reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

hehe, przelecialam sie i nic :dry: etam, bedzie co ma byc, zreszta moze dzieki temu skonczymy z salonem, tzn odswiezamy go pod nowy tv ;-) troche malowania, podpicowanie mebli, rolety. wszystko w pon/wt + zawieszenie tv next week, jak przyjdzie juz.

dla dziewczyn, co maja hm pod nosem, do niedzieli jest promo, jak kupicie cos za 60zl i bedzie w tym przynajmniej jeden art z dzialu dzieciecego dostajesz 20zl na karte gratis ;-) ja akurat chlopakom kupilam spodnie, jeszcze amelce prezent urodzinowy, mama chlopcom wziela cos na swieta i dostalam za to 100zl gratis na kartach dla siebie :-D no niemal wyszlam na zero ;-) (oczywiscie na minus ;-) )

reklama
czesc dziewczynki!!!

Aenye zagladam zobaczyc zdjecia juniorka a tu jeszcze w brzuszku ;-) jak sie czujesz przed rozwiazaniem?

Milka Kasu wielkie gratulacje zafasolkowania !!! super! :tak:

Maja gratulacje slicznego synka :-)

Sara hejka ;-) a jak chcesz zalatwic zeby Mlody nie musial isc do szkoly???

Ditka kojarzysz miejscowosc Rimini oraz Mirabilandiie we wloszech?

Ja tez jestem wystraszona jak to bedzie za rok z ta szkola??!!! narazie nie widze Malolata siedzacego nad lekcjami! dzieci z drugiej polowy roku zdecydowanie nie powinny przymusowo isc do szkoly!!! jakbym miala wybor Oli napewno by nie poszedl :wściekła/y:
wczoraj bylismy na urodzinach chlopca z pierwszej klasy - masakra jakie wielkoludy w porownaniu z Olim!!!:szok:
musze koniecznie zwrocic uwage przy wyborze klasy zeby byly same 6-latki a nie klasa laczona!

u nas ok! niestety Lenka pare dni temu zaliczyla twarde ladowanie i przesunol i czesciowo wbil jej sie zabek :-( mam nadzieje ze jeszcze sie naprawi...

dziewczynki mam wilka prosbe!!! potrzebuje pozytywne komentarze na allegro! mozecie cos u mnie "kupic"??? ;-) dajcie znac na priva to wysle linka! bede wdzieczna :-)

buziakiii

KICIA80 Rimini jakieś 5 lat temu było super!!!!! pyszne arbuzy i lody mmmm....do tego czyta plaża i wszystko pod nosem. Jak jest teraz niestety nie wiem. Co do szkoły to mi się lata pomyliły ;-) jak chcesz to wyślij linka do allegro :tak: współczuje wypadku ząbkowego ale jako, że to pierwsze zęby pewnie będzie OK :tak:

Pati ja to myślę, że mmska z maluszkiem prześlesz koleżance co??;-)

nie mam twojego nr, sa_raa! przeslij na priva :-)

no i kolejny odcinek pt. "pierdziele, nie rodze" - pamietacie? ;-) mlody wylezc nie chce i basta! niech sie dzieje wola nieba, tylko zeby nie rodzil sie w srode, piatek i poniedzialek nastepny :cool2: teraz juz musi sie wpasowac w grafik, bo ja mam zamiar rodzic z Dawidem i koniec. a on wyjezdza akurat na targi. fak.

aenye - to dzidzi od początku zadziorne jest to obstawiam że przyjdzie na swiat właśnie w któryś ten dzień;-)
kicia - nie wiem nic o Mirabilandii, za to Rimini jak pisze sa_raa - zawsze sprzedawało się rewelacyjnie jako bardzo atrakcyjny kierunek:tak: Trochę tłoczne i głośne ale to chyba nic dziwnego, dużo rodzin z dziećmi - także spokojnie mogę polecić.

Dita, a "pierdziele nie rodze" - to bylo twoje haslo, nie? ;-) zajefajne ;-)

ja mam juz dosc, istna geriatria, niby ciagle gdzies chodze, ale chodzeniem to ciezko nazwac, co chwile mam ucisk na jakis nerw i wygladam jak pokraka ;-) wstyd samej gdzies isc ;-) ludzie sie ogladaja normalnie.
nie, no juz czas najwyzszy, zeby maly wyszedl, a tu kino. i dyskoteka w brzuchu. ech no :-)

aenye - no właśnie ja już myślałam, że jesteś po a Ty tu strajkujesz ;-)

a ja oczywiście w nd zaczęłam krwawić bo chyba kuźwa za intensywnie zmieniam programy w TV i wylądowałam w szpitalu dziś mnie wykopali, nowy krwiak mi się zrobił :wściekła/y:

kaj ten październik kuźwa

aenye - a juści że moje:-) Hehe, przenosiłam Alę 11 dni, Nat 8, można się wkurzyć;-)
Miłka - współczuję przeżyć, jeju, a coś się z tym da zrobić oprócz leżenia? Groźne to-to? Z Mileną też tak było? Trzymam mocno kciuki:tak:
kicia - do mnie tez napisz priv ad allegro;-)

l

hej

ja się tylko pochwalę, że dostałam dziś rozwód :))) czuję się jakby ktoś ściągnął ze mnie wielki ciężar, tak super lekko :))))

Miłka uważaj na siebie

reklama
ciesze sie, cosmo!

ja dalej nada. doslownie - NADA. tzn dzis czulam sie parszywie (mdlosci, geriatryk i w ogole doopa, zolad bolal jak szlag i jeszcze kolke jakas mialam caly dzien, brzuch jak kamien), ale jak widac nic z tego nie wyszlo.

milka
, no widzisz, musisz przestac tak intensywnie zmieniac te kanaly ;-) usmialam sie ;-) a na powaznie to wspolczuje jazd, trzymam mocno kciuki. a z milena lezalas cala ciaze, bo nie pamietam? czy tylko do pewnego czasu?

Do góry