reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Merry Xmas od nas czech!!!:-) Najlepszego dziewczyny! I wieeelkie całusy dla naszych kolejnych 6-latków!!!!!

IMG_6273.jpg

reklama
Dita no wreszcie! ;-) Fajny rudzielec :tak:

Ja się na kotach nie znam więc się nie udzielam.

Jak po Świętach i Nowym Roku? Dzieci zadowolone z prezentów? Olivier BARDZO!

aenye...teraz Twoja kolej na foto! No i jak palec??

Wszystkiego najlepszego i spokoju w Nowym Roku Życzymy :tak:

o dziwo tylko maly siniak byl ;)

Dita
- wygladasz ZAJEBISCIE! kurcze, alez ci charakteru dodal ten kolor! pieknie!!!

u mnie prezenty zrobily furore, naprawde na rok styknie, kurde, od kazdego cos. z szaf mi sie wysypuje, mam za duzo.. normalnie jeszcze jedna rodzina by sie ubrala przy nich..

my namietnie gramy w monopoly, Filip dostal w wersji szalona gotowka - kurcze, ja uwielbialam w to grac i do teraz swietna zabawa! polecam!!!

no i globus tez hit :) a foto - prosze ;))

Załączniki

• globus.jpg
    globus.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 60
Dita, ja po prostu nie moge w to uwierzyc ;) tak od niechcenia wypelnialam ten formularz, na nic nie liczac, bo lepeij mi ida konkursy na foto!!! nawet nie sprawdzalam odpowiedzi sto razy od rana, jak zawsze, zapomnialam!!! a tu takie cudowne wiesci :DDD

noz szok!!!! a naprawde tak zwyczajnie odpowiedzialam na te pytania - no najzwyczajniej w swiecie :))) szok

No wreszcie się pokazały :-p

Pati jak zwykle śliczni!!!

Jaki konkurs?? Gratuluję Szczęściaro :cool2:

Dita i jak dywan Natki??

Ja kurdę spać nie mogę.....no nie rozumiem tego zjawiska a śpioch ze mnie ogromny....męczę się.
Planowanie nowego mieszkania i lista zakupów dla mnie i Bobasa (jakoś, że chciałam kupować na raty bo na raz finansowo się pogrążę) dodatkowo urozmaicają i wydłużają czas od wstania siku do ponownego zaśnięcia, czyli jakieś 2-3 godziny.

Czemu nie stać mnie na projektanta?? Przecież mi się wszystko podoba i się zdecydować nie umiem a jak już coś wymyślę to po chwili mi się nie podoba. FAK!

Ostatnia edycja:
saraa, znam to :) ale polecam wybrac jeden trend, ktory ci sie podoba i realizowac w nim cale mieszkanie. ofc nie mowie, ze jednym kolorem i jedna tapeta pojechac w calosci :D ale w tym samym trendzie. bo w wielu mieszkaniach widze taki miszmasz, tu troche tego, tu juz mi sie podobalo co innego itp ;)

i ja mam cale mieszkanie z ikei :/ po prostu bez kitu, gdzie nie spojrze, tam ikea, chyba tylko pufa nie jest ikeowska.. ma to swoje plusy i minusy - wszystko sie zgrywa jakos, ale no zero takiego pazura.. marza mi sie np kolorowe fotele.. tylko miejsca nie mam. kocham takie pojedyncze sztuki, jak ogladam w dawandzie.pl np, ale, oczywiscie, to wszystko kosztuje 5x wiecej, i chociaz wiem, ze warto, to jakos zawsze pozydze :p

np FOTEL STYLOWY KOLOROWY UNIKATOWY MEBLE - JuicyColors - Sofy i fotele

no moje marzenie :))

Hej hej po swietach! Dita ladny kolor, mialam kiedys taki:))). Moze powroce znow do rudosci? Juz mi sie troche nudzi ten moj kolor. Aenye alez ci zazdroszcze tego xboxa no! Ja nawet nie zauwazylam ze byl jakis konkurs:((( z njusow to bierzemy dwa koty:)))))

reklama
hehehe tez nad dwoma mysle ;) nie, ale na mysleniu sie skonczy. ja generalnie czekam, az sie jakis trafi kicius.

a czemu sie zdecydowaliscie na dwa? ;) te same, tzn rodzenstwo? koniecznie , koniecznie pokaz foty ich!!!

xboxa moge sprzedac ;))) bo my juz mamy przeca.

Do góry