reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

A wiec zdaje relacje z wizyty u gina :)

Pan stwierdzil ze dlugo to juz sobie z brzuchem nie pochodze :)
rozwarcie 2,5cm
po badaniu dostalam krwotoku ale lekarz mowil ze tak moze byc bo moja szyjka juz pracuje nad rozwieraniem sie
polozna powiedziala zeby dzis duzo pospacerowala to jeszcze dzis w nocy urodze
w sumie to chcialabym wytrzymac do 1grudnia :)

Skurcze mam czeste ale bezbolesne.. czekam sobie

aa i znow utylam jak swinka :) prawie 69kg :) zaczelam od 51 :)

reklama
kulka nie myśl o tym niestety matka natura bywa złośliwa...
Nieistotna prosze mnie tu ładnie spacerować co by następne dziecie było :-D

mamusiu, co dzis za dzien zlych wiadomosci... strasznie wspolczuje wszystkim kobietkom, ktorym nagle wydarto ich najwieksza radosc :-( Kuleczko, wiem, ze nie da sie pocieszyc kolezanki... ale jeszcze urodzi zdrowe dzieciatko... na pewno!

ja sie za to wlasnie dowiedzialam, ze moja kolezanka z lat dziecinnych, szalona i smieszna wariatka, co jej bylo wszedzie pelno, wieczna buntowniczka itepe - nagle wstapila do ZAKONU!!! ZAMKNIETEGO!!! i to juz rok temu!!! taka fajna, madra, radosna dziewczyna... przez ta jej chora rodzinke, na pewno... zawsze taka prokoscielna na maksa, ona jedna byla inna zawsze. GRRRRRRR. i ponoc wyszywa jakies sztandary i ubranka dla proboszcza. no rewelacja kariera.

Nieistotku - no to gratuluje gotowosci!!! jejku, ale super :-) i jak juz ci zazdroszcze, ojej!!! suuuuuuuuuuuuuperrrr!!! ale potrzymaj jeszcze do tego 1-go, jesli chcesz :-) super data... moja wymarzona :-) moze jeszcze sie oba Filipki urodza tego samego dnia???

Nieistotna czekamy czekamy na wiesci!!! Ja jak zaczelam krwawic to tego samego dnia urodzilam:-):-):-), Wiec Trzymamy kciuki!!!

reklama
No Roni, to juz niedlugo hihihihih!!!! Przejrzyj sobie jeszcze raz torbe czy wszystko masz.
Nie wiecie kiedy Grzesiu sie pojawi na wspolnej, bo brakuje mi go. Przypominaja mi sie stare czasy. Zaczelam ogladac ten serial tylko dla niego.

Do góry