reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja sie nie znam Fanti
ale sama myslalam o zastrzyku gdy skoncze karmic

Kasuelf laska z Ciebie jak sie patrzy i nie narzekaj na wage
nie ilosc kilogramow tylko ogolne wrazenie "czy jest sie ladnym" sie liczy
a Ty jestes laska i koniec

reklama
Fanti ja po połogu jak dostałam @ to krwawiłam ponad 10dni i leciało ze mnie jak z kranu, musiałam nosic te wielkie podpaski poporodowe:szok: to był koszmar dla mnie.

Teraz biore hormony cilest i jest cool;-)

ale zasuwacie!!!
czesc kasuelfie! lala z Ciebie pierwsza klasa
ja sie nie waze hehe
ale wchodze nawet w spodnie rurki sprzed ciazy wiec nie jest zle
ale co tam niedlugo mi przybedzie znowu O NIEBIOSA!!!!

ja dzisiaj wypuscilam sie z ciotkami do zlotych tarasow
mlody of kors pospal 15 minut a potem herbatka, miauczenie, przewijanie, butla, kupa,przewijanie i jak juz sie wkurzylam i mialam wychodzic to on usnal jak ta lala!!!!
bosko
ale coz
hehe

zaraz idziemy na urodzinowe party naszego frienda
znowu poszaleje z woda i sokami

Olga - no i gdzie ten tłuścioch??? Bo jakoś na zdjęciu go ne widać:confused:
Dlaczego tato nie chce cię widzieć? Jej, ja nie mam pojęcia jak to jest aż tak pokłócić się z rodziną... mam kochanych rodziców i siostry i zawsze mogłam na nich liczyć.

Atol - a może Helenka tez ząbki zaczyna? I może ją dziąsełka bolały? Trzymam kciuki aby dała ci odpocząć:tak:

Ja po cerazette miałam @ raz - własnie 10 dni i potem cisza jak makiem zasiał.

Miłka - ja mam 18 arów trawnika do koszenia - i koszę z zapałem,poza tm codziennie idę na spacer z latoroślami nad jeziorko i ruiny zamku (w sumie robię ok 3 km) a potem zaryzam paluszkami, dosładzam ciasteczkiem i popijam piwkiem:laugh2: No ale kurde przyszły mi dziś spodnie z allegro -suuuuuper - 4 pary za 20 zł
4 pary spodni,2Xmexx,vero moda,blind date,rozm.40 (175685261) - Aukcje internetowe Allegro
I jak jescze tak będę zagryzać to cholera sama je będę musiała na aukcji wystawić:baffled:

Nieistotna ten zastrzyk jest dla matek karmiących. Zresztą Atol chyba potwierdzi jako farmaceuta- nazywa się Depo Prowera.
Co do @ to po porodzie i połogu miałam jedną - baaardzo obfitą, lało się ze mnie jak z cebra:szok: Potem zastrzyk i spokój.
Teraz pierwsze trzy dni normalna @... A teraz jest to bardziej plamienie bo wystarczają wkładki ale jednak od 10 dni non stop..:wściekła/y:

kurcze boje sie troche hormonow przy karmieniu
no ale musze cos wymyslec by nie zajsc

wiecie co mi sie jeszcze podoba na tym forum
to ze kazda z nas ma inny zawod i moze sobie podpowiadac o sprawach z nim zwiazanych :)

ja też cały czas plamię.... ale nikomu o tym nie mówię!
Mam tak w ogóle nadżerkę.. powinnam isc do ginka po wyniki ale się aż boję.
Moja rodzinka to sami rakowcy:sick:

Kinga to na co Ty czekasz dziewczyno??:wściekła/y::confused: Pomyśl o swoim Filipku- on chce mieć mamę na zawsze!!!:wściekła/y: Musisz o siebie dbać już nie dla siebie ale dla Filipka. Przeżyłaś poród więc teraz to już wszystko pestka.. nic nie będzie straszniejsze..

reklama
Kinga - nie znam dziewczyny która NIE miałaby nadżerki;-) Sama też mam. ale tak naprawdę licza się wyniki cytologii. Się nie bój tylko wal do gina:-)

nieistotna
- no po to tu jesteśmy:-D Ty trochę o sobie powiedz, bo w sumie znamy tylko twojego hmm.... dziwnego chłopaka - a o tobie niewiele;-)

Roni - dzięki za przynajmniej twój odzew w sprawie ciasta. Czekam na propozycję od twojej mamy
bo ja kurde mam przepisy na same jakieś zebry i murzynki...:-(

Do góry