reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ojej Dita, łączę się nastrojowo...

cudna pogoda, w lesie pachnie tak, jak trzeba, latem, ale... ech

Pat :) super u Was! fantastycznie czyta się o tej radości z macierzyństwa

reklama
Dita - ściskam i przyciskam i smuteczką mówię won

u nas też pogoda piękna, ja od wczoraj mieszkam u moich rodziców bo zaczeliśmy remont mieszkania, mam nadzieje, że panowie się uwiną i skończą na czas... marzenia :-)

Młoda ma radochę bo rodzice mają berneński pies pasterski - Szukaj w Google

a od czasu wykopania z domu kotów tęskni za jakimś zwerzakiem, ostatnio jej tłumaczyliśmy po co Ci pies czy kot jak bedziesz miała rodzeństwo ;-)

heh, moje jęczą o chomika, zastanawiam sie czy im na dzień dziecka nie kupić, ale jak pomyślę o sprzątaniu po nim... (jakoś Ali ni hu-hu nie wierzę w jej zapewnienia o dozgonnej miłości i opiece do gryzonia;-))

u mnie na dzień dziecka kolczyki :-) ale kurcze na chomika bym się nie zdecydowała, małe, durne i śmierdziuszkuje ;-)

My mamy już psa i kota a chomiki po kolei mają nasze rodziny u których młode przebywają i dlatego tak chcą chomika. Ala w sumie jest dość duża żeby się gryzoniem zająć, zresztą stacjonowałby w jej pokoju, ale jeszcze się waham. Sama miałam ze cztery chomiki w życiu ale jakoś szybko zdychały;-)

Miłka - a ty wiesz już może czy to Wojtuś czy Helenka?

Hejo.
A was co? znowu wywiało gdzieś?
U nas wreszcie ciepło, choć dziś wieje halny jakiś ale deszcze nie leje, jest git;-)

Ja jestem all day long :-D

U nas po czwartku z temperaturą 29 stopni w cieniu przyszła normalna pogoda dla ludzi 20 stopni max :-)

Mam nadzieje, że utrzyma się i w weekend bo musze znaleźć kafelki do kuchni a nienawidzę łazić z brzuchem w takie upały :tak:

Całe towarzystwo pewnie siedzi na fejsbruku

A ja nadal nie lubię fejsbruka, bałagan i same posty ledwo znanych mi ludzi w stylu ,,gotuję jarzynową".
Jakos tu mi lepiej, bo nawet jak któraś z was faktycznie ja gotuję to przynajmniej mogę podpytać czy młodej/młodemu smakowała a to juz tak fajniej.

A i chciałam powiedzieć ze od wczoraj spełniam moje marzenie z młodości o prostych zębach;-) Przez rok się nie uśmiecham:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wow, Dita. Wytrwałości życzę :D
Ja tam nie mam problemów z FB, dziwne ledwo-znajome osoby można odsiać w ustawieniach ;P
Nie mniej nie korzystam z niego w taki sposób jak z forum, tylko raczej jako kalendarza z wydarzeniami :D
Nie odzywałam się ze 100 lat u was, bo wiadomo, brak czasu.
Ogólnie wszystko gites, Maciek się dostał do przedszkola, więc od września mam obu w przedszkolu, i to w tym samym :)
Muszę poszukać opiekunki, bo ta moja jest w Gdańsku tylko do czerwca, potem jedzie do Poznania mieszkać.
W pracy jakoś fajnie, towarzysko i też fajna praca.
Studia zajmują mi kupę czasu ale tylko do początku lipca, więc jest światełko w tunelu ;-)
No i tyle.
Pozdrawiam serdecznie i Aenye - gratuluję trójcy prześlicznych chłopaków!

Do góry