reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

o, nonek! gratulacje :-) my niestety nadal na etapie poszukiwania mieszkania... dupa dupa dupa... nie stac nas juz na nic ;-(

dobra. dzisiaj mi sie snilo, ze jestem w ciazy znowu. widzialam swoj suwaczek na bb, obwieszczajacy "happily pregnant". booooooooshe!...?

i troche zlych wiadomosci - wszyscy u nas chorzy. maly kaszle again. nie mowiac o mnie (piecze na maksa przy kaszlu), maz polamany sam szuka lekow i mierzy temp, co sygnalizuje powazne chorobsko :baffled:

reklama
Hej kochane kobitki...

u ns weekend OK... same imprezy... a ja o suchym pysku:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
pogoda piękna... zaraz spadamy na spcerek:tak:

Nonek - super, że domek!!! a że w stanie surowym, to co??? Mój mąż wam wykończy:-D i da gwarancję i fakturę:tak: :tak: :tak: mówię serio:)
Hejak Roniak... - odezwij cię!!!:-)
Asia - :szok: :szok: :szok:
Sa_raa - witaj kurna wreszcie!!!
Kulka - kiedy??? :-D
Lucky - dzięki :laugh2:

Aha... dziewczyny... z innej beczki...

rozliczacie PIT-y??? na pewno... możecie przekazać 1% na dobry cel...
po co płacić urzędasom i fiskusowi???
my zawsze wpłacamy ten 1% na dobry cel...

my w tym roku wpłacamy dla Julki... ona jest taka śliczniutka... biedactwo...
jeśli możecie i chcecie, to wpłaćcie jej, a nie na konto urzędu...
więcej informacji jest na stronie poniżej...

Julinek i SMA

Ku*** mac, dom sie okazalo, ze sprzedany. No ja to mam jakiegos pecha! Chyba kupimy dzialke i bedziemy budowac, bo mnie inaczej szlag jasny trafi. Kate Twoj maz umie budowac domy?

Matko Boska, jak ja pomyśle,że miałabym jeszcze raz budować...NEVER NEVER AGAIN!!!!
Za dużo nerwów
Za to można sobie projekt wybrać taki, jak w marzeniach... ale to po tych trudach nie jest najważniejsze. teraz gdybym miała wybierać - to tylko blok albo ostatecznie kupno w stanie surowym - do wykończenia chociaż to właśnie wykończeniówka najbardziej wykańcza...;D

Kate, tej kasy by musiało być naprawdę dużo więc nieprędko...:happy:

nie chcę zapeszać,ale może od przyszłego tyg pójdę do pracy.do pt powinnam wiedzieć coś na pewno.jeszcze nie wiem co zrobię z małą:ninja2:wiem tylko, że może mnie nie być na bb do Wielkiej Nocy:dry:

Ditka no ty poprzejściach z babcia to sie nie dziwie:baffled:
Pogoda ładna a więc przyszłam do brata
chrześnica wozji Olivierka po dworze a ja na chwile weszłam żeby te obiecane zdjęcia dodać no i Was zawaliłam troche:-p
a teraz uciekam jutro może jeszcze zajrze
a moze dzisiaj zobaczymy

CAŁUJE WAS MOCNO I MIŁEGO OGLĄDANIA ZYCZE:-D

nonek szkoda, że Ci domek uciekł :eek: ale jak chcesz budowac to tylko z firmą co Ci postawi dom w pół roku na pewno nie baw się w system gospodarczy bo to szkoda czasu i nerwów :tak:
kulka co to za robota ??
sara witamy i dzięki za zdjęcia :-D wpadaj do nas częściej :tak:

reklama
Nonek skarbie - tylko wykończeniówka... i instalacje wszelkie, ale za budowę się jeszcze nie brał... nie ma czasu, ale chętnie ci wykończy dom. Szybko, solidnie i na pewno taniej niż inni :tak: :tak: :tak: poza tym ma firmę - wystawi fakturę i da gwarnację...
Kicia - też pamiętaj o tym ;-) bo to blisko...

Do góry