reklama
Dita - czyżby sprężyna ;-)
kasia - fajnie, że będziesz miała chłopaków w tym samym przedszkolu
a po co Ci opiekunka jak do przedszkola pójdą?
cosmo - to nie jest szpital tylko wielospecjalistyczna przychodnia, taki wielki budynek na pewno go nie przegapisz :-) tylko powiedz mi skąd mam Ci sprawdzić trasę, z dworca PKP?
kasia - fajnie, że będziesz miała chłopaków w tym samym przedszkolu

cosmo - to nie jest szpital tylko wielospecjalistyczna przychodnia, taki wielki budynek na pewno go nie przegapisz :-) tylko powiedz mi skąd mam Ci sprawdzić trasę, z dworca PKP?
Dita - nawet się nie obejrzysz a już będą Ci ściągać :-) zresztą teraz robią tak delikatne te aparaty, że nie rzucają się w ogóle w oczy
pamiętam znajoma miała aparat zakładany z 10 lat temu to miała tyle, żelaza na zębach, że mogłaby grać robota w filmach 

..aenye
Mama grudniowa'06
Dita, pieknie! marzenia trzeba spelniac. a marzenie o nosie tez kiedys zrealizujesz? ;-) bo ja to bankowo brzuch i cycki sobie kiedys zrobie
i po smierci nie trzeba bedzie mnie mumifikowac, taka bede pieknie zakonserwowana.
u mnie fajnie, Masio mial urodzinki w sobote, tzn mial w srode ;-) ale robilismy w sobote. moge otworzyc sklep z zabawkami, drugi ze slodyczami i trzeci z ciuchami ;-)
mlody nadal enjdzel, starszaki cudaki i w ogole git.
poza tym nic nowego :-) i wlasnie, wstawiac foty, byle duzo!

u mnie fajnie, Masio mial urodzinki w sobote, tzn mial w srode ;-) ale robilismy w sobote. moge otworzyc sklep z zabawkami, drugi ze slodyczami i trzeci z ciuchami ;-)
mlody nadal enjdzel, starszaki cudaki i w ogole git.
poza tym nic nowego :-) i wlasnie, wstawiac foty, byle duzo!
reklama
Dita, dzięki. :-)
Miłka - chcę, żeby ich ktoś odebrał o 15, przyprowadził do chałupy i nakarmił, zanim wrócimy z pracy. Wolę, żeby nie siedzieli w przedszkolu 7-17, a mam bardzo dobre doświadczenia opiekunkowe jak na razie
AAA
Chyba nie wspomniałam... kupiłam właśnie bilety na Euro. Młodociani zobaczą mecz next year hehe.
Miłka - chcę, żeby ich ktoś odebrał o 15, przyprowadził do chałupy i nakarmił, zanim wrócimy z pracy. Wolę, żeby nie siedzieli w przedszkolu 7-17, a mam bardzo dobre doświadczenia opiekunkowe jak na razie
AAA
Chyba nie wspomniałam... kupiłam właśnie bilety na Euro. Młodociani zobaczą mecz next year hehe.
Ostatnia edycja: