super, pingwinek! mowilam, ze mala to urodzona aktorka lub modelka :-) po prostu sliczna dziewczynka, taka ma niesamowita urode!.. brawo dla malej!!!
kicia, a czemu gorszy okres?.. z czego wynikaja wasze problemy? musicie duzo rozmawiac, o kazdej bolaczce, to sie ulozy. wierze w was :-)
a my kochalismy sie dwa dni po owulacji. zle sobie wymierzylam dni plodne (rzadko zagladalam na bb, nie ogladalam suwaczka i popieprzylo mi sie, cykle mam 24-26 dni, wiec ciezko zapamietac, ze tego i tego dnia...). no mam nadzieje, ze to zwiastuje dziewuszke :-) zalamie sie, jak bedzie trzeci chlopak ;-) mam juz dwoch rozrabiakow i nikt mi nie powie, ze chlopcy i dziewczynki broja tak samo. chlopcy, a juz na pewno moi, maja ekstremalne pomysly i sa nie do ogarniecia.
Dawid bardzo sie cieszy, nosi mnie na rekach, glaszcze brzuszek ;-) pierwszy raz tak. wydaje mi sie, ze on tez taki nakrecony na dziewczynke. mowil nieraz, ze bardzo by chcial corcie miec jeszcze ;-) oby sie udalo.. zaskoczeni bylismy ogromnie, ja okropnie, powoli rozgladalam sie za praca, mialam juz nawet co nieco na oku, a tu taki 'cios' od losu ;-) no coz.. widac tak bylo przeznaczone :-) oczywiscie zawsze chcielismy jeszcze jedno dziecko, moze nawet dwoje, ale niekoniecznie juz teraz :-) ale juz przywyklam i szukam wozka, ciuchow ciazowych, itp, itd.. wszystko wydalam ;-)
wklej zdjecia malej! :-) na pewno jest piekna :-)