reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

dzieki, laski ;-) jakos nie moge sie ogarnac z ta mysla. jak obuchem w glowe. no ale co zrobic - nic tylko sie cieszyc ;-) w koncu sie pewnie przyzwyczaje.. ;-)

reklama
Witam.

Nie wiem po co tu zajrzałam? Chyba tak jakoś z głupiej ciekawości. Ciekawe czy mnie pamiętacie?
Aenye moje szczere gratulacje!

hej dziewczynki!

ja jak Atol zerkam na chwile co tam u Was bo dawno nie bylam a tu taki news!

Patrycja wielkie GRATULACJE!!!
Wam byla pisana trojeczka :-)
mocno trzymam kciuki za wymarzona coreczke!!!!!!!!!!!
a kiedy bylo to przytulanko w stosunku do owu???
chlopakow zmajstrowalas centralnie w owu moze teraz wyjdzie pipka jak bylo troche przed owu!
ale fajnie!
juz sie oswoilas??
jak maz!

u nas leci!
baczki rosna! w niedziele chrzcimy mala!
Pysia jest superasna , normalnie ja uwielbiam! mega pozytywne dziecko - ciagle sie cieszy! Oli zakochany w siostrzyczce!
ogolnie wszystko dobrze tylko... z mezem mamy gorszy okres... no ale zobaczymy co z tego bedzie...

pozdrawiam wszystkie cieplutko!!!!!!

hej dziewczynki

Aenye gratki i odzywaj sie co tam u Was? życze z całego serca dziewczynki

Kicia dawno Cie nie bylo. Z mezem sie ulozy wiec sie nie martw

U nas w pozadku, jakos powoli mijaj wakacje. Z nowosci musze sie pochwalic , Ze Mercedes wygrala kasting do reklamy PKO BP i jestesmy juz po planie filmowym, gdzie sobie super radzila - 8h krecenia i dubli. Podobno reklama ma wejsc do TV 17 sierpnia. Jestem mega dumna z mojej córci.!!!!!

super, pingwinek! mowilam, ze mala to urodzona aktorka lub modelka :-) po prostu sliczna dziewczynka, taka ma niesamowita urode!.. brawo dla malej!!!

kicia, a czemu gorszy okres?.. z czego wynikaja wasze problemy? musicie duzo rozmawiac, o kazdej bolaczce, to sie ulozy. wierze w was :-)
a my kochalismy sie dwa dni po owulacji. zle sobie wymierzylam dni plodne (rzadko zagladalam na bb, nie ogladalam suwaczka i popieprzylo mi sie, cykle mam 24-26 dni, wiec ciezko zapamietac, ze tego i tego dnia...). no mam nadzieje, ze to zwiastuje dziewuszke :-) zalamie sie, jak bedzie trzeci chlopak ;-) mam juz dwoch rozrabiakow i nikt mi nie powie, ze chlopcy i dziewczynki broja tak samo. chlopcy, a juz na pewno moi, maja ekstremalne pomysly i sa nie do ogarniecia.

Dawid bardzo sie cieszy, nosi mnie na rekach, glaszcze brzuszek ;-) pierwszy raz tak. wydaje mi sie, ze on tez taki nakrecony na dziewczynke. mowil nieraz, ze bardzo by chcial corcie miec jeszcze ;-) oby sie udalo.. zaskoczeni bylismy ogromnie, ja okropnie, powoli rozgladalam sie za praca, mialam juz nawet co nieco na oku, a tu taki 'cios' od losu ;-) no coz.. widac tak bylo przeznaczone :-) oczywiscie zawsze chcielismy jeszcze jedno dziecko, moze nawet dwoje, ale niekoniecznie juz teraz :-) ale juz przywyklam i szukam wozka, ciuchow ciazowych, itp, itd.. wszystko wydalam ;-)

wklej zdjecia malej! :-) na pewno jest piekna :-)

reklama
Do góry