reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
kocham cie! ide poskladac ciuszki i wpierdziele je do szuflad niewyprasowane. ahoj!!!!!!
ale pieluchy poprasuje.. okropnie sztywne (nowe jeszcze). bosz. kamien z serca.
ale pieluchy poprasuje.. okropnie sztywne (nowe jeszcze). bosz. kamien z serca.
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
uwielbiam prasować!! wszytko, nawet 8.metrowe firanki
aa wiosna! wczoraj przynieśliśmy ze spaceru bazie, ptaki wszędzie już słychać, no bosko!
pati - feliks feliks feliks!
ditka o której kończysz pracę i czy pracujesz w soboty? bo przyjechalibyśmy w jakiś piątek najchętniej, co Ty na to?
aa wiosna! wczoraj przynieśliśmy ze spaceru bazie, ptaki wszędzie już słychać, no bosko!
pati - feliks feliks feliks!
ditka o której kończysz pracę i czy pracujesz w soboty? bo przyjechalibyśmy w jakiś piątek najchętniej, co Ty na to?
..aenye
Mama grudniowa'06
anita, to wpadnij do mnie poprasowac ;-)
Ja na razie nie mam pomysłu na antykoncepcje po ciąży ale chyba wezmę spiralę bo po tabletkach mam libido zdechłej żaby ;-)
aenye - Jeśli chodzi o prasowanie to kwestia przyzwyczajenia oboje z A. jesteśmy koszulowi więc tak czy siak trzeba codziennie 2 koszule do roboty prasowac więc i Milaka odprasowujemy
Dita - gdzie Ty teraz pracujesz,
anitka - u nas też wiosna pełna gębą temp. 17 stopni, ptaki drą ryje aż się chce żyć,
aenye - Jeśli chodzi o prasowanie to kwestia przyzwyczajenia oboje z A. jesteśmy koszulowi więc tak czy siak trzeba codziennie 2 koszule do roboty prasowac więc i Milaka odprasowujemy
Dita - gdzie Ty teraz pracujesz,
anitka - u nas też wiosna pełna gębą temp. 17 stopni, ptaki drą ryje aż się chce żyć,
HAHAH:-)
ja też antyprasowacz
jeden raz (czytaj JEDEN) wyprasowałam Asi pieluchy tetrowe po ich zakupie, wypraniu, itd
ale to był jakiś jednorazowy zryw a'la Matka Polka - efekt szajbnięcia na punkcie pierwszego dziecka
tak wieszamy pranie w domu, żeby nie trzeba było prasować - a jak wyschnie, to naciągam młodej koszulki i sprawdzam, jak cza to prasnę na blacie w kuchni - ale tylko jak naprawdę cza
Mirena - the best po tabletkach był efekt słonia i libido jak u zakonnicy
w ogóle to hej:-)
buziam
.... bym zapomniała czekolada
ja też antyprasowacz
jeden raz (czytaj JEDEN) wyprasowałam Asi pieluchy tetrowe po ich zakupie, wypraniu, itd
ale to był jakiś jednorazowy zryw a'la Matka Polka - efekt szajbnięcia na punkcie pierwszego dziecka
tak wieszamy pranie w domu, żeby nie trzeba było prasować - a jak wyschnie, to naciągam młodej koszulki i sprawdzam, jak cza to prasnę na blacie w kuchni - ale tylko jak naprawdę cza
Mirena - the best po tabletkach był efekt słonia i libido jak u zakonnicy
w ogóle to hej:-)
buziam
.... bym zapomniała czekolada
Ostatnia edycja:
Miłka - hehe, no w tych pieczątkach, od ponad dwóch lat. Zrobiłam jeszcze kurs grafika komputerowego i teraz składam pieczątki, ulotki, wizytówki, plakaty itp.
Nie narzekam, atmosfera fajna, tylko rynek bardzo niepewny. Póki się kręci to niech się kręci;-)
anitka - i jak? Który piąteczek?
A dziś u nas pogoda z du py, ciapie, wieje i zimno, ble
Nie narzekam, atmosfera fajna, tylko rynek bardzo niepewny. Póki się kręci to niech się kręci;-)
anitka - i jak? Który piąteczek?
A dziś u nas pogoda z du py, ciapie, wieje i zimno, ble
Ja jestem maniaczką prasowania i prasuje wszystko
Dziewczyny zapraszam do mojego wiosennego wątku, jak któraś ma ochotę, to wklejejcie fotki, ja się nie obrażę Zobaczcie mojego kochanego, mądrego syneczka: https://www.babyboom.pl/forum/dzieciaczki-f62/wiosna-49569/#post6819821
Dziewczyny zapraszam do mojego wiosennego wątku, jak któraś ma ochotę, to wklejejcie fotki, ja się nie obrażę Zobaczcie mojego kochanego, mądrego syneczka: https://www.babyboom.pl/forum/dzieciaczki-f62/wiosna-49569/#post6819821
reklama