reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

dzieki, laski ;-) jakos nie moge sie ogarnac z ta mysla. jak obuchem w glowe. no ale co zrobic - nic tylko sie cieszyc ;-) w koncu sie pewnie przyzwyczaje.. ;-)

reklama
Witam.

Nie wiem po co tu zajrzałam? Chyba tak jakoś z głupiej ciekawości. Ciekawe czy mnie pamiętacie?
Aenye moje szczere gratulacje!

hej dziewczynki!

ja jak Atol zerkam na chwile co tam u Was bo dawno nie bylam a tu taki news!

Patrycja wielkie GRATULACJE!!!
Wam byla pisana trojeczka :-)
mocno trzymam kciuki za wymarzona coreczke!!!!!!!!!!!
a kiedy bylo to przytulanko w stosunku do owu???
chlopakow zmajstrowalas centralnie w owu moze teraz wyjdzie pipka jak bylo troche przed owu!
ale fajnie!
juz sie oswoilas??
jak maz!

u nas leci!
baczki rosna! w niedziele chrzcimy mala!
Pysia jest superasna , normalnie ja uwielbiam! mega pozytywne dziecko - ciagle sie cieszy! Oli zakochany w siostrzyczce!
ogolnie wszystko dobrze tylko... z mezem mamy gorszy okres... no ale zobaczymy co z tego bedzie...

pozdrawiam wszystkie cieplutko!!!!!!

hej dziewczynki

Aenye gratki i odzywaj sie co tam u Was? życze z całego serca dziewczynki

Kicia dawno Cie nie bylo. Z mezem sie ulozy wiec sie nie martw

U nas w pozadku, jakos powoli mijaj wakacje. Z nowosci musze sie pochwalic , Ze Mercedes wygrala kasting do reklamy PKO BP i jestesmy juz po planie filmowym, gdzie sobie super radzila - 8h krecenia i dubli. Podobno reklama ma wejsc do TV 17 sierpnia. Jestem mega dumna z mojej córci.!!!!!

super, pingwinek! mowilam, ze mala to urodzona aktorka lub modelka :-) po prostu sliczna dziewczynka, taka ma niesamowita urode!.. brawo dla malej!!!

kicia, a czemu gorszy okres?.. z czego wynikaja wasze problemy? musicie duzo rozmawiac, o kazdej bolaczce, to sie ulozy. wierze w was :-)
a my kochalismy sie dwa dni po owulacji. zle sobie wymierzylam dni plodne (rzadko zagladalam na bb, nie ogladalam suwaczka i popieprzylo mi sie, cykle mam 24-26 dni, wiec ciezko zapamietac, ze tego i tego dnia...). no mam nadzieje, ze to zwiastuje dziewuszke :-) zalamie sie, jak bedzie trzeci chlopak ;-) mam juz dwoch rozrabiakow i nikt mi nie powie, ze chlopcy i dziewczynki broja tak samo. chlopcy, a juz na pewno moi, maja ekstremalne pomysly i sa nie do ogarniecia.

Dawid bardzo sie cieszy, nosi mnie na rekach, glaszcze brzuszek ;-) pierwszy raz tak. wydaje mi sie, ze on tez taki nakrecony na dziewczynke. mowil nieraz, ze bardzo by chcial corcie miec jeszcze ;-) oby sie udalo.. zaskoczeni bylismy ogromnie, ja okropnie, powoli rozgladalam sie za praca, mialam juz nawet co nieco na oku, a tu taki 'cios' od losu ;-) no coz.. widac tak bylo przeznaczone :-) oczywiscie zawsze chcielismy jeszcze jedno dziecko, moze nawet dwoje, ale niekoniecznie juz teraz :-) ale juz przywyklam i szukam wozka, ciuchow ciazowych, itp, itd.. wszystko wydalam ;-)

wklej zdjecia malej! :-) na pewno jest piekna :-)

reklama
Do góry