reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sugar - oj, ze stolarzami to ci powiem jedno - lepiej wez jakas duza firme, np. indeco czy inne, bo ci prywaciarze to kuzwa doprowadzili mnie do furii. wywalczylam z trudem kuchnie u jednego (tanio i fajnie, ale na szafe zamowiona czekalam kilka miechow az sie wkurwilam i poszlam do innego), szafe - prosta zabudowa wneki (czas oczekiwania: 5 miesiecy) i tez prosciutkie mebelki do lazienki (kolejne 3 miechy) u drugiego, w miedzyczasie obdzwonilam chyba z 5 innych i wszyscy dali dupy, nikt nie przyjechal. tak wiec polecam tylko i wylacznie duze firmy, ktorych nie stac na antyreklame.
aha,i slyszalam, ze nie tylko ja mialam takiego pecha ;-)
a niestety, po znajomosci (wujek itepe) to najgorzej wychodzi.. olalabym wujka na twoim miejscu.

reklama
no zaczynam sie zastanawiac
co prawda zrobil juz nam niejedna rzecz a to tylko drzwiczki pod umywalka wlasciwie mala robota
za indeco dziekuje
przyszli do nas ostatnio i jak nam zaspiewali cene za szafe w przedpokoju to malo nie dostalam zawalu serca
moja kuzynka sama kupila wszystkie potrzebne materialy i zrobil jej to zdolny budowlaniec
wyszlo 70% taniej

No żesz kurde, przykleili nam jakąś lewą galerię... Jak przecież my już mamy swoją wypełnioną - jej sie nie da przykleić??? Jakiś wielki bałagan z tymi galeriami...:baffled:

aaa - już obczaiłam,jak się wchodzi do tej naszej galerii - Kate - jest OK. Dzięki. (Widać, kto tu ma układy, hyhy;-)):-D:-D:-D

od wczoraj haftuję:baffled:samą wodą,bo żołądek jest pusty:dry:
mam nadzieje ze to nie to co mi przyszlo do głowy...
moze założymy z Roni nowy wątek:dry:

Dita - bo ja jestem z układu...;-) tylko nie mów o tym Kaczorkom:baffled:

Kulka - no, no, no... czyżby drugie bobo :confused: może zjedz kleik ryżowy... albo kaszkę dla dzieci... i zrób test... może:eek:

sugar - no jak mala robota i moze czekac, to spoko. w sumie indeco zrobili znajomym zabudowe przedpokoju wielkosci mojej szafy za 1900, a moj stolarz - 1500. zrobili w tydzien, a ja czekalam 5 miechow. gdybym wiedziala wczesniej, zgadnijcie, co bym wybrala :-)

kulka - ooo ;-) ale jak od wczoraj wieczorem, to chyba nie ciaza... chyba, ze tak miewalas ;-) moze oslabienie jakies..

Kulka a może to rady teściowej tak na Ciebie podziałały.. ale lepiej zrób test..i koniecznie daj nam znać..

reklama
Do góry