reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kasuelf ja sama nie wiem dlaczego tak malo przytylam i z Hania w ciazy i z Helen tak malo, ale one to kruszynki byly, Hania 2300 a Helen 2250

reklama
Roni21 a myslalas o byciu dziennikarka, bo opis ci super wyszedl :wściekła/y:
nasze tesciowe to chyba z jednego miotu
juz cie lubie
pasujemy do siebie- ty baleronik ja hipopotam
miodzio

*Miłka*
ja tez chce!!! od jutra zaczynam... bo myslalam ze trza duzo jesc do mleczko sie skonczy... czy to przesad??

kasuelf - kochana - ja jestem z grona podwójnych mamuś, stara duupa już ze mnie -27, mieszkam na ścianie wschodniej na zadupiu koło lublina, kocham swoja rodzinę, góry i śnieg;-)
Napisz jeszcze jak masz na imię - ja dita czyli Edyta
Na forum jest super - znamy sie niektóre rok, niektóre pół roku - i codziennie (serio!!!) do siebie zaglądamy:-D
Po ciążach zostało mi 10 kilo i tyle robię dla zrzucenia wagi że nie robię NIC, hehe

Z innej beczki:
Dajcie dziewczyny jakieś przepisy na ,,ekskluzywne" ciacha, bo musze coś upiec na te chrzciny - a na kupienie w cukierni mnie z deka nie stać (chcą 3 stówy za 3 blachy!!!!:szok:)
Znaczy się na jakieś bardzo smaczne, eleganckie, z masą i nie za bardzo trudne:-)

Kasuelf - to pewnie masz tak jak ja - odstawisz całkowicie słodkie i od razu będziesz chudła pięknie. Ja mam jakąś różnicę 10 kg między dietą ze słodyczami i bez. W ciąży nie jadłam słodyczy, bo mnie odrzucało i przytyłam tylko 6 kg - praktycznie tydzień po porodzie ich nie było. Teraz przez to, że mały miał kolki schudłam dalsze 6 kg tak po prostu nie jedząc słodyczy - nie ograniczałam reszty (no, nie jadłam krowiego białka i kapusty). A od tygodnia wtrzącham słodkie i 1,5 kg na plusie od razu. A jakoś tak lubię strasznie słodkie :tak:

Trzeba dużo pić, żeby było mleczko - jeść niekoniecznie dużo, byle dostarczać wszystkich potrzebnych rzeczy

Dita widzisz jaki cham ze mnie, nawet nie przyszlo mi do glowy sie przedstawic...
mam na imie Olga

kasia_z
ja tez lubie i tu tkwi moj problem, ale coz dla urody trzeba cierpiec

Roni21
co tam dyskografias, sa programy komputerowe dziewczynoooo

*Miłka*
widzisz gdzie mnie to madre jedzenie zaprowadzilo...
strona dieta.pl z usmiechem mi obliczyla ze mam nadwage 8 kg....
moz-screenshot-1.jpg

moz-screenshot.jpg

jeny ja za wami nie nadążam.... :shocked2:

witaj kasuelf; jestem Kinga mama Filipka wielkoluda:-D
Hehe ja tam nie mam żadnej ciążofobi:-p Jeżeli chodzi o wagę to ja nie narzekam, w ciąży przytyłam 14kg. Przed ciążą ważyłam 56kg a teraz ważę 57kg:-) It's ok!

wkoncuuuu dotarlam do konca :rofl2:

witamy cie Olga!
ja jestem Marta mama Olafka! mam 27 lat. moj maz tyle samo, chodzilismy razem do klasy! moje hobby to podroze - uwielbiam!!
w ciazy przytylam jakies 11 kg a teraz waze juz 2 kg mniej niz przed ciazy!
niestety ciagle walcze z brzuchem-a dokladnie z jego sprezystoscia!

Roni a jak tam walka z butla?

ja nie mam ciazofobi przynjmniej narazie!
mysle ze jakby sie przytrafilo male to bym sie cieszyla, bo pewnie samemu ciezko bedzie sie zdecydowac na drugie!!

reklama
Do góry