reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Lesiu jest w tv taki jak w zyciu. Odkad go pamietam zawsze tak wygladal i sie tak zachowywal.
Roni a jak skurcze? Dalej sa, czy teraz cisza? kurcze chyba w nocy spac nie bede.

reklama
Sa_raa dziś wskoczył nam i Adze 9 dzidziulek!!!!!Jestem u mamy więc nie mam gg, puściłaś sygnał, i nie wiem o co chodzi więc napisz szybciutko smsa, bo nic nie wiem. Gratuluje dziewuchi Kulka współczuje koleżanceRoni trzymaj sięNieistotna nie przemeczaj się Nonek gratulacje Miłeczko jeszcze tylko chiba Ty zostałaś z 8??? Ale jeszcze 4 dni i gotowe. Papa

łał nie ma mnie kilka godzin a tu tyle niusów nieistotna trzymamy kciuki!!! roni Ty też do roboty niesamowite to jeszcze niedawno bylo cicho i spokojnie a tu nagle wielkie bum!

oj sie bedzie niedlugo dzialo :tak:
jak sie posypiemy to pewnie wszystkie na raz :-D

u mnie chyba hormony szaleja mam jakis taki dziwny nastroj! nie cierpie takiego stanu - to tak jak czasem przed okresem :eek:
sama nie wiem dlaczego... juz mnie meczy ten brzuch i jest niewygodnie. straszna jest ta koncowka ciazy!

nieistotna 2,5 cm wow! niektore laski przy takim rozwarciu juz chodza po scianach!
to dobrze, oby tak dalej, "wyplujesz malego" zanim sie obejrzysz :-)

reklama
Roni Trzymaj się kobieto moze faktycznie to już?
Nieistotna jak ja ci zazdroszcze takich info boziu jak ja marze o takiej wiadomości ale długo jeszcze jej nieusłysze bo wizyte mam dopiero 13 XII chyba ze do tego czasu urodze w co wątpie.:no:

No to czekamy na wieści:tak:

Do góry