reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni ja tez mam ciezka noc za sobą
czuje sie jakbym cala noc rodzila hehe zmeczona jestem
cala noc tak mnie bolal kregoslup ze teraz chodzic nie moge
lekkie plamienie zostalo, skurcze sa, ale bezbolesne
wiec czekam sobie dalej

i poprosze o nowy kregoslup :-)

reklama
Kurka a ja juz w glowie układałam gratulacje dla nowych mamuś a tu nadal cisza:-p Ojj coś te nasze pociechy chyba faktycznie chcą byc grudniowe:tak:

Roni kochana to Ty się zbieraj, zabierz torbę i jedź do Wejherowa. Powiedz żeś po terminie, to zostawią Ciebie na patologii i urodzisz w szpitalu w którym chcesz... A poza tym te skurczybyki. 70% pozytywnego nastawienia do twojego rychłego porodu. Obyś się dobrze czuła ;-)

Dziewczyny trzeba terminy z USG traktować z przymróżeniem oka;-) bo naprawde sa one mało wiarygodne, każdy dzieć jest innych wymiarów jedne rodzą sie duże inne nie i nie można sie wielkością sugerować. Bo jakby tak patrzec na termin z usg np:to Sa_raa jakby rodziła według OM to mały byłby 4 tyg po terminie prawie:szok: Dlatego moja gin nawet niepodawała mi ewentualnego terminu USG bo to i tak nic nie zmienia. Mam nadzieje że nikogo nieuraziłam swoja opinia. Buziaki i trzymajta sie ciepło aby czas szybko leciał.:-p

Jak 10ego to lepiej posiedź w domku jak Miłka mówi. No i Czarna ma w 100% rację. Usg to termin na oko i to maszyny :-)Poczekaj zatem w domciu, napij sie melisy i bedzie ok.

reklama
Roni, możesz pojechać spokojnie na KTG na Zaspę, bez twojej zgody niczego ci nie podłączą, ani na oddział nie wpakują. Jak powiedzą z KTG że to już to zabierzesz torbę i do Wejherowa. A jak nie to wrócisz do domku czekać. Do Wejherowa wg mnie trochę daleko na jeżdżenie na testy czy to już.

A ja czekam na czopa... ale mam skrytą nadzieję, że jeszcze co najmniej tydzień Piotruś posiedzi, jakoś tak nie chce jeszcze rodzić...
No i 1 grudnia mój brat ma urodziny, to zamierzam się objeść z rodzinką jeszcze przed porodem :-)

Do góry