reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Boze, Kate - ale twój Paweł u nas by się przydał...
Czy wy wiecie,ze u nas nie ma żadnego ŻADNEGO(!!!!!!!!) specmajstra od wykończeniówki? wszyscy fachowcy zwiali w Polskę lub jeszcze dalej. Kurde, na tej mojej Lubelszczyźnie to już tylko emeryci i dzieci zostały...:eek::eek::eek:

Sara witamy!
napisz co u ciebie, jak sobie radzisz z malym itd!

Nonek a ty domek we wrocku szukasz? tam pewnie ceny z kosmosu ...

my tez sie pomalutku przymierzamy do domku!
tylko budowac sie nie chce!! jak sobie pomysle ile to roboty... brrrrrrrr
najchetniej wlasnie taka mala parterowka do wykonczenia!
moze byc na zamiane na mieszkanie z doplata.
ale to pewnie jeszcze troche ...

No, Roni, ma się rozumieć, że trzymamy!!!

Mój mały demon się wyregulował na 12 godzin snu nocnego. Zasypia teraz pięknie około 19 i śpi do 7:30 - potem już jest tak rozchichrany, że nie da rady go uśpić - trzeba się bawić. Śpi po prostu ślicznie, tylko pobudki na karmienie robi. Od kilku dni regularnie to samo. Przesunęliśmy kąpiel na 18:15, potem usypianko i karmienie. Jeszcze planujemy kiedyś spróbować go kąpać po karmieniu, żeby dłużej sobie pływał i się pobawił w wodzie.

A nasze mieszkanie już ma wszystkie okna i z jednej strony styropian, hehe. Musimy kiedyś zacząć poważnie myśleć o kupowaniu kafli itepe :eek: Ekipy mamy trzy, wszystkim pasuje wykańczanie, musimy teraz podecydować, którzy lepsi... A my kompletnie na niczym się nie znamy jeśli chodzi o wykańczanie... będzie jazda na całego :cool2:

:-)

roniak- trzymamy

jesli chodzi o fachowcow to NO COMMENTS

ja dzisiaj zaliczylam wkurw
moj wujek jest stolarzem i od 3 miesiecy prosze go o okreslenie sie co do zrobienia glupiutkich szafczek pod zlew do lazienki i do kibla.
i co? jajco. czekam miaucze, wymierzone, projekt jest, wszystko jest i ****.
nie moge sie doczekac
stwierdzilam ze to wale i szukam teraz stolarza

jakas zna kogos dobrego???

Kasia_z - jak masz pytania, to się pytaj! Mój mąż odpowie na wasze pytania... abyście byli mądrzejsi od ekipy:-D :-D :-D

Sugar - OK!!!:tak:

Jeśli chodzi o Pawła i jego ludzi - polecam!!! widziałyście moją kuchnię:tak:
No i klienci go polecają... to się zapisywać trzeba :-D ... no! już nie będę chwalić!!!

Kate bede pamietac, bo znalesc kogos do pracy to jest dopiero klopot. A propos, nie zrobilby kuchni mojej tesciowej? Bo oni szukaja kogos do remontu- wiesz wymiana instalacji wodno-kan, nowe sciany i podloga.
Ceny we Wrocku sa z kosmosu. My szukamy czegos w okolicznych wioskach, ale sie okazuje, ze tam tez ceny nie lepsze. Juz mi rece opadaja.
Majerana jest strasznie placzliwa, zamowilam juz specjalna masc na zabkowanie ze Stanow. Podobno rewelacja. Moja kuzynka miala taka dla swojej niuni. Jak sie u nas sprawdzi to dam znac.

Nonek - myślę, że tak... a gdzie mieszkają teściowie? napisz detale na priva... co dokładnie chcą? jaka duża kuchnia? gdzie mieszkają? itp...

reklama
No to kochane - mamy już naszą galerię "bliżej nas"...
inaczej się nie da...
mam nadzieję, że to jest jakieś uproszczenie:tak: :-D :laugh2:

dobranocki...

Do góry