reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

53570.jpg

reklama
Kasuelf ja należę do osób otyłych i mimo, że w ciąży przytyłam tylko 6 kg i ubyło mi 6 po porodzie zaraz to nadal walczę z nadwagą.. eh.. ileż to już lat.. także dziewczyny nie przejmujcie się wogóle kg.. jakbyście miały ich tyle co ja to dopiero było by czym się martwić.. 75 kg.. hmm.. marzenie...:-( niestety nierealne..:sick:
U mnie z bb to jest tak, że co raz zachodzę do kompa.. ale jak mąż jest w domu to nie da rady tak często.. i jak wieczorem zasiadam wkońcu to mam wieleeeee do czytania..:dry:

mój FILIP zaczyna mieć brązowawe oczka, oczywiście we mnie:-)
Kasuelf nie przejmuj się swoją wagą! jest na pewno ok.
Ja nawet znalazłam czas na bieganie, boisko mamy tuż obok domu:-D

Hania miala na poczatku ciemno niebieskie a potem jej zjasnialy i ma niebieskie, a Helen miala ciemno brazowe a teraz ma jasniejsze brazowe i chyba takie zostana, niebieskie po mamusi, brazowe po tatusiu:-D

A ja z innej beczki.. tu panuje ciążofobia, brak @.. a mnie szlag trafia bo mam @ od 10 dni!:wściekła/y: Po zastrzyku hormonalnym miało ich wogóle nie być lub tylko małe plamienia.. i owszem w zeszłym miesiącu nie było a teraz jak się zaczęła tak jest bez końca.. co prawda skąpa ale jest! Nie wiem co z tym zrobić.. niedługo kolejny zastrzyk- za miesiąc. czy to brak tolerancji zastrzyku?:confused: ale po 2 miesiącach dopiero?:confused:

Helenie wreszcie dalam panadolu bo nie dalo rady wytrzymac tego darcia i o dziwo zasnela, potem pobudka kapiel, zjadla130:szok: :szok: :szok: i od razu znow zasnela, modle sie zeby przynajmniej z 7 godzin pospala ale chyba plonne me nadzieje

reklama
wiesz co fanti, ja co prawda nic nie biore ale po porodzie mialam dwie@ i obydwie trwaly ze dwa tygodnie:szok: :szok: :szok: , a caly cykl ze 45 dni

Do góry