reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

my dzis zalani negatywami, no pieknie ;-) a bedzie ze 100 jeszcze i nawet nie da rady tego naprawic. koszmar po prostu. musialam obdzwonic dzis setke ryczacych na mnie klientow, az sie czuje chora. a czego to sie o sobie dowiedzialam od tych furiatow? o rany :-D chyba sama nie bylabym w stanie wymyslic.

wku...wia mnie, ze ludzie kupuja na ostatnia chwile i potem takie nerwy.. nie kumaja, ze kurier nawala, ze paczki nie dochodza i wracaja bez prob doreczenia, ze 3 dni na magazynie na drugim koncu polski zalegaja.. ze ktos z nas sie pomyli i zla zabawke spakuje, zle naklejke przyklei. a ze nie ma juz czasu na naprawienie bledow, to wsciekaja sie.. po czesci slusznie, ale naprawde trzeba byc przewidujacym! siodemka dwa dni nie odbierala od nas paczek, bo nie ma gdzie przechowywac, a sortownia 24h/dobe pracuje i nadal nie wyrabia! i oczywiscie ja dostaje po d ;-) masakra. az mi wstyd.
zakanczamy 3/4 aukcji, nie damy rady wiecej juz.

reklama
Aenye - nie wiem co jest z Siódemką, ale jedyna paczka (a zamawiamy 5 tygodniowo) z Siódemki - to ta co nie doszła. DHL i UPS chodzą pięknie. DHL czasem gdzieś utknie ale to są opóźnienia godzinowe, max zdarzył sie nam 1 dzień. Także może się zastanówcie nad zmianą kuriera ;-) Dita, byłam przedwczoraj na badaniach focusowych demo podręcznika nowego do liceum - już zapomniałam jak nauczyciele wyglądają :-O Masakra. A podobno i tak trafiła się jakaś lepsza grupa (tj. wyż inteligencji). Nie, no załamać się można...

heh, no i małż na paciorkowca się załapał - mamy komplet. Był własnie u lekarza z opuchniętym gardłem, dostał antybiotyk -lekarz miał ułatwione zadanie bo juz tylko pytał, który antybiotyk u młodych i u mnie zadziałał;-)
Wamać :dry:

aenye - no i kto by pomyślał że nie dacie rady jednak;-) Dobrze ze już koniec. Teraz pozostaje wam opracować strategię na następny rok co by powtórki nie było:tak:

kasia_z - no dokłądnie, u nas też Siódemka daje ciała najczęściej i Opek to samo.
My mamy umowę z DPD i jesteśmy bardzo zadowoleni, Schenker, Dhl - tez nie ma problemu.
,,Wyż inteligencji", hehehe:cool2:

już zapomniałam jak nauczyciele wyglądają :-O Masakra. A podobno i tak trafiła się jakaś lepsza grupa (tj. wyż inteligencji). Nie, no załamać się można...

Hehehehe:-D:-D:-D:-D:-D

ja szkolę nauczycieli:dry:
hmmm... hmmm....:-)

Dita heheh już widzę te nagłówki w prasie:tak::-D
powtórzyłaby los pracowników Fiata w Ś-cy:-p

Pati współczuję nawału debili :-(

ech, no siodemka w zeszlym roku byla zaje.bista, doslownie do dzis pamietam te kilkanascie zakubionych przesylek i afery z tym zwiazane. margines. a w tym roku jakis pogrom. szok. mielismy juz GLSa, na poczatku, jest do bani. UPS nie pasuje nam, bo maja dziwne warunki pakowania, no i nie mieli systemow do wspolpracy z allegro. Schenker bedzie za rok najprawdopodobniej - i oddzial maja kilkaset metrow od nas ;-) tylko tam tez jakies dziwne zasady przesylek maja. ale co z tego, ja zamawialam schenkerem jedna przesylke, do dzis nie mam najpierw dostalam cos innego, odeslalam, po czym koles mi znowu wyslal i 4 dni w zielonej gorze lezala, w pt dzwonilam i jeszcze lezy. notabene prezent, co mial byc dla Fiola na urodziny. siodemka chociaz probuje nadrobic w weekendy.
nie wiem, co z nimi, ale ponoc obsluguja tylko 5 firm na pomorzu - tzn tylko od tych 5 firm odbieraja przesylki, reszta musi sama dowozic na sortownie, bo nie oplaca im sie przyjezdzac. szok. tego nie bylo w historii tej firmy (mamy babke, pelnomocniczke, ktora nawet juz nie probuje nas przekonac do zostania, bo wiedza, ze dali d..).

