reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
hej, kolezanko z lozka ;-) opowiadaj, co i jak u ciebie! i jak samopoczucie? troche lepiej mam nadzieje?
A
Asia26
Gość
Wiecie co..
wlasnie sobie uswiadomilam..jak bardzo chcialabym byc znowu 9 miesiecy w ciazy
....i miec dwoje dzieci
chore to !!!!
najlepiej bedzie jak sie poloze do wyrka,bo zaczynam majaczyc
Hejka Roniak;-)
wlasnie sobie uswiadomilam..jak bardzo chcialabym byc znowu 9 miesiecy w ciazy
....i miec dwoje dzieci
chore to !!!!
najlepiej bedzie jak sie poloze do wyrka,bo zaczynam majaczyc
Hejka Roniak;-)
Asia
ja mam coś podobnego, tzn, nienawidziłam ciąży, bo czułam sie tragicznie, ale za to przyszło mi do głowy, że jak Julia urośnie,to będę chciała znów mieć takiego małego dzieciaczka. no ale nim to nastąpi, to chcę mieć spore zapasy finansowe
ja mam coś podobnego, tzn, nienawidziłam ciąży, bo czułam sie tragicznie, ale za to przyszło mi do głowy, że jak Julia urośnie,to będę chciała znów mieć takiego małego dzieciaczka. no ale nim to nastąpi, to chcę mieć spore zapasy finansowe
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Hej! Ja mialam bardzo owocny weekend. Po pierwsze udalo nam sie znalesc dom na nasze mozliwosci. Stan surowy zamkniety, ale coz. Po drugie nie poznaje mojego m. Wczoraj wieczorem zrobil nam pyszne spaghetti na winku po wlosku, ale najwazniejsze, ze po uczcie jeszcze posprzatal kuchnie! Normalnie cos mu sie w glowie poprzestawialo. A nie bujalam go "zeby mozg mu sie poukladal" ;-).
Majerana jest maruda na maksa. Chyba wybiore sie z nia do lekarza.
Majerana jest maruda na maksa. Chyba wybiore sie z nia do lekarza.
sugarspunsister
matka polka superstar
a ja jestem spowrotem
pogoda miod, wypoczeta etc
dzisiaj u nas mega lampa na zewnatrz
jakies foty zaraz wkleje
pogoda miod, wypoczeta etc
dzisiaj u nas mega lampa na zewnatrz
jakies foty zaraz wkleje
reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
My juz domu szukamy od prawie roku. Ale to wcale nie jest takie proste niestety.
A w ogole to kupilam Majerance kojec. Wreszcie ma swoj azyl. Pozniej wkleje do galerii zdjecia malej w nim.
A w ogole to kupilam Majerance kojec. Wreszcie ma swoj azyl. Pozniej wkleje do galerii zdjecia malej w nim.