reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej, hej!

Cały weekend "opijałam" egzaminy :D

Zdałam! Obroniłam się na 5!!

Ale gorąco! Co? Fajnie...
Rodzice sprzedają samochód - no jednak! Jak ktoś chce kupić, to zapraszam na stronę ;) http://www.auto.pl/?kod=1CMJX

Czuję się OK, tylko mam taki ucisk w brzuchu/ na brzuch. Ciekawe, czy wy też tak macie??

Pozdrawiam

reklama
Kate serdeczne gratulacje!!

co do brzuszka troszke sie martwie wczoraj wieczorem i dzis rano bardzo mnie bolal, nie wiem czy to od slonca czy rozciaganie sie czy cos zlego..

Nieistotna pisze:
co do brzuszka troszke sie martwie wczoraj wieczorem i dzis rano bardzo mnie bolal, nie wiem czy to od slonca czy rozciaganie sie czy cos zlego..

Nieistotna,

mam podobne objawy - boli mnie brzuch raz z prawej raz z lewej czasem srodek, czuje sie tak jakby ktos mni bił w niego, albo jakbym miała straaaszne gazy, które nie chcą wyjść ;) i tak dziwnie kłuje. Lekarz mówi, że się rozciąga teraz bardzo mocno, bo to przed 20 tc. Kazał się nie denerwowac, odpoczywać i jak boli to masowac.
Mam nadzieje, ze to nic złego...

Troche mnie uspokoilas chociaz nie do konca.. teraz boli mnie regularnie, kazdego ranka i wieczora.. moze rzeczywiscie to rozciaganie.. ja sie boje ze to jakies zapalenie jajnikow lub nawrot jakiej cholernej infekcji.. chociaz nic narazie poza bolem na to nie wskazuje

Nieistotna - co do Twoich bolow to mysle ze nie masz sie czym martwic. Moj gin powiedzial ze jak bede miec cos takiego to mam brac 3xdziennie No Spa. Nie mowie zebys brala bo jak da sie wytrzymac to po co? mysle ze skoro mowisz ze brzuch ci rosnie jak na drozdzach to tym bardziej to normalne ze cos tam boli:)
Trzymaj sie

Mary nie bede brala nic przeciwbolowego bo bol jest jak najbardziej do wytrzymania. wole byc swiadoma cos sie dzieje, jak sie nasili to polece do lekarza lu szpitala, a poki jest umiarkowany stwierdzam ze to tylko rozciaganie :)

reklama
Cześć, dziewczyny.

Mnie brzuszek też tak pobolewał, poszłam więc do gina. Zapytałam go czy to przypadkiemnei jajniki a ten się tylko uśmiał. U kobiety w ciąży jajniki są jakby odłączone, powiedział, że to rozciągająca sę macica i jak będzie bardzo bileć to podobnie jak Mary mam brać No-Spa. Na razie nie brałam, a ból jakoś znoszę.

Za to już 3 dzień boli mnie głowa,a oprócz okładów nic nie można robić. Może macie jakiś sposób na ten okropny ból? Kawa mi nie pomogła, od razu znalazła się razem z resztą zawartości żołądka nad morzem...

Do góry