reklama
Dita no wreszcie! ;-) Fajny rudzielec
Ja się na kotach nie znam więc się nie udzielam.
Jak po Świętach i Nowym Roku? Dzieci zadowolone z prezentów? Olivier BARDZO!
aenye...teraz Twoja kolej na foto! No i jak palec??
Wszystkiego najlepszego i spokoju w Nowym Roku Życzymy
Ja się na kotach nie znam więc się nie udzielam.
Jak po Świętach i Nowym Roku? Dzieci zadowolone z prezentów? Olivier BARDZO!
aenye...teraz Twoja kolej na foto! No i jak palec??
Wszystkiego najlepszego i spokoju w Nowym Roku Życzymy
..aenye
Mama grudniowa'06
o dziwo tylko maly siniak byl
Dita - wygladasz ZAJEBISCIE! kurcze, alez ci charakteru dodal ten kolor! pieknie!!!
u mnie prezenty zrobily furore, naprawde na rok styknie, kurde, od kazdego cos. z szaf mi sie wysypuje, mam za duzo.. normalnie jeszcze jedna rodzina by sie ubrala przy nich..
my namietnie gramy w monopoly, Filip dostal w wersji szalona gotowka - kurcze, ja uwielbialam w to grac i do teraz swietna zabawa! polecam!!!
no i globus tez hit a foto - prosze )
Dita - wygladasz ZAJEBISCIE! kurcze, alez ci charakteru dodal ten kolor! pieknie!!!
u mnie prezenty zrobily furore, naprawde na rok styknie, kurde, od kazdego cos. z szaf mi sie wysypuje, mam za duzo.. normalnie jeszcze jedna rodzina by sie ubrala przy nich..
my namietnie gramy w monopoly, Filip dostal w wersji szalona gotowka - kurcze, ja uwielbialam w to grac i do teraz swietna zabawa! polecam!!!
no i globus tez hit a foto - prosze )
Załączniki
Na żywo kolor jest jaśniejszy i ma refleksy. BOSKO!!!
Pati wyglądasz super! dzieciaczki też
Wszystkim ZDROWIA i szczęścia w nowym roku
Ojtam ojtam, zmyło się, hehe;-)Na żywo kolor jest jaśniejszy i ma refleksy
Pati - wow, wygrałaś xboxa, gratulacje!!!:-) Ty to masz szczęście!
Wyglądacie super, a ty jak starsza siostra!;-)
Najlepszego w Nowym Roku!!!!
..aenye
Mama grudniowa'06
Dita, ja po prostu nie moge w to uwierzyc tak od niechcenia wypelnialam ten formularz, na nic nie liczac, bo lepeij mi ida konkursy na foto!!! nawet nie sprawdzalam odpowiedzi sto razy od rana, jak zawsze, zapomnialam!!! a tu takie cudowne wiesci DD
noz szok!!!! a naprawde tak zwyczajnie odpowiedzialam na te pytania - no najzwyczajniej w swiecie )) szok
noz szok!!!! a naprawde tak zwyczajnie odpowiedzialam na te pytania - no najzwyczajniej w swiecie )) szok
No wreszcie się pokazały
Pati jak zwykle śliczni!!!
Jaki konkurs?? Gratuluję Szczęściaro
Dita i jak dywan Natki??
Ja kurdę spać nie mogę.....no nie rozumiem tego zjawiska a śpioch ze mnie ogromny....męczę się.
Planowanie nowego mieszkania i lista zakupów dla mnie i Bobasa (jakoś, że chciałam kupować na raty bo na raz finansowo się pogrążę) dodatkowo urozmaicają i wydłużają czas od wstania siku do ponownego zaśnięcia, czyli jakieś 2-3 godziny.
Czemu nie stać mnie na projektanta?? Przecież mi się wszystko podoba i się zdecydować nie umiem a jak już coś wymyślę to po chwili mi się nie podoba. FAK!
Pati jak zwykle śliczni!!!
Jaki konkurs?? Gratuluję Szczęściaro
Dita i jak dywan Natki??
Ja kurdę spać nie mogę.....no nie rozumiem tego zjawiska a śpioch ze mnie ogromny....męczę się.
Planowanie nowego mieszkania i lista zakupów dla mnie i Bobasa (jakoś, że chciałam kupować na raty bo na raz finansowo się pogrążę) dodatkowo urozmaicają i wydłużają czas od wstania siku do ponownego zaśnięcia, czyli jakieś 2-3 godziny.
Czemu nie stać mnie na projektanta?? Przecież mi się wszystko podoba i się zdecydować nie umiem a jak już coś wymyślę to po chwili mi się nie podoba. FAK!
Ostatnia edycja:
..aenye
Mama grudniowa'06
saraa, znam to ale polecam wybrac jeden trend, ktory ci sie podoba i realizowac w nim cale mieszkanie. ofc nie mowie, ze jednym kolorem i jedna tapeta pojechac w calosci ale w tym samym trendzie. bo w wielu mieszkaniach widze taki miszmasz, tu troche tego, tu juz mi sie podobalo co innego itp
i ja mam cale mieszkanie z ikei :/ po prostu bez kitu, gdzie nie spojrze, tam ikea, chyba tylko pufa nie jest ikeowska.. ma to swoje plusy i minusy - wszystko sie zgrywa jakos, ale no zero takiego pazura.. marza mi sie np kolorowe fotele.. tylko miejsca nie mam. kocham takie pojedyncze sztuki, jak ogladam w dawandzie.pl np, ale, oczywiscie, to wszystko kosztuje 5x wiecej, i chociaz wiem, ze warto, to jakos zawsze pozydze
np FOTEL STYLOWY KOLOROWY UNIKATOWY MEBLE - JuicyColors - Sofy i fotele
no moje marzenie )
i ja mam cale mieszkanie z ikei :/ po prostu bez kitu, gdzie nie spojrze, tam ikea, chyba tylko pufa nie jest ikeowska.. ma to swoje plusy i minusy - wszystko sie zgrywa jakos, ale no zero takiego pazura.. marza mi sie np kolorowe fotele.. tylko miejsca nie mam. kocham takie pojedyncze sztuki, jak ogladam w dawandzie.pl np, ale, oczywiscie, to wszystko kosztuje 5x wiecej, i chociaz wiem, ze warto, to jakos zawsze pozydze
np FOTEL STYLOWY KOLOROWY UNIKATOWY MEBLE - JuicyColors - Sofy i fotele
no moje marzenie )
atol
Fanka BB :)
Hej hej po swietach! Dita ladny kolor, mialam kiedys taki)). Moze powroce znow do rudosci? Juz mi sie troche nudzi ten moj kolor. Aenye alez ci zazdroszcze tego xboxa no! Ja nawet nie zauwazylam ze byl jakis konkurs(( z njusow to bierzemy dwa koty))))
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
hehehe tez nad dwoma mysle nie, ale na mysleniu sie skonczy. ja generalnie czekam, az sie jakis trafi kicius.
a czemu sie zdecydowaliscie na dwa? te same, tzn rodzenstwo? koniecznie , koniecznie pokaz foty ich!!!
xboxa moge sprzedac )) bo my juz mamy przeca.
a czemu sie zdecydowaliscie na dwa? te same, tzn rodzenstwo? koniecznie , koniecznie pokaz foty ich!!!
xboxa moge sprzedac )) bo my juz mamy przeca.