reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar ale sie wzruszylam jak zobaczylam twoj suwaczek ... :tak:
widze ze juz lepszy nastroj - super!!!!!!!

biedne te nasze dzieciaczki, co chwile jakies choruje :-(

reklama
Ja z takiej rodziny nie martwiącej się zbytnio... czasem mnie złapie jakiś film na godzinę, ale zwykle przechodzi. Ale to przez męża, co mnie czasem zarazi, bo on martwiący się nadprogramowo.:tak:

atol, u mnie to samo..
a ja z rodziny, w ktorej sami hipochondrycy hyhy... nie, no przesadzam, ale u mnie w domu znalazlybyscie leki na wszystko ;-)

sugar - no tak sobie wlasnie myslalam, ze to w tych gorach... mowie ci, magia gor, magia tatrzanskich nocy... :-) bedzie gorskie dzieciatko, maly elfik!!! sluchaj... tobie jest niedobrze... to wrozy dziewczynke!!! przy dziewczynkach ponoc mama gorzej sie czuje!!!
jejku, ja tez podziwiam twoje suwaczki... z lezka wzruszenia w oku :-)

pod wplywem tych rewelacji snilo mi sie, ze w ciazy jestem... juz tuz przed porodem.. tym razem brzuchol mi zjechal do kolan prawie ;-) hihi...

nieistotna - no w sumie nic nie liczylam, dostalam @, zaznaczylam w kalendarzyku ;-) dostalam druga no i wyszla mi dlugosc cyklu - 26 dni. przed ciaza mialam cykle 24-dniowe, wiec pewnie tak mniej wiecej zostanie. ale sie nie nastawiam, ze tak juz zostanie, tak dla orientacji mam ten suwaczek z @.
a ty dostalas juz @? jak nie, to nie wyliczysz nijak. moglabys ewentualnie gina zapytac, czy wrozy ci @ niedlugo - moj mi przepowiedzial.

Ja nie mam jeszcze @ i nie zanosi sie na nią
nie chce tablete, spiralke zaklada sie przy @, a gumki mnie nie satysfakcjonują
i nie wiem co zrobic
chcialabym wiedziec kiedy mi plodność wroci
ale bez @ tego nie da sie przewidziec
w sumie nie jestem wiatropylna bo filipek wyskoczyl po roku czasu bez zabezpieczania, ale po ciazy to moglo sie zmienic

nieistotna u mnie wlasnie sie zmienilo po ciazy, jakas mega pldna sie zrobilam, takze badz czujna;-)

ta...po ciazy płodnośc lepsza.macie przykład Sugar:laugh2:
Sugar, z tymi dziewczynkami i mdłościami to może byc prawda...ja haftowałam ze 3miechy...:-) to kiedy zakładasz wątek listopadówki 2007?:laugh2:

reklama
Ja też już miałam dwa razy @. :tak: Ale nic nie zaznaczałam, jakby teraz wyszła ciąża to nie wiem kiedy była ostatnia hehe. A raz fikaliśmy bez zabezpieczenia. No ciekawe co wyjdzie. :-p

Do góry