reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

cosmolady - gratuluje rozwodu :tak:

Z Mileną też leżałam z powodu krwiaka ale zrobił mi się tylko jeden, potem miałam ten wypadek samochodowy i pękniętą miednicę i też leżałam do końca ciąży :dry:

Miałam teraz taka cichą nadzieje, że może tym razem będzie lepiej i może do pracy pochodzę :sorry2: albo coś a tu du pa, leżenie i kuźwa leżenie :angry:

reklama
ale fajny suwaczek :-) ciekawe, ciekawe, kto to tam mieszka! :-) i juz 14 tyg, to juz prawie blizej niz dalej. dasz rade.
chociaz ja latam jak kot z pecherzem, dzizas, codziennie mnie nosi, cala ciaze, i od lezenia chyba mozg stanalby mi po przekatnej.

myslicie, ze ciastolina playdoh zadziala jako stopery do uszu!? k... wala mi mlotem pneumatycznym pod oknem ktorys dzien z kolei (co roku taka atrakcja- panowie fachowcy nie umieja zaizolowac tarasow u sasiadow na dole i co roku grzyb im wlazi n apol mieszkania, wiec co roku w kwietniu zaczyna sie rozpierducha calego tarasu :szok: ma ochote ich polewac wrzatkiem z czajnika z gory, co myslicie? moze wreszcie zrobiliby z tym porzadek!?), a ja planowalam sie wyspac przed dzisiejszym porodem!!! (tak - DZISIAJ RODZE! tak postanowilam i koniec, zaraz ide na pilce poskakac. sama sobie wyliczylam ten termin i ta data bardzo mi sie podoba, poza tym od wczoraj mam brzuch z kamienia, nie odpuszcza na moment nawet i juz wszystko w srodku boli mnie jak sam sk... przysiegam, dosc juz mam).

taki plan dnia mam, o.

hej dziewczynki
Aenye zagladam codziennie aby sprawdzic co z Toba. Zycze Ci dzisiaj porodu...wez goraca kapiel

pozdrawiam wszystkie

Milka szkoda ze znoey w ciazy jeses uziemnina, mnie tez jak Aenye cholera by wziela

naprawde, ja podziwiam te kobietki, co musza lezec... ja to mam jakis motorek w d..pie i nie umiem ulezec nawet jak mam goraczke :szok: zawsze _musze_ po cos wstac, cos przesunac ;-) nie, koszmar. wspolczuje stukrotnie..

pingwinek, thx ;-) wlasnie odpalam house'a i ide skakac :-D

aenye - wydaje mi się, że gorąca smoła jest skuteczniejsza :cool2: a jak się boisz możesz zacząć od klasycznego wyzywania ;-)

Skakej, skakej dziołcha niech wreszcie synek wylezie :-p

pingwinek - helo, dawno Cię nie widziałam :-D

Spoko do leżenia można się przyzwyczaić już tego tak nie przeżywam jak przy Milenie, po prostu powtórka z rozrywki jedyny plus jest taki że nie tyje bo nie chce mi się za bardzo jeść :-D

Milka ja jestem caly czas, ale jakos czasu brak aby pisac. nie ukrywam ze kazdy wolny czas spedzam robiac cos w moim nowym domku, badz w ogrodku, chocby kopanie szpadlem...

Jej Miłka to już 14 tyg :szok: współczuje mocno leżenia i krwiaka i w ogóle komplikacji :-(

cosmo dzielna kobieta z Ciebie:tak: gratuluje

Pati skacz skacz :cool2: ale ja coś czuje, że to jutro będzie ;-)

Ja mam dzisiaj wolne i jak boga kocham niech mi ktoś zablokuje konto na allegro bo mnie pogięło już z tymi zakupami :dry:

Hej, hej :-D

Miłka współczuję bardzo, ja też bym się chyba powiesiła, gdybym miała leżeć:baffled:

Aenye ciągle mam wrażenie, że 11.04.11 to Twoja data, nie wiem dlaczego:-D

Cosmo cieszę się razem z Tobą:tak:

no i sezon grillowy z Nonkami oficjalnie otworzyliśmy w zeszłą sobotę (35 urodziny Pawła były i to taka niespodzianka była - trochę się zdziwił, NIC nie podejrzewał, hehe:-))

No to Stowarzyszenie powstało i prasa o nas też pisze :) i :) Asia kateringowała, a Nata przeszkadzała;-)

Buziam mocno i trzymam kciuki za rodzące, noszące i leżące... :cool2:

Ostatnia edycja:
same wrozki na forum ;-)

a ja rodze dzis i koniec ;-) ewent dzis w nocy ;-) bardzo chce i juz po prostu nie moge sie doczekac, no, az plakac mi sie chce. chce juz go przytulic, skarba mojego trzeciego. i te wielkie jajuszka zobaczyc :-D hehe. jeny, jakis placzliwy nastroj mi sie udzielil... wróć! ide pozmieniac kanaly w tv bardziej intensywnie, moze co pomoze ;-) :-D

reklama
Do góry