reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

atol brawo Helena!!!!!!!!

Dita dawaj te rudości bo ciekawa jestem!

pati Ty bez magii świąt nie wierze :szok:

Z byłym sprawa ma się tak, że wiecznie mnie wystawia w ostatniej chwili a ja zawsze się łudzę, że tym razem będzie inaczej. Nie wie jeszcze o ciąży bo mu sama nie mówię a Mapeciak zapomniał się pochwalić. Zima jest więc na wiosce mało kto wie i nie ma mu kto donieść ;-) To mi akurat "lata" ale jego ostatnie zachowanie - nie dotrzymywanie słowa, zabieranie Małego i nie przywożenie go do przedszkola bez ustalenia tego ze mną i do tego mieliśmy robić urodziny w Figloraju zaprosić wszystkie dzieci z listy Młodego i zapłacić na pół ten mi wczoraj mówi, że on jednak nie da rady być na tych urodzinach i zrobi sam dla Małego w poniedziałek no i co za tym idzie wycofuje się z płacenia połowy. Przecież ja gości nie odwołam teraz, jest okres przed świąteczny i każdy stuka grosz do grosza a ten mnie tak załatwił :no: Zbiera mu się już od jakiegoś czasu, do tego hormony i finał był łzawy.....Eh...ale to było wczoraj a dzisiaj niech się buja poradzę sobie bez niego i to już nie pierwszy raz ;-) przyjdzie koza do woza jeszcze....prędzej czy później:cool2: Szkoda tylko, że K. się przy okazji denerwuje..

Po dzisiejszym USG nadal nie wiadomo kto sobie pomieszkuje w brzuchu bo ładnie nóżki skrzyżowane miało. Ale wszystko w najlepszym porządku nie licząc mojego ulubionego zapalenia pęcherza :cool:

reklama
Oj sara kiepskie akcje, nienawidze nieslownych ludzi, ale mnostwo takich niestety. Masz jakies przeczucia odnosnie plci?

oj, nie zazdroszcze.. na szczescie masz sie na kim oprzec. a kontakt z Olivierem ma dobry?

ja odkad mam 3 dzieci w przedszkolu ;) to nadrabiam - bylam u fryzjera 5h!!! ombre po raz kolejny robila mi, bo juz mi stare odrosly za mocno. super wyszlo, choc w miedzyczasie musiala poprawiac troche i dlatego tak dlugo, za to zachwycona jestem :)) ), wczoraj na zakupach swiatecznych - juz pol rodziny obkupilam :)) ufff. i dzis po drugie pol jade. chce miec to z glowy, bo nie wiadomo, co w nastepnym tygodniu sie wydarzy :p

na next week mam zaplanowane generalne porzadki :p ;))) ale pograzylam sie w igrzyskach smierci (dostalam na mikolajki trylogie) i az mnie skreca z niecierpliwosci ;)))

polecicie jakies fajne pozycje ksiazkowe? ja ostatnio zakupilam rowniez - na pamiatke slubu hehehehe :D (kazdy pretekst dobry) - nowe, niewydane dotad ksiazki siostr Bronte :)) te od Wichrowych Wzgorz, Jane Eyre.. kocham to :)) fantastyczne!

no i obejrzalam Love Actually :)) znowu sie zryczalam, no ten film jest absolutnie doskonaly! i juz jestem gotowa na swieta :D dzis kupie gwiazdy betlejemskie, coby robily nastroj :D

atol brawo dla Heleny!

sara współczuję, niestety wiem coś o problemach e eks...

aenye nie wiem co lubisz czytać,polecam to i 3 pozostałe części, Larssona , ja od dłuższego czasu zaczytuję się w książkach JOdi Picoult a jak mi naprawdę źle to wracam do tej ksiazki

Czytalam igrzyska smierci, bardzo szybko mi poszlo, fajnie napisane. Ale troche mnie wkurzalo podobienstwo do takiego starego filmu ze Schwartzenegerem "Running man". Nie kojarzy ci sie? Film juz "Igrzyska smierci" juz mi sie wogole nie podobal. A czytalas" Gre o tron"? Uwielbiam i ksiazki i serial. Z takich lekkich, latwych i przyjemnych jest seria Janet Evanovich, po polsku dwie czy trzy ksiazki sie pokazaly "Po pierwsze dla kasy" "Po drugie dla costam" nie pamietam. Ja teraz czytam Ludwiki Wlodek"Pra" o rodzinie Iwaszkiewiczow. Na poczatku jakos nie moglam sie wciagnac, a teraz czytam non stop.

A ktos czytal 50 twarzy greya? Musze sie do biblioteki zapusac znow, bojuz nie mamy gdzie ksiazek skladowac. Bede kupowac tylko te najlepsze do ktorych chce sie wracac.

Ostatnia edycja:
atol, a mnie sie igrzyska podobaly, tzn film :)) czy sie kojarzy - nie pamietam, czy widzialam film, o jakim mowisz :) ze szwarcim filmy omijam z daleka, wiec pewnie nie. a co do reszty - nie lubie obyczajowek, wiec albo kryminaly/thrillery/horrory/fantasy albo klasyka ;)

juz prawie wszystkie prezenty mam :D

Czuję, że to mała Kaja siedzi w brzuchu ale zobaczymy nie ma to większego znaczenia.

T. ma dobry kontakt z Olivierkiem i tego psuć nie zamierzam ale ile nerwów mi zjada ostatnio.....

atol 50 twarzy strasznie mi Zmierzch przypomina do tego stopnia, że mam wrażenie, że to tamtą książkę a nie coś nowego czytam :-p

Aenye "Gra o tron" podobno bardzo dobra i "Pan lodowego ogrodu" i "ACHAIA". Dla mnie ostatnio lekkie i szybkie były "Kuzynki" "Księżniczka" i "Dziedziczki" Pilipuka

cosmo coś nie tak u Ciebie??

Dziewczyny jak robicie się na Bóstwa to się pochwalcie PATI i DITA!!

Ja ja jestem chora: katar, kaszel, ból głowy i w kościach łamie :baffled:

Dzisiaj moje Szczęście ma urodzinki - kurczę już ponad 6 lat jesteśmy na BB wiecie?

Jak zdrowie Waszych pociech?? Po fryzjerze Pati stwierdzam, że wreszcie u Was wzorowo? A jak u reszty?

reklama
Do góry