reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

jeny, Dita, wow, jakie zlecenie! super!

a ja nie rodze ;-) chce urodzic 1 kwietnia i moze tym razem tez sie uda wybrac date :-) z Fiolem 21.12 byl jednym z typow, Maksio w ogole 11.05 - urodziny mojej best przyjaciolki, wiec chcialam tego dnia, a teraz marzy mi sie 1 kwietnia. fajnie by bylo :-)

reklama
hej no i znow troche zaniedbalam bb, jednak wirualna farma to mega pozeracz czasu:zawstydzona/y:

ale sie tu porobilo ciazowo, dziewczyny gratulacje tzn milka i kasu, maja tez:-D

kate, aennye kiepsko cos nam to spotkanie wyszlo, mam nadzieje ze w lecie sie uda:-), chyba ze do tego czasu dom nam sie zawali, bo taras cieknie jak ciekl i ogolnie syf:-(, moze ktos zna super specjalistow od hydroizolacji tarasow??

co do fochow, to moja Helcia nie jest humorzasta raczej, natomiast Hania to mistrzyni focha, generalnie staram sie olewac i mam nadzieje ze to minie

co tam jeszcze?

aaa xbox, ja nie gram, ale T. i Hania tak, Helena jeszcze nie ogarnia, natomiast pasjami gra na iphonie, Hania zreszta tez, musze im wydzielac:-p

pozdrawiam

heej

my z mikim na antybiotykach; gardła, uszy, masakra, zatem Ditka, przesuwamy przyjazd o kolejny tydzień
chcę lata! chcę na upalne wakacje!

pati życzę Ci, urodzić w terminie ;)

pozdrawiam Wszystkie!

Uuu, biedny Mikuś, - to nic, może nawet dobrze się złożyło, bo ten weekend zapowiadają zimny i brzydki, za to potem ma być juz tylko wiosna:tak::tak::tak:
Całusy w Mikusiowe ucho;-)

aenye - no to życze ci prima aprilisowej niespodzianki;-) A imię? Zostaje Feliks?

nie wiem sama, nikt nic nie wie, czeski film. jak sie urodzi to nam powie. moze. w ogole do zadnego imienia nie jestem przekonana.. poza Sara. nadal ;-)

Poczytałam
GRATULUJE WSZYSTKIM przyszłym Mamusiom!!!!
Wiecie ja już też bym chciała mieć Maluszka :zawstydzona/y:
a że Krzysiek ma bardzo duże prawdopodobieństwo bliźniąt i jakoś z tym zwlekam :-p Poza tym tak trochę nie bardzo od 3 miesięcy nowa praca i zaciążyć co?

Ściskam Was mocno w ten słoneczny ale wietrzny dzień
Lecę do pracy

sa_raa, to, ze on ma szanse na bliznieta to nic nie znaczy. tylko, jesli w rodzinie matki wystepowaly bliznieta (i to w pierwszej linii, matka, babcia, prababcia) jest duze prawdopodobienstwo. nie stresuj sie ;-) zycze ci szybkiego zaciazenia mimo wszystko, dzieci sa fajne, zal poprzestac na jednym :-D

reklama
Dita - u mnie wiosna całą piersią a mnie szlag trafia, że znowu muszę w ciąży w domu siedzieć echhh

aenye - życzę porodu na 1 kwietnia, jak się postarasz to pewnie młody wyskoczy wtedy co trzeba ;-)

sa_raa - to zależy od tego jaka masz umowę, jak na czas określony to jak zajdziesz przedłużą Ci tylko do dnia porodu więc kiepsko, no ale jak to się mówi ciążą nie wybiera hihihih

KURCZE A TAK TO W SUMIE SIĘ CIESZĘ, ŻE COŚ SIĘ TU WRESZCIE RUSZYŁO :tak:

bo już myślałam, że martwy wątek zostanie...

atol - dzięki, i znam ból z poszukiwaniem konkretnych fachowców do remontu, my szukaliśmy ponad 2 miesiące a zapisy kuźwa na 3,4 miesiące dom przodu, co to się porobiło czyżby wszyscy wyjechali do UK

anitka - buziaki dla Mikołaja, u mnie o dziwo jak rozparcelowaliśmy koty po rodzinie atrakcje z ciągłym chorowaniem się skończyły,

Do góry