reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

atol, super strona!! czegos takiego szukalam. juz wertuje. na razie same glupoty mi do glowy przychodza ;-) Noel na przyklad - tak swiatecznie (Noel - po francusku - Boze Narodzenie). wlasciwie Filip powinien sie tak nazywac ;-)
ale podoba mi sie tez Aleksander (Aleks nie, i nie Olek, wiec boje sie, ze go ktos tak nazwie), moze Tymoteusz, Tytus... ale Mauro i Leonardo nadal na liscie ;-)

nie wiem, co mi odbilo, wybieram imiona jakos nie gorsze niz Xaviery i inne Fabienny, ktorych nie moge zdzierzyc na codzien. chyba podswiadomie wiem, ze i tak nie damy tak na imie, wiec po prostu daje pofolgowac wyobrazni.

reklama
Heloł baby:-)

Sara przepraszam, dopiero teraz jak czytnęłam spojrzałam na list. Nie gniewaj sie kochana i jak coś to przyjeżdżaj kiedy masz tylko możliwość. A tel to 609347455. Ściskam bardzo:-)

Aenye Bruno mówię Ci. Leoś z O na koncu czad, Mikuni nim nie jest z powodu Leonka jak u Ciebie mogłoby być z Aleksandrem. Swoją droga bardzo nie polecam. Bo zdrobnien nie zdzierżysz;-) Zdrówka cały czas.

Atol kiss. Uściskaj te swoje cudne dwie córy. No i poradź mi kobito czy czosnek typu aliofil czy alitol zaburzą obraz testów p/alergicznych? i jak długo ich nie brac przed samymi testami?

Dita jak dziewczynki? Natalka? Pantalony do pracy jakieś i kufajkę na plecy. Koniecznie coby i Ciebie nie wziął chłod. Nie znosze zimna brrrrr:-D

Moje łosie Mikołajkowo uhahani.
Ale po odstawieniu wszelkich p/alergicznych własnie do testów łosie masakrycznie skórnie zainfekowani i zapalenie spojówek i ropki. Szlak. A wyszły ładnie przy klacidzie. Nic to oby do 27,12. Fajna data swoją drogą.
Mam chłopa w domu wiec suuuper.

Popisze potem buziaki wszystkie. Pa:-)

Lucky, Bruno strasznie mi sie podoba, ale jakos nie wyobrazam sobie tak dziecko swoje nazwac. jakos nie pasuje do nas, nie wiem. cos chyba miekkszego.. ten Leo ladnie, ale nie wyobrazam sobie takiego starego dziadka Leo. musi byc jakies uniwersalne ;-)

no i Feliks - jak szczescie. Felix Felicis ;-)

no nic. ale strona Atol - superancka. siedze juz dwie godziny :-D

czesc dziewczynki!!!!!!!!!
widze ze wszystkie jednak ciagnie na stare smieci :-):-D:tak:
wkoncu troche klikalysmy czasu razem...

Maja gratulacje!!!!!
Pinginku super domek, swetna sprawa!
Lucky Dita zdrowka dla dzieciaczkow!!!!!
Aenye Aleksader sliczne imie! moj szwagier tak ma! a zdrobniale mowimy Alek lub Alus pasowaloby do Maksymiliana:tak:

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kochanych GRUDNIOWYCH DZIECIACZKOW!!!!!!
4 lata wow... kiedy to zlecialo?????????

u nas ok!
Lenka juz chodzi, Oli smiga na basen i taekwondo, ja wrocilam do pracy wiec ciagle cos sie dzieje :cool2:

pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!

kicia :-) super!
Alek mnie nie przekonuje, ech...

ale co do taekwondo - wlansie musze znalezc jakies zajecia dla fiola. on po prostu musi sie gdzies wyzyc, ma mnostwo energii. fajnie byloby go jakos ukierunkowac, tym bardziej, ze teraz chodzi w pkolu na karate (jakies dodatkowe zajecia, godzina tygodniowo) i za kazdym razem jest zachwycony, wszystko mi pokazuje, uczy Masia i codziennie pyta, jak jedziemy do pkola, "czy dzis bedzie karata?" :-D kochany.
moze jakis tenis czy inne pilki..?

