reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

jak coś to wolę nie wiedzieć.... teraz jestem szczęśliwa mam wspaniałego faceta i dziecko i niech tak zostanie.
Dita mam przepis na rolade śmietanową jak chcesz... u nas na chrzcinach wszystko zjedli.

reklama
Daj spokój Kinga - będzie naprawdę dobrze. W twoim wieku to naprawdę sporadyczne wyjątki mają poważne schorzenia. Dawaj przepis - błagam, bo w końcu kupię wafelki z biedrony ;-)

Kurde, a moja mama ma coś z biodrem - idzie za tydzień na tomograf komputerowy, bardzo się boi, bo jej tez taki jakby ,,dół' się na udzie robił... Kurde, to naprawdę mołoda kobieta, laska wrecz - pełna życia i werwy... Oby to było tylko ognisko zapalne...

ostatno jak byłam robić cytologię, miałam drugą grupę... więc nie dziwcie się że teraz nie chce wiedzieć.. :-(

Kinga nie bądź jak struś.. chowanie głowy w piasek nie zlikwiduje kłopotu..:no:
Ja poproszę o ten przepis na roladę śmietanową!
Dita pisałaś, że chcesz przepisy na ciasta z kremem a ja takich nie robię.. ale jak Cię interesują serniki, które zawsze wychodzą czy makowiec łatwi i szybki albo przekładany biszkopt z galaretkami i owocami także bardzo prosty to ja chętnie podzielę się przepisami.

Fanti - ja tylko tak rzuciłam propozycję. Dawaj jakiś przepis na wyjątkowy sernik - bo to święta więc sernik to będzie taki akcent!!!!

Kinga
- no naprawdę!!!! Ja całe życie mam 2 grupę i gin mówi że to przy nadżerce bardzo dobry wynik!!!! Kinga! trochę więcej luzu! Strasznie przewrażliwiona jesteś na punkcie zdrowia - te pneumokoki też cię przeraziły - luzik, mała! Marsz do gina, regularna cytologia i naprawde nie masz się czego obawiac!!!!!!

Kinga ja tez mama caly czas II stopien i jestem po wypalance i wszystko jest git
Fanti ma racje nie badz struś

potem wam podam przepis na tą roladę. Teraz idę się kąpać.
Dita.. ;-)
Fanti ja tam nie widze żadnego kłopotu kochana;-)

reklama
dziewczynki
bo ja twarz mam nie brzydka, ale zad i biodra i uda slonicy...
nie wazne...

a moj tato udaje ze nie wyprowadzilam sie, nie wzielam slubu i nie mam dziecka...

zycze wam udanego weekendu i wszyrskiego co dobre
zeby dzidzie grzeczne byly

calujemy olga z brunkiem

Do góry