reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam po urlopie:tak:
Było super, jak zwykle, jak fajnie spotkać się z kate i nonkami:-)

aenye - no i git majonez:cool2: - gratulacje i trzymam kciuki za Sarenkę:tak:
pingwinek - super, nie mogę się doczekac kiedy zobaczę Mercunię, tez się nie dziwię, śliczna jest jak laleczka:tak:

No proszę jakie my sławne dzieci mamy - Olaf w Pampersie, Mercunia w PKO, Asia kateowa w filmie, Ignacy w Oliwii - niezły już wynik! :tak:

kicia - z mężem jak to z mężem, raz góra raz dół, będzie dobrze;) Zdjęcia jakieś szkrabów poproszę:)

Jesuuu, jak ciężko wrócic po urlopie do pracy, wstać nie moge, wieczorem śpie na stojąco, grrr:no:

Ostatnia edycja:
Aenye :-) Gratulacje wielkie :) super, trzymam kciuki za cipeczke
Aż mi sie zachciała:-D:-D

my po urlopie było świetnie :-p mam teraz odwyk :rofl2: i wogóle to chyba na nowo sie w sobie zakochalismy z M na tych wakacjach
A moje dzieci stawiam do pionu po ponad tygodniu u babci:-D dom wariatów

jeju, dziewczyny pojawiacie się i znikacie, zostańcie choć odrobinę dłużej!;-)

aa -pamiętacie jak rzucalam mięsem na fotoradar w krzakach co mnie namierzył? No to mnie wezwali - musiałam iść na komendę (pierwszy raz;-)), dobyć pogawędkę z dzielnicowym (bardzo miły;-)) no i jestem do tyłu o 200 zł i 6 punktów;-)
Cóż, lajf...

Hello!
Aenye!!!!!!!! Wilelgaśne uściski!!! ;-) Oby dziołszka:-) Super. Pozdrawiam ciepluchno.

U nas całkiem znośnie, po wakacjach, i znowu dzień świstaka. Ściskam wszystkie.

Mercuni wielkie gratulacje!!!

Dita i tak znośnie ;-) Ja z punktów się wybroniłam :p

hej dziewczynki!!!!!!!

Patrycja chlopaki owulkowi, teraz nie bylo w owulke to jest szansa!
zycze ci tego bardzo bardzo!!!
a tak z ciekawosci co ci wychodzi z chinskiego kalendarza hihi???

z P mamy taki problem ze on strasznie duzo pracuje. brak mu wiec czasu dla dzieci, zony... jak jest w domu to i tak mysli o pracy, ciagle gdzies dzwoni itp...poprostu jest PRACOHOLIKIEM!
I to tak na powaznie! rozmawiac nie lubi wiec to kolejny problem!
ostatnio jednak jakos udalo nam sie troche pogadac, powyjasniac... zobaczymy moze sie uda...:-)

Dita masz racje nasze grudniowe dzieciaczki calkiem medialne :-):-D

chce wstawic fotki tylko gdzi epodzial sie zamkniety watek ze zdjeciami???????

pozdrwiam cieplutko

dzieki znowu :-)

ja sie juz ciesze bardzo, betka slicznie rosnie, D mnie nosi na rekach, ogolnie wszystko gra.

jestesmy na wakacjach znowu, wiec nie mam czasu na bb w ogole. po minucie juz mnie ktores odgania od kompa i tyle mojego, co wykradne, jak nie patrza.

buziaki i milych wakacji!

kicia - TUTAJ;-) A i zdjęcia domku np od środka też poproszę:tak:
lucky - w jaki sposób się wybroniłaś przed punktami? Z tego co widziałam to jak się ma zdjecie ze stacjonarnego fotoradaru , to przychodzi już gotowy protokół i taki dzielnicowy jedyne co może zrobić to przyznać najniższą karę z taryfikatora...

reklama
Dita nie mam pojęcia co mr policmajster zrobił, ale miło sie nam gawędziło i punktów brak:-)

A żeby mi za dobrze nie było to własnie mam półpaśca. Czad!!!! Ech.

Do góry