u nas mega szal swiateczny.. gdybym nie chodzila do pracy, nie widywalabym malzona. zatrudniamy juz 12 osob i nadal nie wyrabiamy.. co roku dwa razy wiecej do roboty niz w roku poprzednim.. i niby fajnie, ale to nie tak, ze i dwa razy wiecej kasy. marze mniejsze, bo konkurencja ogromna, my musimy naprawde duzo tego wypchnac, zeby wyjsc na swoje. ale jest dobrze, dzisiaj 1150 paczek mialo byc wyslane. czesc nie poszla i jutro mamy 1300 :sorry: masakra! a co bedzie za tydzien? zakopiemy sie w paczkach!.. rok temu 600-700 bylo max, robili nocami. teraz malz wraca o 24 i jedzie do firmy na 7, ale mamy od dzisiaj tyly :-( ktore sie beda nawarstwiac. jesu.

wlasnie... wszystkiego najpiekniejszego dla naszych dzielnych muszkieterek i muszkieterow! grudniowe brzdace sa mistrzami swiata :-) buziak dla kazdego z osobna!!!

hej, a zameldujcie mi jeszcze dokladnie ile mierza i waza wasze dzieciaki? ja dzis poszlam do p.kola i zdzwilam sie na widok listy. Filip nalezy do najdrobniejszych - ma 103cm i 16,5kg. noga rozm.26-27. jest raczej drobny i szczuply, ale nie powiedzialabym, ze chudy czy cos..
niby wszystko w normie, ale martwie sie. moze wiecej witamin? ;-) wiem, schizuje. tak chcialabym porownac..

hejhej

I ja się dołączam do jubilatów naszych małych:tak:

Moje dziewczyny powiedzmy że już zdrowe, mam teraz z Nat na badanie krwi pod kątem powikłań. To dobrze, jak będą ok, to przestanę się wkręcać;-)
Ja za to mam zapalenie zatoki szczękowej, od tygodnia na silnym antybiotyku jestem, boli mnie pół twarzy łącznie z zębami:wściekła/y::no: Na szczęście bez gorączki więc jako tako funkcjonuję.

aenye - no i u nas w pracy to samo, jakas masakra, roboty od cholery i ciut ciut (grawerowanie gadżetów firmowych na święta, zmiana władz - zmiana wszelkich pieczatek itp) a kasy nie widac - kurde, Chiny drugie się robią czy jak???
I przestań z Fiolem się nakręcać - Nat wazy 18, wzrost 105 a jest uważana jako duża jak na swój wiek.:tak:

Hej Kobietki :-D

Skończyłam ospę, zaczęłam zapalenie spojówek i przy okazji zapalenie pęcherza i jest gites:wściekła/y:

Lucky numer spisałam jak będę w Malborku dam znać :tak:
Pati wymyślisz coś jeszcze 17łiksów mamy:blink:co do wymiarów Oliviera podam Ci jutro dokładnie. Idziemy na bilans 4latka więc go pomierzą :)
Dita współczuję zapalenia!!

Gdzie jest NS? nie mogę znaleźć po takim czasie albo może nie mam już dostępu?

reklama
ejo

lucky niestety nie poweim ci czy czosnek zaburza testy, nie jestem pewna i nie chce w blad w prowadzic

Aenye mi sie Feliks podoba, bardzo dobrze mi sie kojarzy

Helena wazy 16kg a ile mierzy to nie wiem, natomiast Hania wazy 15kg he he, szczypior normalnie

dziewczyny chodza na basen i chodzily n alyzwy, ale teraz zrobilam przerwe z lyzwami bo mi sie nie chce je wozic przez pol miasta w korkach i sniegu:no:

a w przedszkolu chodza na tance, drame (takie teatralne zajecia), rytmike, gimnastyke takie tam standardy i Hania dodatkowo ma dwa razy basen, czyli w sumie 3 razy w tygodniu plywa syrena moja kochana:-)

a zajec dodatkowych u nas cala masa, tylko miec kase i czas zeby je wozic

Do góry