reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hue hue hue chyba bede zazdrosna, ze sugar bedzie teraz pisac tez na innym watku. Ach pamietacie jak my zaczynalysmy pisac? A tu juz stara gwardia, wszytskie baby na swiecie, dorodne rozwijajace sie jak ta lala. Kurcze a jeszcze niedawno bylo o mdlosciach, zachciankach, narzekaniach na samopoczucie. Wielkie brzuchy prezentowane z duma calemu swiatu.
Sugar przezywam to jakbym sama byla znow w ciazy (tfu tfu tfu, trzecie nigdy).

reklama
Weź, nonek, bo ja jeszcze wczoraj to samo przeżywałam zanim teścik zrobiłam... No mnie też wystarczy serdecznie. Nie wykluczam trzeciego ale za co najmniej 7 lat;);-)

ej szczerze mowiac to jak weszlam na te listopadowki to poczulam sie jak zdrajca hehe
chyba wole tutaj ;-)
ja spalam do 12 moj men mi snadanka do lozeczka przynosi chociaz mam mega odruch wymiotny na wsztystko
bsz z ignacym nawet RAZ mi niedobrze nie bylo

idziemy dzisiaj na jakies lansiarskie vip party
gdzie wszystko bedzie za free
to sia nazlopie wody za wszystkie czasy hehehehe

powiem wam ze sie smiac mi chce z tego suwaka
dziwne
i juz nie mam takiej podniety jak za pierwszym razem heh

Jak nic bedzie dziewczynka! Ja dwa razy mialam rzyganko i dwie dziewuchy na koncie!
Moja Majerana od godziny albo i dluzej lezy spokojnie sobie w kojcu, bawi sie stojaczkiem. Normalnie rewelacja!

nonek no wlasnei tez sobie ostatnio wspominalam jak to bylo fajnie :tak: !!
sugar "chyba" tozmy jedna wielka rodzina :-D
dotarlo juz do ciebie, ze jestes w ciazy?? ja pamietam jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy nie moglam uwierzyc jakos (chociaz planowane). dopiero chyba na 3-wymiarowym usg dotarlo do mnie!!

A u nas ostatnio mały śpi rewelacyjnie.. tylko, że ostatnio za wcześnie zasypia na nocny sen.. wczoraj np zasnął o 19! nie udało mi się go już obudzić do kąpieli mimo, że całego rozebrałam, przebrałam i ubrałam w piżamkę więc nakarmiłam na śpiąco i spał o dziwo! do 6.45!!!:szok: Po butli spał jeszcze do 9.30!!! :szok:Jak go nakarmiłam przed 7 to nie wiedziałam czy mam się jeszcze kłaść czy już wstawać.. normalnie wyspałam się!!!!:tak: Dziś planujemy już kąpiel ok 19.30-20 żeby znów nie poszedł spać nie kąpany.. i zobaczymy co będzie dalej.. Oby nie zapeszyć..:-(
Sugar super suwaczek.. Troszkę dziwnie dzidzia obecnie "wygląda" ale i tak super. I widzę, że u Ciebie humorek się poprawił..:-) A czy już zakomunikowałaś dobrą wiadomość rodzinie??:confused: Jeśli tak to jak zareagowali??:confused:

Sugar,sprobuj zjesc cos slodkiego od razu po obudzeniu sie.albo chociaz herbatnika..czasami pomaga...aha,i należąco trochę mniej chce się rzygać..:eek:

he,ja tez sie czuję jakbym sama była w ciąży..:ninja2:

Kicia, do mnie dotarło jak urodziłam:laugh2:nawet z tym wielkim brzuchem nie mogłam jeszcze uwierzyć:happy: no ale nie było planowane...:laugh2:

reklama
Dita jak malemu podawalam krpleki Flegamina i bardzo pomagaly. Szarpnęłam sie takze na inhalator

Asia26 nie musisz wkladac jajeczek do woreczek, ja nie wkladalam i super siski nalapalam :) na posiew bylo ciezej
trzymam kciuki za zdrowie

ide kupic testy na allegro :)

Do góry