reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej hej dziewuszki.

Czytam Was czesto.

Jeszcze w dwupaku jestem. Termin na jutro ale juz sie nie moge doczekac bo ciezko mi strasznie z tym brzuchalem.
strasznie jestem ciekawa jak Olo bedzie wygladal, czy bede wreszcie miala 'swoje' dziecko bo Pyza to wykapany tatus:)
Wszytsko gotowe na przyjscie malego, nawet wozek dzis rozlozylam zeby go skusic do wyjscia hehe.

Kasu juz gratulowalam na Fb ale jeszcze raz Kochana gratuluje i trzymam kciuki zeby dziewuszka tym razem byla.

Cala reszte caluje baaaaardzo goraco:)

reklama
Maja, ale jaja :-) :-D to kciukasy zacisniete, napisz do mnie szybciochem mmska, co !!! zaraz ci nr na priva podam, w razie gdyby! normalnie jak na szpilkach bede siedziec, hehe :-)

a jak nastroje przed wielkim finalem? trzesiesz portkami czy jestes spokojna? :-) buzia!!!!!!

ble, nie lubie fb, taki śmietnik, ciężko stamtąd cokolwiek wyłapać, nie wiem, czemu taką furrorę robi, kompletnie nieczytelne, niezrozumiałe i bez sensu:baffled:

kasu - pisz, jak się czujesz itp??
maja - no to trzymamy kciuki mocno!!!!

Aenye dzieki wielkie dziubas! Tez bym chciala dziewczynke, ale nie mam szczegolnego parcia, mam przeczucie ze to chlopak bedzie tez :-)
Maja 3 maj sie dzielnie, 3 mam kciuki za szczesliwe rozwiazanie :tak::-)
Dita dzieki, czuje sie normalnie. Gdyby nie to ze zrobilam testy ciazowe i nie dostalam okresu, to bym nie wiedziala ze jestem w ciazy. Nie mam nudnosci, cycki sa ciut bolace ale nie okrutnie... czuje sie ok :) Ale wszyscy sie bardzo cieszymy, nawet Brunek kochany brzuch sciska i do niego mowi, mimo ze jeszcze nic nie widac :-D
Mam nadzieje ze tak zostanie bezproblemowo, planuje pracowac do samego konca:-)

cholera, dziewczyny, ktoś dziś włamał się na moje konto allegro - dostałam dwa maile - jeden o zmianie wiadomości do kupujacego - zmiana konta (oczywiście na nie moje) i drugi o wystawieniu przedmiotu na sprzedaż - jakis Iphone za 1999...
Nie wiem, co dalej, te dwa maile były przesłane ok 14.30, ja zobaczyłam je o 16.30 i od razu zgłosiłam to allegro - że ani nie zmieniałam wiadomości do kupującego ani nie sprzedaję żadnego phona.
Moje konto było już zablokowane, a przedmiot który niby wystawiłam ,,został usunięty przez pracownika allegro" - teraz siedzę jak na szpilkach czekając na odpowiedź,
Najgorsza moja głupotą było to że hasło do allegro i poczty miałam to samo... Oczywiście juz zmienione, a ja nie zdawałam sobie sprawy że tak prosto się włamać:crazy:

OJ:szok:

Dita a czego teraz się najbardziej obawiasz?
kurcze... może zabezpieczenia na kompie były słabe?
rany!!! a co na to Allegro???

no bardzo współczuję...
pisz, co i jak

Kasu GRATULACJE!!!:-)

reklama
Dostałam odp z allegro:

,,Pani konto zostało tymczasowo zablokowane ze względów bezpieczeństwa.
Nasze dane wskazywały, że dostęp do niego uzyskała nieupoważniona
osoba.

Proszę niezwłocznie przeskanować komputer aktualnym programem

antywirusowym i antyszpiegowskim, a następnie zmienić hasło do skrzynki
e-mail.

Najczęstsze przyczyny utraty dostępu do konta to: wirus komputerowy

bądź inna nieprzyjazna aplikacja, udostępnienie hasła osobie trzeciej,
niewystarczające zabezpieczenie hasła (jest ono zbyt proste, Użytkownik
nie wylogował się z Serwisu, a korzystał z Allegro w ogólnie dostępnym
miejscu, hasło było zapamiętane przez przeglądarkę). Należy zachować
szczególną ostrożność podczas otwierania załączników do e-maili od
nieznanych nadawców. Utrata kontroli nad kontem może być również
skutkiem zalogowania się na fałszywej stronie. Zalecamy każdorazowe
sprawdzanie, czy adres strony logowania jest poprawny, a połączenie
uwierzytelnione certyfikatem bezpieczeństwa.

Zachęcam do zapoznania się z naszym Centrum Bezpieczeństwa:

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Proszę o ponowny kontakt po przeskanowaniu komputera i dokonaniu zmiany

hasła do poczty elektronicznej.

W razie dalszych pytań proszę o e-mail."

generalnie nic się (chyba) nie stało, ten ktoś nie zdążył sprzedac niczego. Musze przeskanowac kompa, może faktycznie mam jakiegos szpiega:wściekła/y:

Zastanawia mnie tylko, skąd allegro tak szybko wiedziało o ataku i tak szybko zablokowali to. Może to im sie ktoś włamał a nie mnie?

a najbardziej obawiam się tego, ze mając dostep do konta i poczty ktoś sobie mógl sprzedawać fikcyjne przedmioty i natychmiast usuwać informacje o tym z mojej poczty. Ale mam nadzieję że to jednorazowe włamanie.

Do góry