reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja nie lubie sniegu, afe. ;-) ani nart. ani minusowych temperatur, w ogole ponizej 15 niech nie schodzi. ;-)

kupilismy juz lozeczko, wozek i fotelik, wybralam posciel, jaaa... jeszcze kilka tygodni i bede potrojna mama! szok!..

Ejo

Ja bardzo lubie pogodę: słońce, ciepło, upał, śnieg, zawieje śnieżne, burze mróz - o ile ja i moi bliscy jesteśmy w bezpiecznym miejscu;-)
Nienawidze tylko frontowych chmur, ciapy, chlapy i deszczu.

aenye - a masz jakies zdjęcia młodego z usg? Albo swoje?;-)

Ciekawe co u Mai - ona na dniach już miała roddzic..

oj kasu - pisz pisz:tak:

Mam wrażenie ostatnio że chłopy to normalnie PMS przechodzą i to jakoś tak wszyscy na raz, łącznie z moim;-)
Chodzi, czepia się o wszystko i szuka dziury w całym, aż normalnie zapytam czy muy podpasek nie kupić;-)

reklama
Dita, na fb jest pare fot z usg, ale to 17tc, teraz juz pewnie zupelnie inne panisko siedzi sobie :-) a ja to jak zwykle, tak samo wygladam jak kiedys ;-)
strasznie jest ruchliwy i kontaktowy, moj maluszek, no naprawde - jak poloze reke to zaraz sie nadstawia do glaskania w tym miejscu :-D kochany. jeny, jak ja sie juz doczekac nie moge. to naprawde jest jakis cud natury, niby trzeci raz w ciazy jestem, ale nie moge nadal pojac, jak to mozliwe.. taki malenki, odrebny czlowieczek rosnie w srodku, ma swoj swiat.. a jednoczesnie tak silnie zlaczony z moim.

Kasu
moj kochany, i tu raz jeszcze przeogromnie gratuluje :-) i ciesze sie, i trzymam kciuki za dziouszke tym razem, i w ogole sciskam i caluje :-) jakos mnie strasznie wzruszaja wszelkie info o ciazach w gronie znajomych i przyjaciol, hehe..

tez czekam na info od Mai..

Do góry