reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja za to rzygałam pięknie i niedobrze mi było do 16 tc - a chłopak.
No to już nie wiem jak to będzie z dziewczynką... strach się bać! :baffled:

Nieistotku hehe no to niezle!

niedlugo sie okaze ze polowa naszych grudniowych maluszkow bedzie miala braciszka lub siostrzyczke hehehe

Dzięki Ilonka. Ma jakiś Ambrocośtam w kropelkach, chyba to coś podobnego do Flegaminy. Tylko dziś juz nie podam małej bo za późno.

Kicia - hehe, no ja poproszę do tej drugiej połowy. Jesu nie wyobrażam sobie mnie z nieplanowaną ciążą - jak nic pobyt w psychiatryku by mnie czekał. Mam dwie w 100% zaplanowane i jeśli będzie trzecie kiedyśtam, to też w ten sposób poproszę:tak:.

Jestem wielką fanką planowania rodziny i wielką przeciwniczką kościelnej walki z antykoncepcją...

Ja żygałam bardzo długo, chodziłam jak struta i wszyscy myśleli że to dziewuszka, a jednak chłopak;-) Ale tak chciałam.
Sa_raa życzy szczęścia młodej mamie i gratuluje bardzo bardzo!!!:-)

Maksio śpi u mnie mniej więcej jak Helenka, jedzonko też ok, wychodzi około co 2,5- 3 godziny. I gdyby nie Lucky też siedziałabym non stop na bb:tak: :-D

Ile póki co jest dwójek u nas w grudniówkach?
Dita, Kate_less, Atol i ja i...:confused: Sugar już już ofcoz także:-)

Dita mowi zeby nie podawc wykrztusnych po 17.00 ale ja dawalam nawet na noc bo moj i tak w nocy nie kaszlal

Dita popieram Twoje zdanie.. właśnie w wiadomościach wypowiedział się rydzyk że "świadomość antykoncepcyjna kobiet jest grzechem".. brak słów...

Wrocilam od lekarza.Pojechalam bez malego.Przyszedl wynik i okazalo sie ze ma liczna flore bakteryjna i azotany,bylo tez bialko na + 0.61mg....?
Tyle wyczytalam na wyniku.Nie bardzo sie na tym znam
Zaraz lece z malym na zastrzyk antybiotyku oczywiscie
Dostal na 5 dni 2 razy dziennie.
Oby tylko nie bylo jakis niespodzianek.tfu tfu tfu

reklama
Asia- no widzisz, przynajmniej masz winowajcę!. Mały zje antybiotyk i wszystko będzie dobrze.

nieistotna
- no właśnie Nati kaszle - i tak przez to nie śpi w nocy (już drugą noc - wyglądam jak zombie:sick:)

fanti - hehe, zapomniałam dodać, że przeciwniczką działalności ,,ojca dyrektora" też jestem;-)

luckymama - z tych aktywnych to nonek jeszcze trzyma z nami:-D

Do góry