reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kate - bo to tez i od was zależy;-) Jak nie jedziecie to du pa, sami nie pojedziemy bo to bez sensu. Poza tym kasa kasa kasa kasa....
Miłka - No weź przestań, jak urodzisz to się tyciem będziesz przejmować, a z dzidziem będzie ci łatwiej zrucić zbędne kg;-):tak:

hehe, milka, spoko. ja mam 10 na plusie i ani drgnie! poporodowe zeszlo, a reszta czeka na nie wiem co :no: ale to 'co' nie nadchodzi. a ja mam niesamowity apetyt, glownie na wszystko, co slodkie.
i wiesz co?
WY..Lane ;-) najwyzej do konca zycia bede wazyc te 10kg wiecej. juz kupilam nowe ubrania i nie mam zamiaru sie stresowac.
wlasnie zjadlam 3 kromki chleba z serkiem naturalnym i dzemem brzoskwiniowym. jami! a w kolejce czeka OSTATNI (o boze, o boze, co ja bez niego zrobie) kawalek tortu po Maksiowych urodzinach. no.

Ditka
, caluski. aparat to najlepsza inwestycja dla rodziny, w koncu po latach bedziesz z rozrzewnieniem ogladac fotki z dziecinstwa swoich dzieci :-) i jaka fajna pasja :-) takze nie zaluj, ja zaluje, ze swojego nie kupilam wczesniej, juz zanim sie Filip urodzil. no a teraz korzystam pelna para.

Oj baby marudzicie, jedna ledwo po porodzie, druga w połowie ciąży a obie chciałyby figury modelek;-)

Zdecydowaliśmy co kupujemy moim glutom na dzień dziecka - zamiast rozdrabniać się na klika prezentów robimy z całą rodziną zrzutę i kupujemy trampolinę - o taką
TRAMPOLINA 2,44m 244cm 8ft Z SIATKA + DRABINKA (1617529331) - Aukcje internetowe Allegro

Sąsiedzi mają taką trampolinę od roku no i młode obie napalone zbierają do skarbonki od kilku miesięcy na swoją, uzbierały juz 7 zł:cool2:
No to stwierdziliśmy że im dołożymy;-)

my tez w tym roku kupujemy trampoline!!! koniecznie daj znac czy to wytrzyma dwoch bardzo zywych chlopcow non toper ;-)
dzieciaki skakaly na wakacjach kilka godzin z rzedu... ja bym padla na zawal!

Milka, 22kg, a co :-p

reklama
Do góry