reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Alize dzieki za info o jajnikach :) :) milo jak kilka osob wymieni sie doswiadczeniami, odrazu w glowie jasniej

Alize pisze:
Za to już 3 dzień boli mnie głowa,a oprócz okładów nic nie można robić. Może macie jakiś sposób na ten okropny ból? Kawa mi nie pomogła, od razu znalazła się razem z resztą zawartości żołądka nad morzem...

Hej,

po prostu weź chłodniejszą kąpiel i się prześpij a jak nie pomoze, to wez np. apap.
Ten ból może być od gorąca!

ja mam jutro USG o 11.20:)))) i mam nadzieje ze juz bedzie widac wiecej niz tylko mala plamke:) ide razem z misiem:) zdjecie pewnie wrzuce pozniej bo jutro o 14 mis wyjezdza do Gliwic na jakas konferencje....a bez niego to ani rusz.

o i mnie tez boli glowa i to dosc czesto ostatnoi:( ale nie bede brac zadnych lekow bo nie chce ryzykowac.
M-J

NO ja też myślę, że to może być z gorąca. Dziś jakbym zapomniała co to znaczy ból głowy :) Jakoś przeszło. Na razie staram sie nie brać tabletek - póki dam radę to nie będę. Spanie niestety nie pomaga, budzę się dalej z bólem.

Nieistotna - widzisz jakie my nie doświadczone? hihi ;D Jeszcze się pewnie musmy nauczyć.

Ja wczoraj do późna w nocy odwiedzałam muszlę... Najadłam się kapusty kiszonej i Flipsów a potem cierpiałam. Koooszmar. Na szczęście dzisiaj już oki.

Pochwalę się Wam Dziewczyny, że pojutrze mamy swój wielki dzień. Nie dość, że jestem Mamą Groszka to będę także żoną :)
Już nie mogę się doczekać..Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze 8)

Alize:) Gratulacje - trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo. wrzuc potem jakies zdjecie z tego wyjatkowego dnia:)
Moje USG wczorajsze poszlo dobrze, jak maz dzis wroci to wrzuce zdjecie Bobika:) wygladal super i fikal kozilki i machal lapakimi nozkami:) super.

ojej Alize to wspaniale.. Zostaniesz żoną :) Serdeczne gratulacje i sto lat młodej parze!
Po weekendzie zdaj nam koniecznie relacje :)

reklama
Do góry