reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

acha dziewczyny odnosnie kolczykow to warto poszukac salonu w ktorym przebijaja uszka na dwa pistolety!!!
wtedy nie ma stresu ze drugiego nie da bo ma oba uszka przebijane jednoczesnie :-D
ja tez sie zastanawiam czy malej nie przebic! dostala kilka par pieknych kolczkow na chrzest , roczek itp
Powiedzialam sobie ze jak mnie pepek nie bedzie bolal i ladnie sie goil to jej przebije no i nie bolal ale jakos ciezko mi sie zebrac ;-)

reklama
hehe, temat kolczykow jakos mnie nie interesuje ;-) :-D :-D :-D
a ze sniegiem dobra beka..

ja mam dziecko aniola.. spi non stop ;-) budzi sie na cyca i spi dalej.. bosko. na weselu siostry w srode wybawilam sie do 4 rano, a wracalam tylko dlatego, ze maz padl ;-) maly spal caly czas ;-) w halasie, w wozku na sali normalnie. a starszaki padly o 23 i tez spaly slodko ;-) takze gdyby nie maz moglabym do 7 rano siedziec ;-)

postaram sie wrzucic jakies niu fotki :-)

aenye - skąd wiesz :-D jest wiele miejsc na których można zrobić sobie kolczyk nie będąc dziewczyną :-D

zazdroszczę śpioszka :-) też sobie takiego zamówię :-D

hehe ;-) to trzecie dziecko dopiero takie grzeczne wychodzi, nie mysl sobie :p za darmo nie daja :-D

a co do kolczykow - nie wnikam, jak juz bedzie taki duzy, zeby robic 'se' tam kolczyki to co mnie to ;-)

u mnie Michal jak był maly to tylko spał i jadł, jakbym dziecka nie miała, teraz niestety nadrabia i nie ma zlituj

Hehe, moje obie dały mi w kość nieźle, ale nie mam zamiaru już sprawdzać teorii o grzecznym trzecim;-)

Jezu, co za pogoda??? Od rana 8 stopni i deszcz.
Kuźwa u nas to tylko 10 miesięcy zima a wsio lato i lato:baffled:

ale jestescie gadatliwe ;-)

u nas fajnie, mlody nadal aniolek, chyba mu tak zostanie, cudowny jest, piekny i kocham go nad zycie ;-) chlopaki wreszcie odpampersowane nocnie (duzy problem z Fiolem mamy, jeszcze mu sie zdarza posikac, ale juz nie co noc i nie zakladam juz pampera). on tak mocno spi ze kosmos, nic do niego nie dociera.
Masio zdziecinnial mi strasznie, znaczy zdzidziulkowal ;-) mowi jak dzidzia i trzeba go ubierac, karmic itp, ale brata kocha nad zycie, chce z nim spac, caluje, kocha calym soba ;-) Filip tez, obaj zreszta bardzo mi pomagaja, a mi serce rosnie do niemozliwosci!

ale powiem wam, ze nie wiem.. jakos mam wiecej cierpliwosci do Felka, jakos lepsze nastawienie niz wczesniej do chlopcow.. nie przeszkadza mi, ze sie budzi w nocy co chwile, ze lapia go kolki o 4 czy 5 rano (tak dziwnie, bez kitu codziennie wyje wnieboglosy o takiej chorej godzinie i tak ze dwie, trzy godziny). no ale on jest bardzo grzeczny, ja przy nim wypoczeta, najedzona, umyta i ciagle wychodze z domu (nienawidzilam tego 'zamkniecia' z dzieckiem, teraz laze wszedzie z nim).. nie, no odkrylam chyba pelnie macierzynstwa ;-)

reklama
Do góry