reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam po urlopie:tak:
Było super, jak zwykle, jak fajnie spotkać się z kate i nonkami:-)

aenye - no i git majonez:cool2: - gratulacje i trzymam kciuki za Sarenkę:tak:
pingwinek - super, nie mogę się doczekac kiedy zobaczę Mercunię, tez się nie dziwię, śliczna jest jak laleczka:tak:

No proszę jakie my sławne dzieci mamy - Olaf w Pampersie, Mercunia w PKO, Asia kateowa w filmie, Ignacy w Oliwii - niezły już wynik! :tak:

kicia - z mężem jak to z mężem, raz góra raz dół, będzie dobrze;) Zdjęcia jakieś szkrabów poproszę:)

Jesuuu, jak ciężko wrócic po urlopie do pracy, wstać nie moge, wieczorem śpie na stojąco, grrr:no:

Ostatnia edycja:
Aenye :-) Gratulacje wielkie :) super, trzymam kciuki za cipeczke
Aż mi sie zachciała:-D:-D

my po urlopie było świetnie :-p mam teraz odwyk :rofl2: i wogóle to chyba na nowo sie w sobie zakochalismy z M na tych wakacjach
A moje dzieci stawiam do pionu po ponad tygodniu u babci:-D dom wariatów

jeju, dziewczyny pojawiacie się i znikacie, zostańcie choć odrobinę dłużej!;-)

aa -pamiętacie jak rzucalam mięsem na fotoradar w krzakach co mnie namierzył? No to mnie wezwali - musiałam iść na komendę (pierwszy raz;-)), dobyć pogawędkę z dzielnicowym (bardzo miły;-)) no i jestem do tyłu o 200 zł i 6 punktów;-)
Cóż, lajf...

Hello!
Aenye!!!!!!!! Wilelgaśne uściski!!! ;-) Oby dziołszka:-) Super. Pozdrawiam ciepluchno.

U nas całkiem znośnie, po wakacjach, i znowu dzień świstaka. Ściskam wszystkie.

Mercuni wielkie gratulacje!!!

Dita i tak znośnie ;-) Ja z punktów się wybroniłam :p

hej dziewczynki!!!!!!!

Patrycja chlopaki owulkowi, teraz nie bylo w owulke to jest szansa!
zycze ci tego bardzo bardzo!!!
a tak z ciekawosci co ci wychodzi z chinskiego kalendarza hihi???

z P mamy taki problem ze on strasznie duzo pracuje. brak mu wiec czasu dla dzieci, zony... jak jest w domu to i tak mysli o pracy, ciagle gdzies dzwoni itp...poprostu jest PRACOHOLIKIEM!
I to tak na powaznie! rozmawiac nie lubi wiec to kolejny problem!
ostatnio jednak jakos udalo nam sie troche pogadac, powyjasniac... zobaczymy moze sie uda...:-)

Dita masz racje nasze grudniowe dzieciaczki calkiem medialne :-):-D

chce wstawic fotki tylko gdzi epodzial sie zamkniety watek ze zdjeciami???????

pozdrwiam cieplutko

dzieki znowu :-)

ja sie juz ciesze bardzo, betka slicznie rosnie, D mnie nosi na rekach, ogolnie wszystko gra.

jestesmy na wakacjach znowu, wiec nie mam czasu na bb w ogole. po minucie juz mnie ktores odgania od kompa i tyle mojego, co wykradne, jak nie patrza.

buziaki i milych wakacji!

kicia - TUTAJ;-) A i zdjęcia domku np od środka też poproszę:tak:
lucky - w jaki sposób się wybroniłaś przed punktami? Z tego co widziałam to jak się ma zdjecie ze stacjonarnego fotoradaru , to przychodzi już gotowy protokół i taki dzielnicowy jedyne co może zrobić to przyznać najniższą karę z taryfikatora...

reklama
Dita nie mam pojęcia co mr policmajster zrobił, ale miło sie nam gawędziło i punktów brak:-)

A żeby mi za dobrze nie było to własnie mam półpaśca. Czad!!!! Ech.

Do góry