reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kocham cie! ide poskladac ciuszki i wpierdziele je do szuflad niewyprasowane. ahoj!!!!!!

ale pieluchy poprasuje.. okropnie sztywne (nowe jeszcze). bosz. kamien z serca.

uwielbiam prasować!! wszytko, nawet 8.metrowe firanki

aa wiosna! wczoraj przynieśliśmy ze spaceru bazie, ptaki wszędzie już słychać, no bosko!

pati - feliks feliks feliks!

ditka o której kończysz pracę i czy pracujesz w soboty? bo przyjechalibyśmy w jakiś piątek najchętniej, co Ty na to?

Ja na razie nie mam pomysłu na antykoncepcje po ciąży ale chyba wezmę spiralę bo po tabletkach mam libido zdechłej żaby ;-)

aenye - Jeśli chodzi o prasowanie to kwestia przyzwyczajenia oboje z A. jesteśmy koszulowi więc tak czy siak trzeba codziennie 2 koszule do roboty prasowac więc i Milaka odprasowujemy :tak:

Dita - gdzie Ty teraz pracujesz,

anitka - u nas też wiosna pełna gębą temp. 17 stopni, ptaki drą ryje aż się chce żyć,

HAHAH:-)
ja też antyprasowacz
jeden raz (czytaj JEDEN) wyprasowałam Asi pieluchy tetrowe po ich zakupie, wypraniu, itd
ale to był jakiś jednorazowy zryw a'la Matka Polka - efekt szajbnięcia na punkcie pierwszego dziecka :-D
tak wieszamy pranie w domu, żeby nie trzeba było prasować - a jak wyschnie, to naciągam młodej koszulki i sprawdzam, jak cza to prasnę na blacie w kuchni - ale tylko jak naprawdę cza:laugh2:

Mirena - the best :tak::tak::tak: po tabletkach był efekt słonia i libido jak u zakonnicy:szok:

w ogóle to hej:-)
buziam

.... bym zapomniała :) czekolada :cool2:

Ostatnia edycja:
Miłka - hehe, no w tych pieczątkach, od ponad dwóch lat. Zrobiłam jeszcze kurs grafika komputerowego i teraz składam pieczątki, ulotki, wizytówki, plakaty itp.
Nie narzekam, atmosfera fajna, tylko rynek bardzo niepewny. Póki się kręci to niech się kręci;-):tak:

anitka - i jak? Który piąteczek?

A dziś u nas pogoda z du py, ciapie, wieje i zimno, ble:dry:

reklama
Do góry