reklama
K
Kinga85
Gość
agnieszka.kk mówiłam ci że przesadzasz:-) Zaraz dziecku choróbsko wmawiasz ojj A wy sie z Marcinem kurujcie bo możecie Alana w koncu zasyfić jakimis zarazkami i wtedy będzie nieciekawie. ZDROWIEĆ!
Buziaczki dla Piotrusia!!!
Buziaczki dla Piotrusia!!!
A dziękujemy pięknie w imieniu Piotrusia :-)
Właśnie były u niego dziadki, które tak go wybawiły, że mi teraz w minutę usnął i śpi jak zabity. Dziadka coś nie poznał i lekko na niego poryczał, ale na szczęście po chwili już polubił. Ach te maluchy, coraz bardziej kumate się robią.
Właśnie były u niego dziadki, które tak go wybawiły, że mi teraz w minutę usnął i śpi jak zabity. Dziadka coś nie poznał i lekko na niego poryczał, ale na szczęście po chwili już polubił. Ach te maluchy, coraz bardziej kumate się robią.
aga1401
Grudniowa Mama'06
Witajcie Kochane Grudniowki.
Na pewno nie pamietacie mnie, bo nie oddzywalam sie kupe czasu ale to z powodu braku internetu.
teraz maly spi i zostal z moja mama, a ja wyskoczylam do kafejki.
A napisac chcialam juz wczesniej, ale wstyd mi bylo... . Wstyd, bo urodzilam prawie pod koniec stycznia, i glupio mi bylo ze te irole tak mi termin na koniec grudnia wyliczyli a tu boooms...koniec stycznia.
po drugie mi glupio bo nadal nie moge zamiescic zdjec malego (bo tu w tej kafejce bidny sprzet a do telefonu nie mam kabla...)a jest taki slodki.
nadal nie mam w domu internetu, by szlag ta irlandie...
powoli uzupelnie watki. czesto wpadac nie bede bo mama wylatuje w niedziele i z kafejki marne szanse, ale w maju lecimy do polski i tam nadrobie wszystko .... jesli mnie przyjmiecie znow...
Bardzo dziekuje Pingwinkowi, wspierala mnie smsami przy porodzie, i Milce, bo dzieki niej dzis tu napisalam.
wszystkiego najlepszego dla Piotrusia:-)
gratulacje dla sugar
Jak dobrze byc znow na BB, znow wsrod WAS :-)
Na pewno nie pamietacie mnie, bo nie oddzywalam sie kupe czasu ale to z powodu braku internetu.
teraz maly spi i zostal z moja mama, a ja wyskoczylam do kafejki.
A napisac chcialam juz wczesniej, ale wstyd mi bylo... . Wstyd, bo urodzilam prawie pod koniec stycznia, i glupio mi bylo ze te irole tak mi termin na koniec grudnia wyliczyli a tu boooms...koniec stycznia.
po drugie mi glupio bo nadal nie moge zamiescic zdjec malego (bo tu w tej kafejce bidny sprzet a do telefonu nie mam kabla...)a jest taki slodki.
nadal nie mam w domu internetu, by szlag ta irlandie...
powoli uzupelnie watki. czesto wpadac nie bede bo mama wylatuje w niedziele i z kafejki marne szanse, ale w maju lecimy do polski i tam nadrobie wszystko .... jesli mnie przyjmiecie znow...
Bardzo dziekuje Pingwinkowi, wspierala mnie smsami przy porodzie, i Milce, bo dzieki niej dzis tu napisalam.
wszystkiego najlepszego dla Piotrusia:-)
gratulacje dla sugar
Jak dobrze byc znow na BB, znow wsrod WAS :-)
aga1401
Grudniowa Mama'06
kurde przepraszam, moglam pisac choc jakies smsy, nie bede sie usprawiedliwiac, dalam ciala, ale jestem taka gapa i juz.
K
Kinga85
Gość
witaj Aga! Fajnie że jestes, nie czuj się głupio;-)
Mój rozbójnik już wykąpany najedzony leży w łóżeczku (nie śpi) Wpycha sobie rączki do buzi i stęka jak stary, łóżeczko całe chodzi bo wierci się i przewraca z boku na bok wiercipięta Pewnie zaraz uśnie co... MAMA CHCE ODPOCZĄĆ NO!
Mój rozbójnik już wykąpany najedzony leży w łóżeczku (nie śpi) Wpycha sobie rączki do buzi i stęka jak stary, łóżeczko całe chodzi bo wierci się i przewraca z boku na bok wiercipięta Pewnie zaraz uśnie co... MAMA CHCE ODPOCZĄĆ NO!
Aga w koncu sie odezwalas. Dzisiaj Cie przylukalam na mamach irlandzkich, mialam napisac, ale jakos tak przypadkiem weszlam na mamy Francuskie. Nie ma co nie chce mi sie tam pisac, nie ma jak mamusie grudniowe 2006:-) Ten watek jest THE BEST
Aga przeslij mi jakies zdjecia na kom polski 501384094 a ja umieszcze zdjatka na forum!!!!!!
STO LAT DLA PIOTRUSIA !!!!!!!!!!!
Aga przeslij mi jakies zdjecia na kom polski 501384094 a ja umieszcze zdjatka na forum!!!!!!
STO LAT DLA PIOTRUSIA !!!!!!!!!!!
K
Kinga85
Gość
sama jestem w domu....ale mi smuutno:-( Synek śpi a ja sama siedze:-( buu...
reklama
Kinga - dokładnie to samo. Mąż w pracy, wróci w nocy :-)
Zgrałam sobie Christie w mp3, zaraz idę sobie posłuchać na sen. Ostatnio się polubiłam z audiobookami (na spacerki idealne)
Dziękuję w imieniu Piotrusia raz jeszcze za życzonka
Zgrałam sobie Christie w mp3, zaraz idę sobie posłuchać na sen. Ostatnio się polubiłam z audiobookami (na spacerki idealne)
Dziękuję w imieniu Piotrusia raz jeszcze za życzonka