reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej hej, jestem żyję ;-)

Kate - u mnie z czytaniem nas nie męczy, za to z pisaniem owszem - na topie Piotr i Gosia :-D Gosia koleżanka z przedszkola. Ulubiona. Podejrzewam że spędzą razem następne naście lat w jednej klasie... :sorry2:
Za to pisze tylko wyrazy, literki same, losowe i nieposkładane nie występują.
W ogóle w przedszkolu się uczy podobno czytać i pisać. Jakiś tam pani z nim przerabia indywidualny program dla zdolnych dzieci czy coś. Podejrzewam, że jest to jedyna opcja, żeby nie demolował okolicy ;-)

A ja niebawem wypuszczę swoje drugie dziecko w pracy - zeszyt ćwiczeń do gimnazjum do biologii. Już w połowie złożony, a w całości zredagowany. I zabieram się za podręcznik do liceum. Także trochę pokrewnie Dita do ciebie :happy2: Aczkolwiek formy dłuższe niż pieczątki ;-):blink::cool2:

Kate - co to za stowarzyszenie? rozwijasz działalność?

Miłka - wielkie gratulacje!!! :-):-):-)
btw, my też koszulowi, ale jakoś mi się nie przekłada na prasowanie ubrań dzieci :-D:-D:-D

Co do antykoncepcji to ja na spirali-nie-mirenie (z uwagi na genetyczne defekty mojej osoby) i całkiem ok, zero ubocznych efektów, nie czuję (jak Dita), że mam.

Ściskam :-)

reklama
dziewczyny zazdroszczę spotkania ;-)

Kate - no właśnie kręci się już biznes czy to dopiero same początki?

Kasia - gratuluję, nie wiedziałam, że zajmujesz się teraz takimi poważnymi sprawami :-D fiu fiu, podręczniki z biologii

Hej:happy2:

Kasiu - jakie to ćwiczenia? do której klasy i jaki tytuł? pochwal się :tak:

Co do Komitet Załozycielski Stowarzyszenia "Sensus" - Nasza misja to tak, zakładamy w Ś-cy stowarzyszenie, co by mozna było podpiąć NZOZ i starać się o kontrakt, bo jako mały gabinecik jestem NIKIM dla NFZ-u, a ze Stowarzyszeniem to już będzie gorzej dla nfz-u ale lepiej dla pacjentów
staram się rozwijać :-D
nie dostałam kontraktu, i ten pomysł podsunął mi prezydent naszego miasta + wsparcie starosty:-)

ja mam swój gabinet 2,5 roku i jakoś się kręci, tylko, że wizyty tylko prywatne:baffled:
zapraszam do współpracy kochane

BTW... Asia ma tą chorobę
i niestety ze sportu NICI :-( a jest w klasie sportowej - nawet chodzić zbyt długo nie może, a jeśli już to w szpilkach (nie za wysokich) na poduszkach:-p masakra

Ostatnia edycja:
kate, dita, mam sprawe - kiedy kate pisala dla ciebie, ditka, jakies pismo, zeby pewna babke z allegro postraszyc, ktora nie chciala kasy oddac czy cos.. pamietacie? mam kolezanke, ktora ma ogromny problem, za grube pieniadze, kupila wozek, ktory jest zlomem, babka nie chce oddac $ itp. jakies pismo niby od adwokata... pamietacie? potrzebne by mi bylo...

aenye - hehe:-) I jak? Pomogło?
kate - :szok::szok: Asia bidulka...Jak to się zaczęło? I co teraz z jej szkołą? Buziaki dla niej.
Miłka - nie zazdrość tylko Istebną kombinuj;-):-D:cool2:
kasia_z - wow! hehe, no moze i podobnie do mojej pracy, ale ja się póki co za książki i broszury nie biorę. Wiem, jak ciężko się to składa. To trzymam kciuki!;-)
anitka - no pewnie, przyjeżdzaj, dawaj znać jak już będziesz wiedzieć co i jak:tak:

Co się stało z pogodą? Tak paskudnie i zimno to nawet w zimie nie było, brrr. Znowu mam zatokę opuchniętą, fak, na szczęście podobno to ostatnie podrygi zimy i od niedzieli juz tylko wiosna ma być:tak:

kate - a nie da się tego jakoś zoperować?

kurcze ale pogoda du...piata, nic tylko leżeć i jeść :eek:

czekam na wiosnę z utęsknieniem, a potem na lato

Kate, biedna Asia. :-( Dobrze, że jest perspektywa, że miną objawy :tak:

A propos pracy napiszę na wątku zamkniętym, tutaj nie chcę :-)
Ja dziś jakaś maksymalnie przymulona... za to dzieci energia rozpiera :rolleyes2::oo2::-D

reklama
Witam wiosną:-)

kate - oj tak tak, weekend majowy :-):tak:
anitka - no i?????
aenye - halo? nie rodzisz przypadkiem?;-)

Jeju, siedze od wczoraj w kompie nad listami nazwisk, dostaliśmy zlecenie na zrobienie identyfikatorów dla biur Orange i TP w całym kraju, do jutra mam ich zrobić ok 1000, składam to teraz wszystko w corelu, juz oczopląsu dostaję;-)

Do góry