reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Hej hej sara ja tez sie przylaczam do gratulacji. Mi sie podobaja troche inne imiona niz pare lat temu jak dla dziewczyn wybieralam. Wtedy pewnie bym wybrala Antek, Franek, Tymek. Ale teraz bardzo duzo dzieci tak jest nazwanych. Wracam do imion z moich lat i tak np Pawel, Piotrek, Wojtek, Grzesiek, Robert. Ja to bym miala zagwozdke bo u mnie musisloby byc na H ( taka fobia he he) i co? Henryk i Hubert mi tylko na mysl przychodza, ew Hugo:)))))

reklama
Dita czyli dobrego tyle, że szczyt sezonu eh... oby jednak się odmieniło.

atol ja nie cierpię imion z moich roczników :baffled: nosz cholera mówię Wam! A może to jednak dziewczynka...

Dita, masakra z ta praca :( ja bym sie wykonczyla chyba, jakby mnie ktos tak psychicznie gnebil :( choc pewnie on sobie nie radzi z problemami i winnych szuka, czyli slaby jest i zalamany.. echhhhh szkoda, oby bylo lepiej

sa_raa,
gratuluje!!! chlopcy sa fajni :DDD a Feliks? :DDD albo tradycyjniej, Michaś, Maciek, Konrad? Juliusz, Julian, Aleksander :) moja siostra ma Bruno :)

He he sara to masz faktycznie problem, a po dziadkach albo pradziadkach? U mnie to bylby Zofian lub Szymon i Władysław i Józef, jakos do mnie nie przemawiaja:))))). A wasi dziadkowie i pradziadkowie jak sie nazywali? Moze akurat cis sarze przypasuje? aenye jak koty?

atol, pytalam cie na fb, ale chyba nie zauwazylas :))) kiedy odbieracie koty? i czemu tak dlugo czekacie na nie?? przeciez widzialas je juz w grudniu, to ile one powinny miec tygodni, zeby je moc odbierac? :)

bo te 'nasze' to beda miec 8-9tyg moze to malo??? ale widzialam, ze wszystkie kotki sa tak oddawane, ok 2mies..

Z hodowli musza miec ok11-12 tygodni. Urodzily sie 10.11.12 wiec na poczatku lutego moglibysmy je odebrac, ale nie bedzie nas wiec odbierzemy je dokladnie w dzien ich 12 tygodniowych urodzin tj10 lutego. Juz sie nie mozemy doczekac! A u was kot i kotka bedzie? Juz macie imiona. U nas Jashka i Jazz, ale czy tak bedziemy nazywac to sie okaze:))

aha :)) czyli odbieramy mniej wiecej w tym samym czasie ;) ja sie schizuje niemal tak samo, jakbym miala urodzic :pP zastanawiam sie, jak one beda sobie radzic w nocy, czy powinnam spac w salonie moze, zeby je miec na oku itp itd :D czy trafia do miseczki, czy beda wiedzialy, gdzie kuweta heeheheh :D przezywam jak mrowka okres :))

jaka kuwete bierzesz? ja chce zamykana, taka jakas: KUWETA,TOALETA DLA KOTA Z FILTREM + GRATIS (2946622998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

boje sie, ze Felek bedzie w zwirku grzebal, a poza tym pamietam, ze moje koty czesto lubily sobie pogrzebac w tym piasku, zanim zrobily, i ten piasek byl wiecznie rozsypany na podlodze. pewnie na poczatku beda mialy klopot,zeby trafic, ale bedziemy uczyc ;)

no i drapak, miseczki, legowisko.. hehe ;)

reklama
My mamy kuwete najzwyklejsza na swiecie, odkryta. Jak sie nie sprawdzi to zmienimy. Drapak odbieramy jutro, kupilismy trixi palencia bodajze, kupilismy tez laser do zabawy i taka wedke i grzebien, jako ze moje bede czesac he he. Jeszcze miski, zwir i jedzenie. Legowiska na razie nie kupuje, podobno kot i tak spi gdzie chce. W razie co to jakies koce i poduszki mam. Tez przezywam jak przed porodem:)))) a i kupilismy juz taki kontenerek do przewozenia, w miare duzy otwierany z przodu i od gory. Teraz to dwa sie zmieszcza, ale jak urosna to bedziemy musieli dokupic drugi.

Ostatnia edycja:
Do góry