reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jak tam jak tam po świętach?

U mnie jak zwykle - +2kg, kac i krtań do naoliwienia;-)
A na serio to w niedzielę była u nas taka pogoda,ze nic tylko nie odchodzić od stołu - 12 stopni i lało non stop.
Na szczęście wczoraj już pięknie, poszliśmy całą rodziną na dłuuugi spacer, Nat na rowerze, Ala na rolkach, były zachwycone. Fajnie to wyglądało, 11 osób w sumie ;-)

Teraz odliczam dni, przyjeżdża kate z rodzinką :tak:

Nat właśnie się nauczyła rowerem bez bocznych kółeczek jeździć, śmiga na 2 kółkach no i od piątku MA KOLCZYKI:-) Hehe, dzielna była do pierwszego przekłucia, drugie ucho z płaczem i prawie na siłę, no i na końcu duma;-)

Hej,

Ja się w Święta zamieniłam w sernikowego potwora :-D mam podwyższony poziom sernika we krwi pewnie jeszcze dzisiaj ;-) Sernik z żurkiem polecam :-)

No ja chce mojej zrobić na Dzień Dziecka kolczyki mam nadzieje, że po pierwszym uchu nie zwieje :-)

Haloooo??????
Od nas dziś wyjechali Kate z rodzinką, było jak zwykle cudnie, gdyby nie pogoda, byłoby jeszcze cudniej. AAAle - grządki zasiane, kamienny grill wybudowany, rowerowa wycieczka zaliczona - plan wykonany;-)
Terazmi smutno straszliwie i odliczam czas do następnego razu:tak:

Hehe, na szczęście u nas sniegu w ogóle nie było. w ogóle to ściemniacie z tym sniegiem, no gdzie w maju śnieg??? ;-)

U mnie rano była awantura, że młoda nie może jechać na sankach do przedszkola :-D

Jakieś zdjęcia wrzućcie to sobie zobaczymy jak teraz wyglądacie :tak:

reklama
hej!
u nas tez sniegu pelno bylo!!!!
Oli tez chcial isc na sanki albo chociaz ulepic balwana hehe
my wyciagnelsmy drewniane meble ogrodowe a tu prosze na drugi dzien fura sniegu na nich ;)
pozdrowionka!!!!!!!!

Do góry