Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Wczoraj i dzis poczulam malucha, nie wydaje mi sie by moglo by to byc cos innego.. czulam to wieczorem (mowia ze dzieci sa aktywne miedzy 22 a 24) to bylo bulgotanie polaczone ze smyraniem, powtorzylo sie kilka razy i potem cisza, delikatne ale wyczuwalne. Czekam cierpliwie na wiecej. podobno szczuple mamy czuja szybciej ruchy ale i tak wydaje mi sie ze to bardzo szybko
Dzis dziwnie boli mnie brzuch, nie jest to silny bol ale ciagly, inny niz dotychczas, jakby jakas infekcja tam szalala, narazie nie panikuje, ale w razie czego juz zapowiedzialam facetowi ze bedzie mnie wiozl do lekarza w szpitala jezeli o to poprosze.. W poniedzialek ide do gina, ale nie wiem jak bedzie to wygladalo przez weekend
Dzis dziwnie boli mnie brzuch, nie jest to silny bol ale ciagly, inny niz dotychczas, jakby jakas infekcja tam szalala, narazie nie panikuje, ale w razie czego juz zapowiedzialam facetowi ze bedzie mnie wiozl do lekarza w szpitala jezeli o to poprosze.. W poniedzialek ide do gina, ale nie wiem jak bedzie to wygladalo przez weekend