reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Witajcie
Dita na Allegro to sie czesto dzieje stad mysle ze nie robili problemow aby tak szybko zareagowac.
Jakis rok temu naszym wspolnikom, ktorzy mieli 3 konta allegro (kozystano z nich z jednego kompa) ktos powystawial kilka aukcji - drogich, ale mega okazji (wlasnie jakis sprzet), zmienili takze nr konta na swoj. Podczas jednej nocy ludzie klikneli te aukcje i zaplacili Place z allegro na nr konta podany.... Sprawa trafila natychmiast na policje, bo to konta "z ktorych ludzie zyja" Allegro od razu zablokowalo konta, byly tez one zablokowane chyba tydzien. Policja znalazla tych ludzi, poprzez nr kont bankowych.

Pozdrawiam

reklama
Hej:-D

Majeczka urodziła o 1:54 (chyba w UK) dużego, ślicznego chłopca:tak:
ma na imię Olo

GRATULACJE!!!
:-)

Ostatnia edycja:
Maja GRATULACJE!!!!:-D:-)
Dita:eek::szok::baffled: nie zazdroszcze przygody!
Kasia Z dzieki! Tak zazdroscilam Tobie i innym 'podwojnym' mamom, no i sie doczekalam sama :-D
Kate dzieki :-)

hejo
NO i przeskanowałam kompa 4 antywiruudami/antyszpiegami i nic nie znaleziono.
Wniosek - do allegro się ktoś włamał nie do mnie, miałam za słabe hasło:crazy:
kate - widzłam Nat nosi okularki - czemu? BTW - ślicznie jej :-D:tak::tak::tak:

Dita, bo się okazało, że ma wadę wrodzoną - astygmatyzm
robili badania przesiewowe w przedszkolu i wyszło
w środę byłam z nią u okulisty i się potwierdziło
no i ma okularki
do 6 rż są szanse na całkowite wyleczenie

to były najmniejsze okularki dla młodej damy
mniejsze to już dla niemowlaków były - druciane, z zakrętasem na ucho
taką ma mała buźkę:-D

widzę, że na fb szalejesz :-)

syn Majeczki ma na imię Olivier