reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

4900 Ło Matko !!!!! :szok::szok::szok:

Idę na spacer. Tylko nie wiem, jak małą ubrać, bo ja idę w samym swetrze - jest normalnie gorąco!!!

reklama
my mamy super szafe z 5 drzwi cala w lustrach i srebrne dodatki, jest na cala szerokosc pokoju i zaplacilismy za nia 3700zl a w komandorze wyliczyli nam to samo na 5500zl. czekalismy 3 tyg.
ale to troche do was sugar zadaleko!!

a ja sie witam i niedlugo spadam na spacerek, rano nie bylismy to teraz sie przejdziemy

jak czytam ze co poniektore chca byc znow w ciazy to mi wlos na glowie deba staje:szok: :szok: :szok: , ja to chyba za 3- 4 lata o ile wogole, chcialabym miec trojke ale moj m juz wymieka przy 2;-)

atol ja też chce mieć trójeczke ;-) ale mój m wymieka już przy jednym he he he :happy2:

ja mam z Komandora za 3000, 3 drzwi z bambusa super ciumciaszkową :biggrin2: i nie czekałam długo a cena jest spoko bo była u nas jakaś promocja

wróciłyśmy właśnie ze spaceru nie wiem jak u Was ale u nas w Katach hitsa jak cholera można w krótkim rękawku latać :cool2:

ja bylam 3h na dworku
mlodrgo ubralam w kombinezon z materialu wiosenny i przykrylam kocykiem

szafa by nam sie przydala nie ma co
ale na razie nie bede wydawac tyle hajsu
jakby co to podrzuccie cos

Ja bylam dzis na spacerku, poprawilam sobie humor, kupilam szaliczek
potem wam pokaze :)

Roni i co z Twoim zdrowkiem?

A my też dziś byłyśmy na 3h spacerku.. pogoda cudna!
Ubrałam Nat w body z długim rękawem, rajtuzki i spacerkowy dresik... i pod kocyk... cud, miód i malina... można pozbyć się zimowych ciuchów:tak:

A my dziś przywitaliśmy wiosnę.. spacerek był dłuuugi.. wyszliśmy o 11.30 a dopiero teraz wróciliśmy.. zaszliśmy do moich rodziców i wyciągnęłam ich na ogród.. tato nawet zrobił grila i mały cały czas był na dworze... dwa razy karmienie nawet było na dworze.. Normalnie bąba!! :-):-):-)

reklama
Roni napewno bedzie ok :)
trzymamy kciuki

Jasiek na foto przy suwaczku wyglada jak plemnik z reklamy dureksa

Do góry