no nic, ja po urodzinkach Fiola, mlody sie oblowil i bylo bardzo milo. moj czterolatek kochany :-) bosz, jakie to madre jest i takie ciekawe swiata!.. :-)

chcialam tylko powiedziec, ze aparat nie doszedl byl na czas i zmuszeni bylismy dac Fiolowi swiateczny prezent - laptop CARS :-) niesamowite, jak sie z niego cieszy, sam wybiera gry, obcykal juz rewelacyjnie 'znajdz cyferke', znajdz literke, mniejszy czy wiekszy i inne podobne :-) tance radosci odprawia jak maniek powie 'wspaniale!' - takze polecam ten prezent ;-)

aenye - super prezenty Fiolka - i sto lat sto lat!:)
W ogóle to jeszcze raz zaległe sto latek dla grudniowych maluszków, z pozostałych tu na forum to już tylko Nat i Mercunia chyba zostały, całej reszcie już czwórka stuknęła:)

Hehe, my dziś na szpilkach siedzimy - do mojej najmłodszej siostry przylatuje dziś na 4 tygodnie jej internetowy przyjaciel - Brazylijczyk Pedro, ląduje w Wawie za godzinę, tata z siostrą po niego pojechali. Znają się tylko z neta, korespondują i gadają przez kamerki od dwóch lat;-) Biedulek, nigdy nie widział zimy i śniegu, u nich teraz lato i temp do 40 stopni, jak wyląduje jadą po zakupy - czapka, szalik itp - tego u nich sie nie da kupić:-)
Ale czad:-)

A u mnie w pracy jeszcze szał, w domu nic nie tknięte (w sensie sprzątania) a Wigilia u mnie w tym roku, heh :eek: Dobrze że choć choinkę wczoraj ubrałyśmy z dziewczynami.

Z ostatnich newsów u nas: mieliśmy zebranie rodzicielskie w podstawówce młodych - była ,,pogadanka" - monolog pani od spraw satanizmu na temat rosnącej agresji w szkołach. Dowiedziałam się że:
- koncerty rockowe są organizowane przez satanistów
- zespoły rockowe i metalowe to sataniści
- Owsiak to satanista a Wielka Orkiestra to ściema zbierająca pieniadze na satanizm
- Harry Potter to satanista
- czytanie horoskopów to satanizm
- jedyne czasopisma na które mozemy pozwalać dzieciom to ,,świerszczyk" i ,,płomyczek" (qrwa, a one w ogóle istnieją????)
- cztajac ,,bravo", ,,bravo girl" i ,,popcorn" (baba żyje w latach 95-tych) 12-letnie dzieci będą się prostytuować
Nikt nawet nie pisnął, bo baba była w typie ,,jak coś piśniesz to ci odbierzemy prawo do wychowywania twojego dziecka" -

Dita posikałam się hahahahaha....
Współczuje chorób! Czekamy na relacje i trzymam kciuki za Siostrę!
A zachowanie Małego powtarza się raz na pół roku. Masz rację też myślę, że jest to w jakimś sensie jego odreagowanie Bidul nie wiele rozumie a ja tłumaczę mu na wsie sposoby za każdym razem od nowa...:-(

Pati
już po wszystkim chyba co? Paczki i telefony ogarnięte?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW!!

Ostatnia edycja:
Wow, kurde, jak łatwo jest w dwa dni odzyskać to, co traciło się przez ostatnie 4 tygodnie.... (2 kilo znowu do przodu);-):-D
Dziewczyny - w te święta życze wam zdrowia dla naszych pociech przede wszystkim a także ciepła i odpoczynku od codzienności - rodzinka Ś;-):-):tak:

ps - Pedro dotarł, jest super, angielski szkolimy, zwłaszcza przy światecznym stole z ,,wodą rozmowną'' ;-):-D Siostra w skowronkach, aż nie chce mi się myśleć, co będzie, jak przyjdzie czas odlotu Pedra... Jakoś to będzie. :tak: cheers:-)

reklama
Hej BABY:-D

wszystkiego NAJLEPSZEGO w NOWYM 2011 ROKU
zdrowia, szczęścia, zdrowia:tak:
spełnienie marzeń
i wszystkiego, czego tylko pragniecie

BUZIAKI dla WAS i Waszych RODZINEK:-)

Do góry