reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kocham cie! ide poskladac ciuszki i wpierdziele je do szuflad niewyprasowane. ahoj!!!!!!

ale pieluchy poprasuje.. okropnie sztywne (nowe jeszcze). bosz. kamien z serca.

uwielbiam prasować!! wszytko, nawet 8.metrowe firanki

aa wiosna! wczoraj przynieśliśmy ze spaceru bazie, ptaki wszędzie już słychać, no bosko!

pati - feliks feliks feliks!

ditka o której kończysz pracę i czy pracujesz w soboty? bo przyjechalibyśmy w jakiś piątek najchętniej, co Ty na to?

Ja na razie nie mam pomysłu na antykoncepcje po ciąży ale chyba wezmę spiralę bo po tabletkach mam libido zdechłej żaby ;-)

aenye - Jeśli chodzi o prasowanie to kwestia przyzwyczajenia oboje z A. jesteśmy koszulowi więc tak czy siak trzeba codziennie 2 koszule do roboty prasowac więc i Milaka odprasowujemy :tak:

Dita - gdzie Ty teraz pracujesz,

anitka - u nas też wiosna pełna gębą temp. 17 stopni, ptaki drą ryje aż się chce żyć,

HAHAH:-)
ja też antyprasowacz
jeden raz (czytaj JEDEN) wyprasowałam Asi pieluchy tetrowe po ich zakupie, wypraniu, itd
ale to był jakiś jednorazowy zryw a'la Matka Polka - efekt szajbnięcia na punkcie pierwszego dziecka :-D
tak wieszamy pranie w domu, żeby nie trzeba było prasować - a jak wyschnie, to naciągam młodej koszulki i sprawdzam, jak cza to prasnę na blacie w kuchni - ale tylko jak naprawdę cza:laugh2:

Mirena - the best :tak::tak::tak: po tabletkach był efekt słonia i libido jak u zakonnicy:szok:

w ogóle to hej:-)
buziam

.... bym zapomniała :) czekolada :cool2:

Ostatnia edycja:
Miłka - hehe, no w tych pieczątkach, od ponad dwóch lat. Zrobiłam jeszcze kurs grafika komputerowego i teraz składam pieczątki, ulotki, wizytówki, plakaty itp.
Nie narzekam, atmosfera fajna, tylko rynek bardzo niepewny. Póki się kręci to niech się kręci;-):tak:

anitka - i jak? Który piąteczek?

A dziś u nas pogoda z du py, ciapie, wieje i zimno, ble:dry:

reklama
Do góry