reklama
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
my mamy super szafe z 5 drzwi cala w lustrach i srebrne dodatki, jest na cala szerokosc pokoju i zaplacilismy za nia 3700zl a w komandorze wyliczyli nam to samo na 5500zl. czekalismy 3 tyg.
ale to troche do was sugar zadaleko!!
ale to troche do was sugar zadaleko!!
atol
Fanka BB :)
a ja sie witam i niedlugo spadam na spacerek, rano nie bylismy to teraz sie przejdziemy
jak czytam ze co poniektore chca byc znow w ciazy to mi wlos na glowie deba staje , ja to chyba za 3- 4 lata o ile wogole, chcialabym miec trojke ale moj m juz wymieka przy 2;-)
jak czytam ze co poniektore chca byc znow w ciazy to mi wlos na glowie deba staje , ja to chyba za 3- 4 lata o ile wogole, chcialabym miec trojke ale moj m juz wymieka przy 2;-)
atol ja też chce mieć trójeczke ;-) ale mój m wymieka już przy jednym he he he
ja mam z Komandora za 3000, 3 drzwi z bambusa super ciumciaszkową i nie czekałam długo a cena jest spoko bo była u nas jakaś promocja
wróciłyśmy właśnie ze spaceru nie wiem jak u Was ale u nas w Katach hitsa jak cholera można w krótkim rękawku latać
ja mam z Komandora za 3000, 3 drzwi z bambusa super ciumciaszkową i nie czekałam długo a cena jest spoko bo była u nas jakaś promocja
wróciłyśmy właśnie ze spaceru nie wiem jak u Was ale u nas w Katach hitsa jak cholera można w krótkim rękawku latać
sugarspunsister
matka polka superstar
ja bylam 3h na dworku
mlodrgo ubralam w kombinezon z materialu wiosenny i przykrylam kocykiem
szafa by nam sie przydala nie ma co
ale na razie nie bede wydawac tyle hajsu
jakby co to podrzuccie cos
mlodrgo ubralam w kombinezon z materialu wiosenny i przykrylam kocykiem
szafa by nam sie przydala nie ma co
ale na razie nie bede wydawac tyle hajsu
jakby co to podrzuccie cos
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Ja bylam dzis na spacerku, poprawilam sobie humor, kupilam szaliczek
potem wam pokaze
Roni i co z Twoim zdrowkiem?
potem wam pokaze
No właśnie... nic nie piszesz a my się tu zamartwiamy
A my dziś przywitaliśmy wiosnę.. spacerek był dłuuugi.. wyszliśmy o 11.30 a dopiero teraz wróciliśmy.. zaszliśmy do moich rodziców i wyciągnęłam ich na ogród.. tato nawet zrobił grila i mały cały czas był na dworze... dwa razy karmienie nawet było na dworze.. Normalnie bąba!! :-):-):-)
reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Roni napewno bedzie ok
trzymamy kciuki
Jasiek na foto przy suwaczku wyglada jak plemnik z reklamy dureksa
trzymamy kciuki
Jasiek na foto przy suwaczku wyglada jak plemnik z reklamy dureksa