reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hehe, przelecialam sie i nic :dry: etam, bedzie co ma byc, zreszta moze dzieki temu skonczymy z salonem, tzn odswiezamy go pod nowy tv ;-) troche malowania, podpicowanie mebli, rolety. wszystko w pon/wt + zawieszenie tv next week, jak przyjdzie juz.

dla dziewczyn, co maja hm pod nosem, do niedzieli jest promo, jak kupicie cos za 60zl i bedzie w tym przynajmniej jeden art z dzialu dzieciecego dostajesz 20zl na karte gratis ;-) ja akurat chlopakom kupilam spodnie, jeszcze amelce prezent urodzinowy, mama chlopcom wziela cos na swieta i dostalam za to 100zl gratis na kartach dla siebie :-D no niemal wyszlam na zero ;-) (oczywiscie na minus ;-) )

reklama
czesc dziewczynki!!!

Aenye zagladam zobaczyc zdjecia juniorka a tu jeszcze w brzuszku ;-) jak sie czujesz przed rozwiazaniem?

Milka Kasu wielkie gratulacje zafasolkowania !!! super! :tak:

Maja gratulacje slicznego synka :-)

Sara hejka ;-) a jak chcesz zalatwic zeby Mlody nie musial isc do szkoly???

Ditka kojarzysz miejscowosc Rimini oraz Mirabilandiie we wloszech?

Ja tez jestem wystraszona jak to bedzie za rok z ta szkola??!!! narazie nie widze Malolata siedzacego nad lekcjami! dzieci z drugiej polowy roku zdecydowanie nie powinny przymusowo isc do szkoly!!! jakbym miala wybor Oli napewno by nie poszedl :wściekła/y:
wczoraj bylismy na urodzinach chlopca z pierwszej klasy - masakra jakie wielkoludy w porownaniu z Olim!!!:szok:
musze koniecznie zwrocic uwage przy wyborze klasy zeby byly same 6-latki a nie klasa laczona!

u nas ok! niestety Lenka pare dni temu zaliczyla twarde ladowanie i przesunol i czesciowo wbil jej sie zabek :-( mam nadzieje ze jeszcze sie naprawi...

dziewczynki mam wilka prosbe!!! potrzebuje pozytywne komentarze na allegro! mozecie cos u mnie "kupic"??? ;-) dajcie znac na priva to wysle linka! bede wdzieczna :-)

buziakiii

KICIA80 Rimini jakieś 5 lat temu było super!!!!! pyszne arbuzy i lody mmmm....do tego czyta plaża i wszystko pod nosem. Jak jest teraz niestety nie wiem. Co do szkoły to mi się lata pomyliły ;-) jak chcesz to wyślij linka do allegro :tak: współczuje wypadku ząbkowego ale jako, że to pierwsze zęby pewnie będzie OK :tak:

Pati ja to myślę, że mmska z maluszkiem prześlesz koleżance co??;-)

nie mam twojego nr, sa_raa! przeslij na priva :-)

no i kolejny odcinek pt. "pierdziele, nie rodze" - pamietacie? ;-) mlody wylezc nie chce i basta! niech sie dzieje wola nieba, tylko zeby nie rodzil sie w srode, piatek i poniedzialek nastepny :cool2: teraz juz musi sie wpasowac w grafik, bo ja mam zamiar rodzic z Dawidem i koniec. a on wyjezdza akurat na targi. fak.

aenye - to dzidzi od początku zadziorne jest to obstawiam że przyjdzie na swiat właśnie w któryś ten dzień;-)
kicia - nie wiem nic o Mirabilandii, za to Rimini jak pisze sa_raa - zawsze sprzedawało się rewelacyjnie jako bardzo atrakcyjny kierunek:tak: Trochę tłoczne i głośne ale to chyba nic dziwnego, dużo rodzin z dziećmi - także spokojnie mogę polecić.

Dita, a "pierdziele nie rodze" - to bylo twoje haslo, nie? ;-) zajefajne ;-)

ja mam juz dosc, istna geriatria, niby ciagle gdzies chodze, ale chodzeniem to ciezko nazwac, co chwile mam ucisk na jakis nerw i wygladam jak pokraka ;-) wstyd samej gdzies isc ;-) ludzie sie ogladaja normalnie.
nie, no juz czas najwyzszy, zeby maly wyszedl, a tu kino. i dyskoteka w brzuchu. ech no :-)

aenye - no właśnie ja już myślałam, że jesteś po a Ty tu strajkujesz ;-)

a ja oczywiście w nd zaczęłam krwawić bo chyba kuźwa za intensywnie zmieniam programy w TV i wylądowałam w szpitalu dziś mnie wykopali, nowy krwiak mi się zrobił :wściekła/y:

kaj ten październik kuźwa

aenye - a juści że moje:-) Hehe, przenosiłam Alę 11 dni, Nat 8, można się wkurzyć;-)
Miłka - współczuję przeżyć, jeju, a coś się z tym da zrobić oprócz leżenia? Groźne to-to? Z Mileną też tak było? Trzymam mocno kciuki:tak:
kicia - do mnie tez napisz priv ad allegro;-)

l

hej

ja się tylko pochwalę, że dostałam dziś rozwód :))) czuję się jakby ktoś ściągnął ze mnie wielki ciężar, tak super lekko :))))

Miłka uważaj na siebie

reklama
ciesze sie, cosmo!

ja dalej nada. doslownie - NADA. tzn dzis czulam sie parszywie (mdlosci, geriatryk i w ogole doopa, zolad bolal jak szlag i jeszcze kolke jakas mialam caly dzien, brzuch jak kamien), ale jak widac nic z tego nie wyszlo.

milka
, no widzisz, musisz przestac tak intensywnie zmieniac te kanaly ;-) usmialam sie ;-) a na powaznie to wspolczuje jazd, trzymam mocno kciuki. a z milena lezalas cala ciaze, bo nie pamietam? czy tylko do pewnego czasu?

Do góry