reklama
Sa_raa dziś wskoczył nam i Adze 9 dzidziulek!!!!!Jestem u mamy więc nie mam gg, puściłaś sygnał, i nie wiem o co chodzi więc napisz szybciutko smsa, bo nic nie wiem. Gratuluje dziewuchi Kulka współczuje koleżanceRoni trzymaj sięNieistotna nie przemeczaj się Nonek gratulacje Miłeczko jeszcze tylko chiba Ty zostałaś z 8??? Ale jeszcze 4 dni i gotowe. Papa
sugarspunsister
matka polka superstar
łał nie ma mnie kilka godzin a tu tyle niusów nieistotna trzymamy kciuki!!! roni Ty też do roboty niesamowite to jeszcze niedawno bylo cicho i spokojnie a tu nagle wielkie bum!
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
oj sie bedzie niedlugo dzialo
jak sie posypiemy to pewnie wszystkie na raz
u mnie chyba hormony szaleja mam jakis taki dziwny nastroj! nie cierpie takiego stanu - to tak jak czasem przed okresem
sama nie wiem dlaczego... juz mnie meczy ten brzuch i jest niewygodnie. straszna jest ta koncowka ciazy!
jak sie posypiemy to pewnie wszystkie na raz
u mnie chyba hormony szaleja mam jakis taki dziwny nastroj! nie cierpie takiego stanu - to tak jak czasem przed okresem
sama nie wiem dlaczego... juz mnie meczy ten brzuch i jest niewygodnie. straszna jest ta koncowka ciazy!
sugarspunsister
matka polka superstar
ja ma podobnie albo wielka euforia albo totalny dół hehe
sugarspunsister
matka polka superstar
spoko spoko minie niedługo
reklama
Roni Trzymaj się kobieto moze faktycznie to już?
Nieistotna jak ja ci zazdroszcze takich info boziu jak ja marze o takiej wiadomości ale długo jeszcze jej nieusłysze bo wizyte mam dopiero 13 XII chyba ze do tego czasu urodze w co wątpie.
No to czekamy na wieści
Nieistotna jak ja ci zazdroszcze takich info boziu jak ja marze o takiej wiadomości ale długo jeszcze jej nieusłysze bo wizyte mam dopiero 13 XII chyba ze do tego czasu urodze w co wątpie.
No to czekamy na wieści