reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Miłka! Gratulacje!! no a komentarz Milaka bez cenny :laugh2: to co dinozaur??

Co do tematu szkoły od przyszłego września Olivierk będzie chodził dalej do przedszkola. Nie wyobrażam sobie mojego Małego adhd w szkole :szok:

Pati torba spakowana? Dzisiaj Twój dzień! Przyznaj się, że pożądki wczoraj robiłaś, żeby dzisiaj Feliksa wygonić :-p

Kasia_Z fajnie, że będziesz miała chłopców w jednym przedszkolu. Z tego co pamiętam macie je blisko domu?

kasu kiedy USG?? Buziaki dla Brunka!!

reklama
Milena jest bezbledna, nic dziwnego, po takiej mamie ;-) moi mnie niesamowicie wzruszaja swoim podejsciem do brzucha, generalnie juz wszystko musimy kupowac x3, bo zawsze jest "a dla dzidzi?" - oddali niektore swoje zabawki do lozeczka malego :-) i takie tam. ciagle przytulaja, caluja brzuszek, szczegolnie Filip.
no ale wiem, ze co innego wyobrazac sobie dzidzie, a co innego, jak sie ona pojawi - boje sie o te zazdrosc.. no nic, zoabczymy.

sa_raa,
no pewnie! ale mnie olal chyba :-D tylko niedobrze mi totalnie, chyba od antybiotyku (znowu chora jestem, nie wiem, czy mowilam juz). normalnie dopiero wstalam, tzn rano wyprawilam chlopakow, ale ledwo widzialam na galki, tak bylo mi niedobrze. i mialam JEDEN :)-D) naprawde mocny i dlugi skurcz - az sie przerazilam, taki inny, dziwny. no ale to bylo ok. 8 i od tej pory nic, nada, nul. wiec nie urodze dzis ;-)

Dita, reszta to juz tak: byle nie 6, byle nie 8, byle nie 9 ;-) fajnie 11.04/11, ale troche za dlugo ;-) nie chce sie przeterminowac. zreszta, co ma byc to bedzie.

zaraz wychodze na zakupy :rofl:

heej

miłka :) milena boska, niedaleko pada jabłko...

aenye pół dnia o Tobie myślałam, czy rodzisz już, 3mam kciuki oby jak najszybciej; udanych zakupów ;)

ditka zdrowi my, dziękuję i przepraszam, ze dopiero dziś się odzywam, oj ciężki tydzień w pracy, ale już piąteczek :) z gorszych wieści, no nie przyjeżdżamy, ale uwaga z jakiego powodu:
tata mikołaja, zabiera go na weekend (pierwszy raz od nie pamiętam kiedy); no nie śmiałam się sprzeciwiać, zwłaszcza, że jutro w stodole fajny koncert, zatem z radością oddaję syna :D jeszcze wszystko może się rzecz jasna zmienić, bo dziś prima aprilis, a p. zdolny do wykręcania takich numerów...

kasu, saraa, kasia_z gorąco pozdrawiam!

wiosna pełną gębą, co prawda dałam się dziś wkręcić, że śnieg za oknem...

w związku z czterokrotnie od listopada przechodzonym zapaleniem oskrzeli, jedziemy z mikołajem na testy różnorakie - trochę się lękam, ale pewnie będzie ok

Ostatnia edycja:
anita, trzymam kciuki za testy. sprawdz, czy nie ma np bakterii w zatokach, czyli przewleklego zapalenia zatok - ja co prawda jeszcze tego nie sprawdzalam, ale u nas jest tak, ze praktycznie kazda infekcja z katarem konczy sie zap. oskrzeli u Filipa. ja mam to samo. nigdy mu gile nie leca przodem, ze tak powiem, z nosa mu nie leci nic, wszystko gardlem splywa. no wypisz wymaluj jak u mnie. Maks np przy katarze calkowicie osmarkany i nigdy jeszcze nie mial ani oskrzeli, ani pluc. a Fiol - bez gili, za to zap. oskrzeli co najmniej 3 razy do roku, raz nawet zeszlo na pluca. moze zasugeruj cos takiego.
mi ostatnio lekarka powiedziala, zeby sie do laryngologa przejsc i w koncu to zrobie. ;-) w ogole ja maksa nie zaszczepilam jeszcze... :-( ostatniego szczepienia nie ma..

Miłka daty mi sie poprzestawiały :-p jakoś żyję, że jest koniec roku a nie początek...hihihi

Pati ja polecam datę 12.04 tacy wspaniali ludzie jak ja się wtedy rodzą :-D

anitka!! ściskam mocno!!

Aenye – no coś Ci się tam w nosie kluło i wreszcie się wykluło… pobiegaj po sklepach to może dzisiaj wyskoczy :-D

Anita – my w zeszłym roku zaliczyłyśmy z Mileną pobyt w szpitalu na alergologii, gdzie ją zbadali ze wszystkich stron i wyszła astma oskrzelowa, a też miała nawracające infekcje górnych dróg oddechowych i jak wiadomo antybiotyk za antybiotykiem a astmy antybiotykiem nie wyleczysz :no:

Sa_raa – słyszałam że w pierdlu podobno jest fajnie :-p

reklama
Do góry