reklama
Dita - ściskam i przyciskam i smuteczką mówię won
u nas też pogoda piękna, ja od wczoraj mieszkam u moich rodziców bo zaczeliśmy remont mieszkania, mam nadzieje, że panowie się uwiną i skończą na czas... marzenia :-)
Młoda ma radochę bo rodzice mają berneński pies pasterski - Szukaj w Google
a od czasu wykopania z domu kotów tęskni za jakimś zwerzakiem, ostatnio jej tłumaczyliśmy po co Ci pies czy kot jak bedziesz miała rodzeństwo ;-)
u nas też pogoda piękna, ja od wczoraj mieszkam u moich rodziców bo zaczeliśmy remont mieszkania, mam nadzieje, że panowie się uwiną i skończą na czas... marzenia :-)
Młoda ma radochę bo rodzice mają berneński pies pasterski - Szukaj w Google
a od czasu wykopania z domu kotów tęskni za jakimś zwerzakiem, ostatnio jej tłumaczyliśmy po co Ci pies czy kot jak bedziesz miała rodzeństwo ;-)
heh, moje jęczą o chomika, zastanawiam sie czy im na dzień dziecka nie kupić, ale jak pomyślę o sprzątaniu po nim... (jakoś Ali ni hu-hu nie wierzę w jej zapewnienia o dozgonnej miłości i opiece do gryzonia;-))
My mamy już psa i kota a chomiki po kolei mają nasze rodziny u których młode przebywają i dlatego tak chcą chomika. Ala w sumie jest dość duża żeby się gryzoniem zająć, zresztą stacjonowałby w jej pokoju, ale jeszcze się waham. Sama miałam ze cztery chomiki w życiu ale jakoś szybko zdychały;-)
Miłka - a ty wiesz już może czy to Wojtuś czy Helenka?
Miłka - a ty wiesz już może czy to Wojtuś czy Helenka?
Ja jestem all day long
U nas po czwartku z temperaturą 29 stopni w cieniu przyszła normalna pogoda dla ludzi 20 stopni max :-)
Mam nadzieje, że utrzyma się i w weekend bo musze znaleźć kafelki do kuchni a nienawidzę łazić z brzuchem w takie upały
Całe towarzystwo pewnie siedzi na fejsbruku

U nas po czwartku z temperaturą 29 stopni w cieniu przyszła normalna pogoda dla ludzi 20 stopni max :-)
Mam nadzieje, że utrzyma się i w weekend bo musze znaleźć kafelki do kuchni a nienawidzę łazić z brzuchem w takie upały

Całe towarzystwo pewnie siedzi na fejsbruku
A ja nadal nie lubię fejsbruka, bałagan i same posty ledwo znanych mi ludzi w stylu ,,gotuję jarzynową".
Jakos tu mi lepiej, bo nawet jak któraś z was faktycznie ja gotuję to przynajmniej mogę podpytać czy młodej/młodemu smakowała a to juz tak fajniej.
A i chciałam powiedzieć ze od wczoraj spełniam moje marzenie z młodości o prostych zębach;-) Przez rok się nie uśmiecham
Jakos tu mi lepiej, bo nawet jak któraś z was faktycznie ja gotuję to przynajmniej mogę podpytać czy młodej/młodemu smakowała a to juz tak fajniej.
A i chciałam powiedzieć ze od wczoraj spełniam moje marzenie z młodości o prostych zębach;-) Przez rok się nie uśmiecham

Ostatnia edycja:
reklama
Wow, Dita. Wytrwałości życzę 
Ja tam nie mam problemów z FB, dziwne ledwo-znajome osoby można odsiać w ustawieniach ;P
Nie mniej nie korzystam z niego w taki sposób jak z forum, tylko raczej jako kalendarza z wydarzeniami
Nie odzywałam się ze 100 lat u was, bo wiadomo, brak czasu.
Ogólnie wszystko gites, Maciek się dostał do przedszkola, więc od września mam obu w przedszkolu, i to w tym samym
Muszę poszukać opiekunki, bo ta moja jest w Gdańsku tylko do czerwca, potem jedzie do Poznania mieszkać.
W pracy jakoś fajnie, towarzysko i też fajna praca.
Studia zajmują mi kupę czasu ale tylko do początku lipca, więc jest światełko w tunelu ;-)
No i tyle.
Pozdrawiam serdecznie i Aenye - gratuluję trójcy prześlicznych chłopaków!
Ja tam nie mam problemów z FB, dziwne ledwo-znajome osoby można odsiać w ustawieniach ;P
Nie mniej nie korzystam z niego w taki sposób jak z forum, tylko raczej jako kalendarza z wydarzeniami
Nie odzywałam się ze 100 lat u was, bo wiadomo, brak czasu.
Ogólnie wszystko gites, Maciek się dostał do przedszkola, więc od września mam obu w przedszkolu, i to w tym samym
Muszę poszukać opiekunki, bo ta moja jest w Gdańsku tylko do czerwca, potem jedzie do Poznania mieszkać.
W pracy jakoś fajnie, towarzysko i też fajna praca.
Studia zajmują mi kupę czasu ale tylko do początku lipca, więc jest światełko w tunelu ;-)
No i tyle.
Pozdrawiam serdecznie i Aenye - gratuluję trójcy prześlicznych chłopaków!