reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roniaczku, slonce!!! jesli Jasio sie rusza, to wszystko oki! Poczekaj, az beda w miare regularne (nawet co 10 min) i jedzcie z Markiem do Wejhera ;-)
Pamietasz, co ci pani powiedziala ;-) ze cie nie odesla, jesli bedzie porod w miare blisko ;-) a bedziesz pod dobrymi skrzydlami, hehe :-) tylko jakas ksiazke zabierz, zeby nie pasc z nudow jakby co! :-)

jejku, trzymam kciuki...

mi to sie snilo, ze urodze 24, a tu guzik ;-)

reklama
powiem tak Roni, moja kolezanka irlandzka dokladnie dwa dni przed porodem nie wyczuwala zadnych ruchow. Wiec moze gora dwa dni i juz bedziesz szczesliwie rozdwojona. tego ci zyczymy.
druga sprawa jestem happy bo 9 miesiac juz sie rozpoczol.
trzecia sprawa ze dokladnie jak mi 9 babelek wskoczyl na suwaczku, dostalam smsa z polski od mojej kolezanki tez agi, ze jest w szpitalu z powodu krwotoku, a za kilka godzin byl drugi sms ze ciaza obumarla. Byl to 10 tydzien....byla taka szczesliwa, teraz juz nie odbiera telefonow, nie pisze. kurcze i tak mi smutno.

Roni, podobno skurcze przepowiadajac nie bola. Ja nie mialam wiec nie wiem. Ale jak boli to moze juz niedlugo. Mam nadzieje:-):-):-). Trzymaj sie dzielnie i dawaj znac!!!
Aga ja sie wlasnie dowiedzialam, ze kolezanka w zeszlym roku tez poronila, teraz jest w 8 m-cu,wszystko jest ok. Bedzie dobrze!

czyzby Roni jednak wyladowala w szpitalu? Hmmm Marianka moze bedzie miala wieksze towarzystwo juz niedlugo:-)
Zreszta my juz sie nie mozemy doczekac az zaczniecie sie "rozdwajac", bo zaczyna nam byc smutno;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

A jak samopoczucie? Ja przezywam jakbym miala sama rodzic! Ja to chyba bede kazda z Was tak przezywac!

Roni byle bys jakos dała znać bo to już taki okres, że jak jakiejś mamuśki nie ma troche dłużej bez uprzedzenia to się panika zaczyna:-p

reklama
wlasnie sie dowiedzialam,ze moja znajoma poronila.w 5tym miesiacu.. juz czula ruchy dziecka.
normalnie jestem zalamana, ryczec mi sie chce..

Do góry