reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Miłka w Katowicach na Powstańców gdzieś jest neurolog dziecięcy, nie orientujesz się czy to w jakimś szpitalu czy w innym ciulstwie? Jak tam dojechac komunikacją miejską??

reklama
Dita - czyżby sprężyna ;-)

kasia - fajnie, że będziesz miała chłopaków w tym samym przedszkolu :-D a po co Ci opiekunka jak do przedszkola pójdą?

cosmo - to nie jest szpital tylko wielospecjalistyczna przychodnia, taki wielki budynek na pewno go nie przegapisz :-) tylko powiedz mi skąd mam Ci sprawdzić trasę, z dworca PKP?

Miłka - ano:) Generalnie metal w paszczy na 1,5 roku;-)

kasia_z cudne zdjęcie a av.

W ogóle to powstawiałybyście dziewczyny zdjęcia, dzieciaki tak szybko rosną...

Dita - nawet się nie obejrzysz a już będą Ci ściągać :-) zresztą teraz robią tak delikatne te aparaty, że nie rzucają się w ogóle w oczy :tak: pamiętam znajoma miała aparat zakładany z 10 lat temu to miała tyle, żelaza na zębach, że mogłaby grać robota w filmach :-D

Miłka - no oby oby:-) Co prawda nie mam aparatu przezroczystego ,,kosmetycznego" (prosty rachunek ekonomiczny;-)) tylko zwykły ale i tak mam wrażenie że jest bardzo delikatny jak na żelazo w paszczy

Grunt, że ma wyprostować Ci ząbki a w przyszłe wakacje będziesz już wszystkich straszyć prawdziwie Hollywoodzkim uśmiechem ;-)

Dita, pieknie! marzenia trzeba spelniac. a marzenie o nosie tez kiedys zrealizujesz? ;-) bo ja to bankowo brzuch i cycki sobie kiedys zrobie :-D i po smierci nie trzeba bedzie mnie mumifikowac, taka bede pieknie zakonserwowana.

u mnie fajnie, Masio mial urodzinki w sobote, tzn mial w srode ;-) ale robilismy w sobote. moge otworzyc sklep z zabawkami, drugi ze slodyczami i trzeci z ciuchami ;-)

mlody nadal enjdzel, starszaki cudaki i w ogole git.

poza tym nic nowego :-) i wlasnie, wstawiac foty, byle duzo!

aenye - święta prawda ja też muszę sobie cycki dźwignąć i brzuch zmniejszyć :-D bo cycki moge teraz o brzuch opierać :eek:

reklama
Dita, dzięki. :-)
Miłka - chcę, żeby ich ktoś odebrał o 15, przyprowadził do chałupy i nakarmił, zanim wrócimy z pracy. Wolę, żeby nie siedzieli w przedszkolu 7-17, a mam bardzo dobre doświadczenia opiekunkowe jak na razie :)

AAA
Chyba nie wspomniałam... kupiłam właśnie bilety na Euro. Młodociani zobaczą mecz next year hehe.

Ostatnia edycja:
Do góry