielismy tez gdzes w tropikach ale musi starczyc murzasichle
nr 3 siekniemy gdzies w ameryce pd :cool2:

Roni- gratuluję mieszkania:-)
A ja siedzę sama w domku,moje kochane maleństwo zaniosłam do babci :-) byłam na zakupach a na 14.00 idę na szkolenie z Eurobanku,szczerze to mi sie nie chce najchętniej położyłabym sie i odpoczęła ale niestety siła wyższa muszę iść.
A jutro na 9.00 wizyta u dentysty,leczenie kanałowe mam nadzieję że przeżyję;-)

Ja juz wogóle za wami nie nadąrzam:no: :sick: Przez łaczenie int 38,7 kb/s to dopiero prędkość zawrotna!!!:wściekła/y:

Liluś właśnie padł, bawiliśmy sie wycinankami, kilkakrotnie poprawiałam mu nożyczki w rękach i prosiłam by uważał, a on cholera obciął sobie kawalątek opuszka i oczywiście krewka i płacz i teraz lala na palcu:dry:

Obudził się mini i normalnie sajgon w domu!!!
Na dworze wiatrzysko jak diabel i pranie mi sie zawija i wogóle lipa!!!!

Sorry że na tym wątku, ale to jedyny który doczytałam:tak:

I jestem za zamknięciem jakiegoś wątku moze tej właśnie wyżywaczki na tylko nasze sprawy:-)

I smuci mnie to że nie mogę otworzyć zdjęć naszych dzieciaczków bo tu kurna za wolno:-( !!! I aż 38 minut otwierało sie jedno zdjęcie ostatnio chyba Julci Olowej.
Mojego Dominisia to ostatnie foty jak miał miesiąc:errr: :hmm: :sad:

Roni wielkie gratulacje!!! Własne to najcudowniejsze nawet jak wyglada jak bunkier, pamiętacie moje foty? Nic się nie zmieniło,a strasznie tam tęsknię:tak: I zmartwienia na priva do wsiech ;-)
Kasia_z najpierw idź do warzywniaka po suszone śliwki:-) To u nas zadziałało:tak: Może u Was też sie uda:confused:
6 pampków hehehehehe, u nas max było 4 w takiej samej sytuacji:laugh2:

Sugar fajnie że Ignacy wesolutki nawet w chorobie, szkoda że Miniś jakoś nie bardzo:sick:

Pingwinek jak jej zimno to ubieraj i pewnie:-)

_anita ja też się cykam jakiegokolwiek alkoholu, a kawy nie piję bo chce żeby Miniś spał:tak: :-)

Nonek, bym chciała zeby T chciał cokolwiek i żeby w domu był:-(

reklama
a i wiecie ci dziewczyny byłam dziś z Alanem u lekarza i faktycznie troszkę spanikowałam bo lekarz na szczęście nic u niego nie wykrył lecz zapisał mu coś na zapchany nosek a tak to jest zdrowy jak ryba.Ja sie zmartwiłam bo ja przeziębiona jestem mój Marcin też a Alanek lekko pokasływał i kichał lecz to nic groznego:-)
Lece na szkolenie :-)
Do zobaczenia
POZDRAWIAM

Do góry