reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
agnieszka.kk mówiłam ci że przesadzasz:-) Zaraz dziecku choróbsko wmawiasz ojj:no: A wy sie z Marcinem kurujcie bo możecie Alana w koncu zasyfić jakimis zarazkami i wtedy będzie nieciekawie:baffled:. ZDROWIEĆ!:tak:

Buziaczki dla Piotrusia!!!

A dziękujemy pięknie w imieniu Piotrusia :-)

Właśnie były u niego dziadki, które tak go wybawiły, że mi teraz w minutę usnął i śpi jak zabity. :-D Dziadka coś nie poznał i lekko na niego poryczał, ale na szczęście po chwili już polubił. Ach te maluchy, coraz bardziej kumate się robią. :happy:

Witajcie Kochane Grudniowki.
Na pewno nie pamietacie mnie, bo nie oddzywalam sie kupe czasu ale to z powodu braku internetu.
teraz maly spi i zostal z moja mama, a ja wyskoczylam do kafejki.
A napisac chcialam juz wczesniej, ale wstyd mi bylo...:zawstydzona/y: . Wstyd, bo urodzilam prawie pod koniec stycznia, i glupio mi bylo ze te irole tak mi termin na koniec grudnia wyliczyli a tu boooms...koniec stycznia.
po drugie mi glupio bo nadal nie moge zamiescic zdjec malego (bo tu w tej kafejce bidny sprzet a do telefonu nie mam kabla...)a jest taki slodki.
nadal nie mam w domu internetu, by szlag ta irlandie...
powoli uzupelnie watki. czesto wpadac nie bede bo mama wylatuje w niedziele i z kafejki marne szanse, ale w maju lecimy do polski i tam nadrobie wszystko .... jesli mnie przyjmiecie znow...
Bardzo dziekuje Pingwinkowi, wspierala mnie smsami przy porodzie, i Milce, bo dzieki niej dzis tu napisalam.
wszystkiego najlepszego dla Piotrusia:-)
gratulacje dla sugar:tak:
Jak dobrze byc znow na BB, znow wsrod WAS :-)

Witaj Aga, strasznie się cieszę, że do nas wróciłaś :-) Zapraszamy jak najczęściej - pisz co u ciebie, jak tylko będziesz mogła. :tak:

witaj Aga! Fajnie że jestes, nie czuj się głupio;-)

Mój rozbójnik już wykąpany najedzony leży w łóżeczku (nie śpi:no:) Wpycha sobie rączki do buzi i stęka jak stary, łóżeczko całe chodzi bo wierci się i przewraca z boku na bok wiercipięta:-D Pewnie zaraz uśnie co...:dry: MAMA CHCE ODPOCZĄĆ NO!

Aga w koncu sie odezwalas. Dzisiaj Cie przylukalam na mamach irlandzkich, mialam napisac, ale jakos tak przypadkiem weszlam na mamy Francuskie. Nie ma co nie chce mi sie tam pisac, nie ma jak mamusie grudniowe 2006:-) Ten watek jest THE BEST

Aga przeslij mi jakies zdjecia na kom polski 501384094 a ja umieszcze zdjatka na forum!!!!!!

STO LAT DLA PIOTRUSIA !!!!!!!!!!!

reklama
Kinga - dokładnie to samo. Mąż w pracy, wróci w nocy :-)
Zgrałam sobie Christie w mp3, zaraz idę sobie posłuchać na sen. Ostatnio się polubiłam z audiobookami (na spacerki idealne) :-D
Dziękuję w imieniu Piotrusia raz jeszcze za życzonka :happy:

Do góry