reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

cosmolady - gratuluje rozwodu :tak:

Z Mileną też leżałam z powodu krwiaka ale zrobił mi się tylko jeden, potem miałam ten wypadek samochodowy i pękniętą miednicę i też leżałam do końca ciąży :dry:

Miałam teraz taka cichą nadzieje, że może tym razem będzie lepiej i może do pracy pochodzę :sorry2: albo coś a tu du pa, leżenie i kuźwa leżenie :angry:

reklama
ale fajny suwaczek :-) ciekawe, ciekawe, kto to tam mieszka! :-) i juz 14 tyg, to juz prawie blizej niz dalej. dasz rade.
chociaz ja latam jak kot z pecherzem, dzizas, codziennie mnie nosi, cala ciaze, i od lezenia chyba mozg stanalby mi po przekatnej.

myslicie, ze ciastolina playdoh zadziala jako stopery do uszu!? k... wala mi mlotem pneumatycznym pod oknem ktorys dzien z kolei (co roku taka atrakcja- panowie fachowcy nie umieja zaizolowac tarasow u sasiadow na dole i co roku grzyb im wlazi n apol mieszkania, wiec co roku w kwietniu zaczyna sie rozpierducha calego tarasu :szok: ma ochote ich polewac wrzatkiem z czajnika z gory, co myslicie? moze wreszcie zrobiliby z tym porzadek!?), a ja planowalam sie wyspac przed dzisiejszym porodem!!! (tak - DZISIAJ RODZE! tak postanowilam i koniec, zaraz ide na pilce poskakac. sama sobie wyliczylam ten termin i ta data bardzo mi sie podoba, poza tym od wczoraj mam brzuch z kamienia, nie odpuszcza na moment nawet i juz wszystko w srodku boli mnie jak sam sk... przysiegam, dosc juz mam).

taki plan dnia mam, o.

hej dziewczynki
Aenye zagladam codziennie aby sprawdzic co z Toba. Zycze Ci dzisiaj porodu...wez goraca kapiel

pozdrawiam wszystkie

Milka szkoda ze znoey w ciazy jeses uziemnina, mnie tez jak Aenye cholera by wziela

naprawde, ja podziwiam te kobietki, co musza lezec... ja to mam jakis motorek w d..pie i nie umiem ulezec nawet jak mam goraczke :szok: zawsze _musze_ po cos wstac, cos przesunac ;-) nie, koszmar. wspolczuje stukrotnie..

pingwinek, thx ;-) wlasnie odpalam house'a i ide skakac :-D

aenye - wydaje mi się, że gorąca smoła jest skuteczniejsza :cool2: a jak się boisz możesz zacząć od klasycznego wyzywania ;-)

Skakej, skakej dziołcha niech wreszcie synek wylezie :-p

pingwinek - helo, dawno Cię nie widziałam :-D

Spoko do leżenia można się przyzwyczaić już tego tak nie przeżywam jak przy Milenie, po prostu powtórka z rozrywki jedyny plus jest taki że nie tyje bo nie chce mi się za bardzo jeść :-D

Milka ja jestem caly czas, ale jakos czasu brak aby pisac. nie ukrywam ze kazdy wolny czas spedzam robiac cos w moim nowym domku, badz w ogrodku, chocby kopanie szpadlem...

Jej Miłka to już 14 tyg :szok: współczuje mocno leżenia i krwiaka i w ogóle komplikacji :-(

cosmo dzielna kobieta z Ciebie:tak: gratuluje

Pati skacz skacz :cool2: ale ja coś czuje, że to jutro będzie ;-)

Ja mam dzisiaj wolne i jak boga kocham niech mi ktoś zablokuje konto na allegro bo mnie pogięło już z tymi zakupami :dry:

Hej, hej :-D

Miłka współczuję bardzo, ja też bym się chyba powiesiła, gdybym miała leżeć:baffled:

Aenye ciągle mam wrażenie, że 11.04.11 to Twoja data, nie wiem dlaczego:-D

Cosmo cieszę się razem z Tobą:tak:

no i sezon grillowy z Nonkami oficjalnie otworzyliśmy w zeszłą sobotę (35 urodziny Pawła były i to taka niespodzianka była - trochę się zdziwił, NIC nie podejrzewał, hehe:-))

No to Stowarzyszenie powstało i prasa o nas też pisze :) i :) Asia kateringowała, a Nata przeszkadzała;-)

Buziam mocno i trzymam kciuki za rodzące, noszące i leżące... :cool2:

Ostatnia edycja:
same wrozki na forum ;-)

a ja rodze dzis i koniec ;-) ewent dzis w nocy ;-) bardzo chce i juz po prostu nie moge sie doczekac, no, az plakac mi sie chce. chce juz go przytulic, skarba mojego trzeciego. i te wielkie jajuszka zobaczyc :-D hehe. jeny, jakis placzliwy nastroj mi sie udzielil... wróć! ide pozmieniac kanaly w tv bardziej intensywnie, moze co pomoze ;-) :-D

reklama
Do góry