reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita, ja mam to samo. Basen na balkonie :D na weekendy jeździmy nad jezioro :-) żyć nie umierać. dzieci mi gole biegaja
po domu :D

reklama
Kasia_z takie cudne morze masz a Ty nad jeziora, no wiesz :-D

my chyba jeszcze we wrześniu do Władysławowa na tydzień pojedziemy a w sierpniu w okolice Zakopca i na jakąś wiochę pod Warszawą

sie rozjezdzilo towarzystwo :-) u nas tez fajnie-bosko, ale neta nie odpalam raczej.

Dita - cudnie z tym psem, nie doczytalam, wspaniali z was ludzie. naprawde wielki buziak i przytul za dobre serduszko. a dla psiaka garsc smakolykow :-)

kasia, w ogole dziewczyny, wspolczuje braku powietrza w mieszkaniach. matko, my ledwie dychamy tutaj. prawie nie wieje, 37st, dzieci na golasa od dwoch tygodni.

z nowosci - Amelke mam pod skrzydlami wakacyjnie :-) ;-) i jest niesamowicie grzeczna. az dziw bierze, podmienili dziecko czy co? :-))

bylismy dzis tez na jarmarku we wdzydzach kiszewskich - poznalam, co to znaczy dziecko i jego nieposkromiona chec posiadania wszystkiego. fiolowi podobalo sie wszystko - od wiklinowych doniczek, przez kukly z siana (chocholki), po zabawki drewniane rodemz XVIIIw. dzizas. i zgubil sie nam do tego, 'juz policje zaczelam wzywac', ale tata go znalazl. jesu.

a poza tym - poszalam z malzem i mam strasznego cyka. matko jedyna, co to bedzie.. nie bede spala przez 2tyg chyba.. byle do @.

ee, aenye- nie bój żaby, jak poszaleliście i cuś z tego bedzie to znaczy że na dziewuszkę gotowi jesteście;-) (inaczej nie szalelibyście, hehe:cool2:)
A psia bida pt Elvis ma sie coraz lepiej, choc leki bierze nadal. Zupełnie inny pies, uwielbia moje glony, do mnie się łasi po smakołyki, a do A pełny respekt;-):tak: I wiem ,że naprawdę warto wziać psa ze schorniska - wdzięczność i miłość w oczach widoczna ogromna-mimo że nasz psiak ma 1,5 roku, czuję jakby był u nas od szczeniaka:tak:
Dzięki Pati - buzia:tak:

kasia_z - heh, a zapomniałam zapytać - a co wy za łazienkę wykańczaliście? Myślałam,że całe mieszkanko już wykończone. A co do cekolowania/wykańczania./itp - ja się szlifowania szlifierką oscylacyjną nauszyłam, wkręcania płyt k-g, malowania itp itp - fakt,ze jak się chce mieć szybko i,,po swojemu" to chciał nie chciał i męskich zajęć się trza nauczyć;-):-)

Jeee, odliczam dni do wyjazdu, nie moge się urlopu doczekać:)

Ostatnia edycja:
Dita, to był w sumie remont - odlazła nam farba od wilgoci (zapchana kurzem kratka) i malowaliśmy ściany. Nic wielkiego.

Cosmo - litości. Sinica i glon, ble ble. Nie lubię w sezonie przez te zielone ścierwo. Kwiecień, maj jest super, albo na jesień jak jest ciepła, od czerwca do sierpnia zmykam nad jeziora. Właśnie byliśmy w Ręboszewie, a na weekend zostawiamy dzieciaki i zmykamy z D. do Białowieży na żubry - ktoś może był i coś poleci (nocleg, zwiedzanie)? Potem mamy na dwa tygodnie klucze od domku w Juszkach (pod Kościerzyną) - domek nad (20m od) jeziorem prywatnym, super czystym, tylko bez bieżącej wody i prądu - lekko ekstremalnie ale chyba na parę dni tam wyskoczymy z dzieciarną w ramach urlopu jak jest okazja, potem tradycyjnie do teściów. W sumie to jakiś rok co nie mamy kasy na wyjazd urlopowy a już byłam w kilku miejscach i ciągle występują plany na nowe :-D A myślałam że z braku kasy będziemy kisić się w Gdańsku...

hej wszystkim
Raju jakie upały :-) bosko
Nie mam czasu na nic czasem was podczytuje :)
Aenya trzymam kciuki ze jak by co to cipeczka ;-)
Kasia z no to super wam sie wypady szykuja :) Białowieża to obok mnie :) fajnie jest Żubry i inne takie :)
Dita ale ty masz dobre serce z tym pieskiem :)
A my do łeby jedziemy na 4dni bez dzieci :-p potem trojmiasto hel :) jak juz tu bedziemy na wybrzezu to wykorzystamy to na maksa :-D nocleg mamy zaklepany tylko w łebie reszta to spontan najwyzej bedziemy w koszu na plaży :rofl2: spac
I jestem na etapie zmiany pracy jupi od sierpnia bede miała wiecej czasu :-) na wszystko

buziaki

dzieki, dziewczyny. macie trzymac by nic nie bylo, nikogo raczej ;-) bo ze jakby cos, ktos, to bylaby dziewuszka - to pewna jestem :-D pierwszy raz nie idealnie w owu, to musialaby byc ONA - Sara! a jak nie jednak - to bylby chyba juz Sernik :-D wiecej prob nie zamierzam podejmowac ;-) i zaadoptuje, wtedy niechby i Zosia ;-)
nie, no bez jaj. ale geba na mysl o dziewczynce jarzy mi sie non stop od wczoraj, hehe ;-) malzonkowi mniej ;-)

reklama
Kate mi się śniła w nocy, że gościła mnie u siebie, a tu tego samego dnia Anita dzwoni ze do mnie przyjeżdża... oj widać że sie ludzie za soba potęsknili :)
Ja wiekszość lata w domu, ale na koniec wakacji znów mam trochę urlopu to sie moze gdzies w miasto wybiorę
Niech to lato trwa wiecznie :)

Do góry