reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kicia nie wywoluj wilka z lasu, bo mowie ci zaraz zwariuje z ta dwojka:wściekła/y:

a ja jestem ania mam Hani i Helenki, roznica pomiedzy 16 miesiecy, Helen nie byla planowana

a teraz jak juz wiesz zaraz zwariuje:szok: :szok: :szok:

reklama
Atol :-D ale jaki bedziesz juz miala luzik za rok czy dwa!!
Roni ale jak wyzdrowieje znowu bedziesz walczyc?

dziewczyny a jaki kolor oczek maja wasze dzieci?
czy ktores ma moze juz brazowe?
kiedy mniej wiecej to sie zmienia?
taka ciekawa jestem!!
moj chyba bedzie mial niebieskie bo mial bardzo ciemne, ale pomalu mu jasnieja!!

jakby mojej brązowiały to chybaby to ustalaniem ojcostwa się skończyło;-) U nas wszyscy niebieskoocy:tak:

Kicia moje dziecię ma już prawie piwne oczka.. takie brudno brązowe już są..hehe.. Dita u nas ojcostwo by było ustalane jak by niebieskie zostały..hehe..
A ja już po zebraniu.. ostatnia na nie przyszłam- moje dziecko zachciało jeść akurat pięć min przed zebraniem.. i pierwsza wyszłam mimo, że to ja prowadziłam zebranie..hehe.. za wiele nie przekazałam ludziom- tylko podwyżki, kłopoty i pretensje.. i poszłam sobie.. ależ ze mnie wredna baba...Teraz pewnie jeszcze tam siedzą i mnie obgadują ale mam to w (_|_)..
Jak im się nie podoba.. proszę bardzo zawsze można zatrudnić zarządcę z prawdziwego zdarzenia... ja to robię za darmo a na dodatek z małym dzieckiem- zawsze się ostatnio tym wymawiam jak o czymś zapomnę..:-p
Kasuelf fajnie, że zmobilizowałaś dziewczyny do przedstawienia się ponownie bo ja także nieco później dołączyłam i też nie wiele o Was laski wiem..teraz co nieco się dopiero dowiaduję..:tak:

Dita.. jak sądzę wiele o wielu z nas powiedzenie, że zaglądamy tu codziennie to mało powiedziane.. a conajmniej 10 razy dziennie..;-)

czyli juz by sie zmienialy mojemu jakby mial miec brazowe!
czyli bedzie pewnie niebieskooki po tatusiu, ja mam brazowe!

EEEtam u mnie BB to prawie caly dzien na kompie, nawet jak wychodze to jak wroce to tylko odswezam stronke.
Jesli chodzi o oczy...Majerana ma niewiadomo jakie, takie bure z odcieniem delikatnym brazu. Maz ma stalowe, ja brazowe-jasne, Julka po tesciowej ciemnobrazowe.
Ale mam kolezanke( o kurde nawet dwie), gdzie cala rodzina ciemnowlosa i ciemnooka, a ona ( i ta druga tez), klasyczne blondynki z niebieskimi oczami. Normalnie jak adoptowane.

KICIA80 Marta-Olafek [musze was jakos spamietac]
witam :) moj bunek urodzil sie z granatowymi, teraz ma niebieskie baardzo.
ciekawi mnie jakiemu zostana bo jest podobny do mojego taty a on na brazowe. chociaz wolalabym zeby mial blekitne po moim mezu, bo nie sprawiedliwie by bylo miec oczy po kims kto nie chce cie znac...

a Olafek ma sliczne zdjatko i wiedze ze to piekny chlopczyk jest

ja nie wiem jak wy to robicie,Marta jestes kolejna ktora w 3 miesiace stracila wage ciazowa, zy ty karmisz piersia? co jesz?

ludzie czy tylko ja tluscioch???

Fanti bo ja mam taki wplyw na ludzi :)

Atol a ja to chcialam blizniaki,sama jestem blizniaczka, a obrze miec brata czy siostre. Tak jak moja mama bedziesz mloda i dwojka odchowana.

reklama
nonek ja tez odswiezam :laugh2:

kasuelf dziekuje w imieniu olafka :-)
karmie piersia i jem wszystko generalnie oprocz kapusty i cytrusow!
nie przejmuj sie napewno zrzucisz!!
niektorym kobieta potrzeba wiecej czasu! spokojnie, przyjdzie lato, ladna pogoda spacerki z maluchem szybko spadna zbedne kilogramy!
a jak maluch juz zacznie sie przemieszczac to dopiero!!
moze wkleisz nam swoja fotke?? fajnie sie rozmawia jak "widzisz" kogos z kim rozmawiasz :)

Do góry