reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Hej hej, jestem żyję ;-)

Kate - u mnie z czytaniem nas nie męczy, za to z pisaniem owszem - na topie Piotr i Gosia :-D Gosia koleżanka z przedszkola. Ulubiona. Podejrzewam że spędzą razem następne naście lat w jednej klasie... :sorry2:
Za to pisze tylko wyrazy, literki same, losowe i nieposkładane nie występują.
W ogóle w przedszkolu się uczy podobno czytać i pisać. Jakiś tam pani z nim przerabia indywidualny program dla zdolnych dzieci czy coś. Podejrzewam, że jest to jedyna opcja, żeby nie demolował okolicy ;-)

A ja niebawem wypuszczę swoje drugie dziecko w pracy - zeszyt ćwiczeń do gimnazjum do biologii. Już w połowie złożony, a w całości zredagowany. I zabieram się za podręcznik do liceum. Także trochę pokrewnie Dita do ciebie :happy2: Aczkolwiek formy dłuższe niż pieczątki ;-):blink::cool2:

Kate - co to za stowarzyszenie? rozwijasz działalność?

Miłka - wielkie gratulacje!!! :-):-):-)
btw, my też koszulowi, ale jakoś mi się nie przekłada na prasowanie ubrań dzieci :-D:-D:-D

Co do antykoncepcji to ja na spirali-nie-mirenie (z uwagi na genetyczne defekty mojej osoby) i całkiem ok, zero ubocznych efektów, nie czuję (jak Dita), że mam.

Ściskam :-)

reklama
dziewczyny zazdroszczę spotkania ;-)

Kate - no właśnie kręci się już biznes czy to dopiero same początki?

Kasia - gratuluję, nie wiedziałam, że zajmujesz się teraz takimi poważnymi sprawami :-D fiu fiu, podręczniki z biologii

Hej:happy2:

Kasiu - jakie to ćwiczenia? do której klasy i jaki tytuł? pochwal się :tak:

Co do Komitet Załozycielski Stowarzyszenia "Sensus" - Nasza misja to tak, zakładamy w Ś-cy stowarzyszenie, co by mozna było podpiąć NZOZ i starać się o kontrakt, bo jako mały gabinecik jestem NIKIM dla NFZ-u, a ze Stowarzyszeniem to już będzie gorzej dla nfz-u ale lepiej dla pacjentów
staram się rozwijać :-D
nie dostałam kontraktu, i ten pomysł podsunął mi prezydent naszego miasta + wsparcie starosty:-)

ja mam swój gabinet 2,5 roku i jakoś się kręci, tylko, że wizyty tylko prywatne:baffled:
zapraszam do współpracy kochane

BTW... Asia ma tą chorobę
i niestety ze sportu NICI :-( a jest w klasie sportowej - nawet chodzić zbyt długo nie może, a jeśli już to w szpilkach (nie za wysokich) na poduszkach:-p masakra

Ostatnia edycja:
kate, dita, mam sprawe - kiedy kate pisala dla ciebie, ditka, jakies pismo, zeby pewna babke z allegro postraszyc, ktora nie chciala kasy oddac czy cos.. pamietacie? mam kolezanke, ktora ma ogromny problem, za grube pieniadze, kupila wozek, ktory jest zlomem, babka nie chce oddac $ itp. jakies pismo niby od adwokata... pamietacie? potrzebne by mi bylo...

aenye - hehe:-) I jak? Pomogło?
kate - :szok::szok: Asia bidulka...Jak to się zaczęło? I co teraz z jej szkołą? Buziaki dla niej.
Miłka - nie zazdrość tylko Istebną kombinuj;-):-D:cool2:
kasia_z - wow! hehe, no moze i podobnie do mojej pracy, ale ja się póki co za książki i broszury nie biorę. Wiem, jak ciężko się to składa. To trzymam kciuki!;-)
anitka - no pewnie, przyjeżdzaj, dawaj znać jak już będziesz wiedzieć co i jak:tak:

Co się stało z pogodą? Tak paskudnie i zimno to nawet w zimie nie było, brrr. Znowu mam zatokę opuchniętą, fak, na szczęście podobno to ostatnie podrygi zimy i od niedzieli juz tylko wiosna ma być:tak:

kate - a nie da się tego jakoś zoperować?

kurcze ale pogoda du...piata, nic tylko leżeć i jeść :eek:

czekam na wiosnę z utęsknieniem, a potem na lato

Kate, biedna Asia. :-( Dobrze, że jest perspektywa, że miną objawy :tak:

A propos pracy napiszę na wątku zamkniętym, tutaj nie chcę :-)
Ja dziś jakaś maksymalnie przymulona... za to dzieci energia rozpiera :rolleyes2::oo2::-D

reklama
Witam wiosną:-)

kate - oj tak tak, weekend majowy :-):tak:
anitka - no i?????
aenye - halo? nie rodzisz przypadkiem?;-)

Jeju, siedze od wczoraj w kompie nad listami nazwisk, dostaliśmy zlecenie na zrobienie identyfikatorów dla biur Orange i TP w całym kraju, do jutra mam ich zrobić ok 1000, składam to teraz wszystko w corelu, juz oczopląsu dostaję;-)

Do góry