reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Spoko teraz będę mieć bardzo dużo czasu na pisanie więc chętnie będę zaglądać. Zauważyłam, że spora część z Was przeniosła się na Fejsbóka ;-)

Co dostałyście na dzień kobiet? Tulipan + pijany małżonek :-p to chyba główny zestaw jaki przewija się obecnie przez ulice :-)

reklama
hehe - Miłka:-D A co tam w pracy u Ciebie?
Ja dostałam: tulipan, rajstopy (co by tradycji stało się zadość:cool2:), kwiatek w doniczce, czekolada, kolczyki (od małża):-)
Ja na fejsbuka zaglądam, ale nie trawię tego burdelu nic a nic;-)

ja fejsbukowo niezaangazowana, ale codziennie zagladam i pacze ;-) co slychac u innych :-)

za to polecam - Dawida kumpel z liceum robi program (tzn nie ten prezenter tylko 'producent') - zajrzyjcie, padniecie na cycki - MaturaToBzdura.TV z Kubą Jankowskim – co Piątek o godz. 10.00

ja dostalam przepikne kwiaty od malza, tescia i synkow, wszyscy piknie oddzielnie, bylam w kinie i na kolacji, a w czwartek tata mnie, siostre i mame porywa na zakupy :-D takze bardzo superprzyjemnie :-D
a i jeszcze poszlam z siostra na zakupy, wydalam kase na dzieci ;-) jakeis tam promocje wyhaczylam i cala trojka obkupiona. sobie nic, standardzik. :eek: co to znaczy byc matka, no...

za to nie polecam :no: beznajdziejnego filmu 'wojna zensko meska' dramat, po prostu niesmieszny, zalosny film i stracone pieniadze. a taka fajna obsada, jestem w szoku.

Milka ja na facebooku ciagle siedze, wiekszosc znajomych tam mam.
Na dzien kobiet dostalam od malza guitar hero :D swietna sprawa :D niestety tu w uk nikt naszego swieta nie obchodzi :/
co do obrazania to Brunek sie np obraza jak musi isc do szkoly a chcialby zostac ze mna w domu. i puszcza tekst 'you're not my best friend anymore' [od dzieciakow przedszkolnych/szkolnych wyuczone] ale jak tylko zrobie smutna minke to krzyczy 'przeprasam' i 'kocham cie mamusiu' :D
Maja jeszcze raz GRATULACJE :)
Aenye jak sie czujesz?

heej!
zazdroszczę Wam tych ciąż, wiecie...

ja na dzień kobiet dostałam słodycze piękne i pyszne

też mamy guitar hero :D - już dwie gitary, teraz zamiaruję kupić perkusję, ale z miejscem do jej rozstawienia słabo
pani w przedszkolu się skarży, że miko satanistyczne piosenki śpiewa (seek&destroy np), nie zna się na muzyce i tyle ;)

poza tym u nas też okres buntu, nie lubię cię, obraziłem się, itp - krótkotrwałe te fochy, ale występują

Ditka kiedy zdrowiejecie?

pozdrawiam wszystkie!

my na xboxie gramy ;-) D na swieta kupil kinecta i mamy jazde. on w tenisa, ja w wyscigi samochodowe, dzieciaki w kinect adventures ;-) w ogole fajne toto, ja nigdy nie gralam, a zawsze to fajniej z mezem tak czas spedzic, niz kazdy przed swoim lapem wieczorem (ojjjj, duzo u nas takich dni / wieczorow) ;-)

kasu,
tak se ;-) brzydka sie czuje i tyle. ale w sumie oprocz kataru, co to go mam z 8 tygodni to nic mi nie dolega i przenosze pewnie ;-) brrrrr!

No to ja też się pochwalę, że dołączyłam do zaciążonych :cool2: ale jak na razie nie chce zapeszać i nawet rodzice A i większość rodziny nie wie. Zaliczyłam już podtrzymanie w szpitalu i dalej mam leżeć w domu więc wole nie klepać wszystkim naokoło :-)
Aenye - już bym chciała mieć taki brzuch jak Ty i wizję, że jeszcze tylko 30 parę dni i po sprawie,
Dita - w pracy mnie nie ma jak na razie do 8 kwietnia więc luz :cool2:,
Kasuelf - podziwiam Twoje prace na facebooku, na prawdę szacun :-)

Anitko - już zdrowiejemy:-) Młoda żre Sinupret i już prawie dobrze, lekki kaszel został. tak więc wpadaj:tak:
Wow - Miłka gratulacje! A co się działo że zaliczyłaś podtrzymanie?

Dżizas, wy po kolei albo zaciążone albo chcące, a ja mam ciążofobię jak stąd do Tokio:-D Po Ali tak nie miałam, po Nat okropnie. W każdym razie dość - Niech bozia wpadki rozdaje tym chcącym;-)

Hej Anitka i Kasu :-)
WOW!:szok: Miłka gratulacje:tak:
Dita zaminerowanym nie grozi:happy2: I hope so...:-D

Czytam, brak weny do pisania mam
ale buziam mocno:-)

u nas tez się "obraża" na chwilkę
ale im starsze tym gorzej - zobaczycie co też nastolatki potrafią :nerd: oj zobaczycie :-p
hehe

Mam pytanie - czy wasze dzieci też was "męczą" czytaniem??? Natala składa litery i dwusylabowe wyrazy to dla niej pryszcz
ale kurde męczy nas w domu dzień w dzień po 2-3 godz - czyta, pisze - no masakra:szok:
zupełnie inaczej niz z Asią - ta wręcz przeciwnie miała ;-)

reklama
Do góry