roni - to pewnie po porodzie, hormony itepe.. ja po poronieniu dwa miesiace nagle mialam ogromna torbiel, 5,5cm na jajniku.. dostalam hormony i inne tablety i wsiaklo.. wiem, ze to nie to samo, ale bedzie tak samo dobrze :-) nic sie nie martw na zapas!
my dzis mielismy super wycieczke.. szok.. od 12 ogladalismy z rodzicami dawida i jego siostra dzialki pod dom i znalazlam swoj RAJ.. po prostu raj na ziemi.. zakochalam sie i nie moglam stamtad wyjsc.. 3500m, 200 000zl, dzielnica megapieknych i gustownych chacjend (gora jedno pietro), pod samym lasem, dzialke przecina rzeka zagorzanka, ponoc najzdrowsza rzeka w polsce, a i 5 minut od glownej drogi w rumi, zyc nie umierac.. kombinujemy teraz, czy by jej nie wziac i postawic tam 2 czy moze nawet 3 domow, akurat by sie udalo.. mowie wam, raj..
a maly od 12 do 22 balowal (dzialki, restauracja, imieniny u cioci i dziadkow), spal raptem godzine w samochodzie, byl ubrany w polarkowy dresik i body i super oryginalne ADIDASKI, wygladal bosko!! wszyscy sie zachwycali, a ja najbardziej ;-) moze jutro wkleje fotki :-)
u nas SAHARA 18 stopni, w sloncu plaza, mialam cienki sweterek tylko i chcialam go jeszcze sciagac!!!
a w tym wszystkim jedna wielka tragedia.. babcia dawida miala wylew, w stanie ciezkim jest w szpitalu.. rokowania bylyby nawet w miare (oczywiscie nigdy nic nie wiadomo), gdyby nie fakt, ze babcia nie chce wcale lezec, to taka energiczna osoba i uparta jak jasna cholera (nie mowie, dostala wylewu scinajac drzewo na dzialce, ma 73 lata).. martwimy sie strasznie, bo ma lezec miesiac.. chyba beda musieli ja szprycowac caly czas lekami uspokajajacymi, bo nie wylezy..
dramat..