reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye - i co tam, wiadomo czy - czy + już?
Nieistotna - dobre :D
A ja byłam w weekend w Białowieży, strasznie tam sympatycznie. Bez dzieci :D
W sob. jedziemy na dwa tygodnie do teściów w ramach wakacji, może gdzieś jeszcze wyskoczymy z tej okazji z D. bez dzieci w ramach urlopu. Jak się uda. ;-)
Wszystkim Aniom i Haniom spóźnione życzenia składam (z dwójką w domu trochę mam czas dla siebie po 22 i czasem nie mam siły na BB)
Buźka! Kasia

reklama
dzis zrobilam test i wyszedl na szczescie negatywny :-D bez cienia drugiej kreski. no ale @ mam dostac jutro, wiec w sumie wk..ona jestem, tylko kase stracilam.. dalej sie denerwuje, ale troche mniej.
ufff!

kasia, super, ze sie wybraliscie gdzies sami :-) ja to uwielbiam. my oprocz wyjazdow stad 'na wesele' dawno nie bylismy gdzies sami. marzy mi sie taki dwu - trzydniowy wyjazd gdzies. planujemy ze znajomymi jechac do krakau na coke music festival :-) moze sie uda!

net mi tu lepiej juz smiga :-)

a w ogole to Amelke mamy u nas juz przeszlo dwa tygodnie i jest bardzo grzeczna. ma troche fochow przy ubieraniu sie, ale ja nie ustepuje i ona coraz szybciej kapituluje. naprawde jestem zadowolona z jej zachowania :-)

edit. poszlam po test do lazienki, bo zapomnialam, patrze, a tam dwie kreski. kurfa. pewnie test jest juz niewazny, ale teraz to dopiero sie denerwuje. ryczec mi sie chce. ale jestem debilem, naprawde, zamiast poczekac do jutra... mam za swoje... gowniane testy. kurfa.

Aenye - potem generalnie zawsze ciemnieje i często wychodzi druga kreska, dlatego pisze, żeby odczytywać po 30 sek. No trzymam kciuki, żeby ułożyło się po twojej myśli.
Ja właśnie wczoraj byłam totalną dętką, usiłowałam naprostować zachowanie swoich dzieci po trzech dniach z babcią. Prawie ogłuchłam od protestów ;-) Dziś już ok, grzeczni standardowo. :D

hej :)
Aenya trzymam kciuki za @ :tak:
Kasia świetnie w Białowieży jest tak swojsko co :)
My własnie na walizkach zaraz wyjerzdzamy do łeby :cool2: tez bez dzieci także dziać sie będzie w końcu odpocznę no i ten romantyczny czas jak młode małżeństwo normalnie :)
Buziam was wszystkie

aenye GRATULUJĘ Ci naprawdę! Może jeszcze się nie cieszysz ale niedługo oszalejesz z radości! Tak po cichutku Ci zazdroszczę... Buziam!

Aenye nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować i mocno trzymać kciuki by była to wymarzona dziewczynka! :)

reklama
Uaaa. Aenye. :D Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok z ciążą i dziewczynką ;-) I żebyście sobie poukładali, chociaż jak mówią posiadacze trójki - trzecie chowa się samo :D

Do góry